30

Анонимен

преди 2 години

В новооткритите секции в Турция как ще се гласува, доколкото разбирам с хартиена бюлетина. Много съжалявам за имиджа на президента който може би няма вина но краткия парламент му подля вода на кандидатурата и на имиджа с новите изборни правила, които честно казано престъпни са. Управляващите за жалост се опозориха, но има опозиция, не виждам защо трябва да се гласува за никому неизвестни лица и вечно да се търси Спасителя. Българино мисли като гласуваш ти...

29

Анонимен

преди 2 години

Но в десетките новооткрити секции в РТ ще се гласува с хартиени бюлетини понеже машините са задължителни за секции с над триста броя гласоподаватели, което е благоприятно за нашите сънародници там защото голяма част от тях не знаят български и машинното гласуване ще ги затрудни по принцип но те ще гласуват на хартиени бюлетини така че няма да има проблем голем за тях, проблема после ще е за нас.

28

Булгаристан

преди 2 години

*** оти бехте,такива и ще си останете?!Има ли по диво пл еме на земята от нашто?!Да оставиш ортодоксални комун дели да преправят избирателния кодекс за една нощ,сътворен от една кюстендилска раз по ретина за 10 ти път,откачена по цялата глава с вид на отървана слънчасала ко за?!Да ти натрапят машините на диктатора Мадуро,доказан измамник и сатрап,който разгони милиони жители на Венецуела и я превърна от блестящо място за живот в черна дупка?!Това ли искате?Венецуела?!Български маду рко Фигурант?

27

Защо другари?

преди 2 години

БСП-депутат печата 7,4 млн. бюлетини за вота на 11 юли: БНБ го крие?Фирмите на депутата и кандидат за шести мандат от БСП Петър Кънев ще изработят 7 408 500 бюлетини за изборите на 11 юли. Дали са за електората на бе-се-***, който да гласува машинно с хартиени бюлетини или по-скоро другарят Кънев да гушне стотина пачки в чекмедже? Ей така, за благото на народа!

26

Анонимен

преди 2 години

БРОЙТЕ КВИТАНЦИИТЕ И ИСКАЙТЕ ПРОТОКОЛИ ОТ ТЯХНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ ЗА СВЕРКА С ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ---АКО НЕ СЕ ЗАСИЧАТ, ЗНАЧИ ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ.

25

моч

преди 2 години

До дядо Йоцо, ...Дядо Йоцо , то вярно че склерозата ( бо нак лъка ) не прощава , ама не става ясно кое по-точно "мафиотско котило" ще бъде "изчегъртано" : на бившите , на настоящите или на идващите ???Обективно погледнато у нас няма политическа партия , която да не е част от някое котило , а котилата сами по себе си са рожба на БКП и ДС.Много ми се иска да видя как точно ще се случи да "изчагърташ" БКП ( президент , кабинет , нинова , манолова - дончева + мутрите , атанас атанасов , ДПС-ИТН

24

НИК

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Ами да ти кажа. Решено, е че ако по някаква причина машините откажат, ще се пристъпи към гласуване с хартиени бюлетини. Имено за това са отпечатани точната бройка бюлетини за всяка секция, колкото са гласуващите по списък. Няма да става, като преди да се отпечатват безброй бюлетини и след края на изборния ден да си ги попълват комисията и да отбелязват за гласували хора от списъка, които не са идвали да гласуват въобще.

23

На 11-ти

преди 2 години

До Анонимен --- няма да има НИЩО. Поредната пушилка, а след това напиване до дупка, псувни, пръдни и ... до новите избори някой ден... Няма народ, като нашия с подобна сбъркана психика, психолоия, дрогиран толкова яко с политически 'знания и познания'. Разбирам,че това е от безизходица и вяра в някакво имагинерно бъдеЩЕ, което НИКОГА няма да дойде. Наздраве!

22

дядо Йоцо,

преди 2 години

САМО 10 ДНИ ОСТАВАТ,...ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ МАФИОТСКОТО КОТИЛО !

21

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Празников --- Не се кахърете! Моите роднини, приятели и познати, с които се знаем от дълги години, НЯМА да гласуват. На Запад гласуват само наши хашлаци, пpocтaци, с ниско образование, трудно мислещи и пр. Българите със сериозен бизнес НЕ се занимават с гласоподаване и не им дреме за политическата ситуация в България. По тези причини, чалгарите дигнаха процентите, а също и БКП-БСП-то. Тези избори ще бъдат пореден крах.

20

пенсионер

преди 2 години

предстоящите избори ше са голяма пародия и трагедия , ама важното е всички срещу Борисов , другото няма значение . пригответе се за поредния фалит на България .

19

Анонимен

преди 2 години

Питам комунистите, които взеха властта по втория начин: Защо източихте милиарда заделен за строежа на магистрала Хемус. Вие никога не сте отделяли пари за строеж на магистрала но на спестения милиард се нахвърлихте като кръвожадни хиени.

18

Анонимен

преди 2 години

Комунистите Мая Манолова и Христо Иванов да обяснят защо ни наложиха машинно гласуване, което го няма никъде в европа и където го е имало въобще някога е махнато преди години заради фалшификации.

17

Празников

преди 2 години

На кой да благодарим, че всички които сме на почивка в родината си няма да можем да гласуваме?? А тези които са зад граница ще могат да гласуват всички...СУВЕРЕНА ли пожела така??? Кой(и) разчитат на гласовете от вън.....

16

Анонимен

преди 2 години

На 11 юли ще има брутално изчегъртване, с машини, с бюлетини, а ако трябва и с кютек!

15

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...Тъпото___ е тъпо си де, машините са манипулирани от тези, които промениха изборния кодекс за 1 нощ в полза на турция

14

Абе

преди 2 години

Бойко днес не е ли РЕВАЛ още за нещо?

13

Анонимен

преди 2 години

До 12 Който спокойно си работеше заедно с Шиши по времето на боци

12

Анонимен

преди 2 години

начиии много бързо требе да се гласува, че не виждам как всички желаещи ще минат през 2 машини в секция, отделен е въпроса, че никъде в белия свят не се гласува машинни, не мисля , че е демократично да орежеш правото на избор!

11

До 9

преди 2 години

Така приеха фигуранта за символ на промяната че веднага наложиха санкции на шефа му черепа.