6

Б.Б.

преди 2 години

Тази кметица и нейната върхушка що папкане изпапкаха покрай разни проектчета, идея си нямате. 80% от нейните обекти в момента тънат в разруха и са за ремонт или подмяна. Малко примери: Шадравана пред жп гарата тази година не работи вече; Терасите на велоалеята са с отлепени плочи; Настилката пред спортната зала; детски площадки с премахнати люлки; Подпорната стена пред Еконт на ул.Орловска 27 е поддала с три пръста; изпочупени фитнес уреди до бл.Дунав-2 и т.н. и т.н.

5

Коментатор

преди 2 години

Габровци, всеки знае, че сте скръндзи, ама тук става въпрос за човешки живот.

4

Анонимен

преди 2 години

Габровската фльорца,вярна на олигарха и Томито габровски,коли и беси в цялата област.Арогантна,горделива,тя живее в едно друго време,на което края се вижда.Следствие,съд,затвор за леля Таня,ако се усложни здравословното състояние на учителката!

3

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни в града имаше опустошителен вятър. Предполагам, че тогава дървото се е сцепило и само е чакало "сгоден" момент да се доразцепи. Дано се оправи жената, това е наистина злощастен инцидент. Не знам какво ще проверяват. Тя не е само тая градинка. Това може да се случи и на тротоара, навсякъде, където има дървета.

2

До 3

преди 2 години

Градинката е на пъпа на града и обикновено е пълна с хора, включително деца. Не става въпрос за едно само мероприятие, за което да има особен оглед. Градината трябва да бъде безопасна навсякъде и по всяко време.

1

Анонимен

преди 2 години

Лош късмет!ДайБоже да се оправи учителката!То човек не знае откъде ще му дойде в таз пропаднала държава