10

Ммм

преди 3 години

Кокала, кокала и т. н

9

Анонимен

преди 3 години

Няма ли по-грозна от тази мамуна?

8

борко

преди 3 години

Берлин 1936 участваме с 25 състезатели,медали 0 ! След войната,ВСВ 1948 Лондон -нямаме участие,Хелзинки 1952 участваме с 63 състезатели печелим 1 бронзов медал!Дръж се родна спотрна България,очаква те дъжд от медали и Кралев пак спортен министър!

7

кори

преди 3 години

Не е лошо,само,че се питам тази олимпийка вместо родния трибагреник,не е ли време официално да носи емблемата на водка 'СТАЛИЧНАЯ'!Славна и спортна България!

6

Защо точно тя?

преди 3 години

Едно време като беше в Биг Брадър, се скара с една друга и между другите ругатни и каза "Да ти *** в устата"... Тази отвратителна приказка прозвуча като шамар за всички които са я обичали... Изключително изпростяла жена, а на Стефка Костадинова какво и дреме-всички са от един дол дренки

5

Българин

преди 3 години

Понеже е много "красива", нали? Трудно може да се намери по-голяма грозотия!

4

Сат Н

преди 3 години

Отвратително...

3

КПСС БКП

преди 3 години

Голяма грешка е да се даде знамето на Гроздева. Тя е пианде . Ще се напие и ще се пльосне по очи пред пълния стадион и ще изложи цяла България ! Трябваше някоя грация по монокини да е знаменоска !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Евала!Аз я харесвам!Браво радвам се за нея и всички наши спортисти!Очаквам медали и да представят България на високо спортно ниво.Успех!

1

Каракочев

преди 3 години

Мария Гроздева ще бъде българският знаменосец и на Олимпиадата през 2060-та година.