5

Свидетел

преди 10 месеца

Забил се е директно в мишената!Това се виждаше на един любителски запис който после го покриха!

4

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 3 "И накрая сигурно и самолета няма данни да е паднал или да е бил свален. Въобще нищо не се е случило!" Ц, ако самолета е бил свален то не е било за да имаме един кошник по-малко, а от това да се направи активно мероприятие. Така работят червените диктатури, тъй че очаквай продължение! НЯМА да се размине с "нищо не е станало". Само се чудя кои от руските официални лица ще се "изкажат". Моята прогноза е: Захарова, Песков, някой от генералитета на Русия и малко по-късно и Джуджи.

3

Анонимен

преди 10 месеца

И накрая сигурно и самолета няма данни да е паднал или да е бил свален. Въобще нищо не се е случило!

2

АМИ , ПРОСТО Е...

преди 10 месеца

РУСНАЦИТЕ ЩЕ ЧЕТАТ В ЧЕРНАТА КУТИЯ ---КАКТО ДЯВОЛА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО....ХА,ХА,ХААА... И ТОВА И ЩЕ НАПИШАТ!......ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ПОДИГРАВКА С ПАМЕТТА НА м. ТЕРЗИЕВ И СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ НИ В НАТО...А , ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАТЕ ПАРИ ОТ ЕС, ЗА "ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ"..ХА,ХА,ХАААААААА......Е ,..КАК ЩЕ СТАНЕ ТАЯ..??!!!!

1

Прогноза

преди 10 месеца

След като руснаците източат цялата информация от черанта кутия, ще ни "предложат" вариант за това какво е станало, включващ недопускането им, че конструктивен или технически проблем по самолета може да е причината, след което ще "предположат", че те нямат нищо общо с инцидента, който е предизвикал "падането". Дали ще има опит за обвинения към натовски действия е нещо, което ще се реши между продажните ни генерали и Кремъл.