25

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22 "не означава непременно изобретения я просто голямо развитие.И спярмо сега разбира се че сме били напред" Значи не си бил "напред", прсто си бил производствена база, а ако знаеше с какви части и как се произвеждаха "българските" телевизори съвсем щеше да увехнеш. Още повече щеше да увехнеш, ако знаеше, че руснаците нарочно не ни позволяваха да правим подобрения по нашето производство. Но вие сте по принцип неграмотни. Не знаете елементарни неща.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен23Съвсем се разфантазира.Знаех си аз че комунистите са ти виновни.

23

Русия=Психиатрия

преди 10 месеца

Прокуратурата, военните, министъра и руснаците имат интерес да прехвърлят вината на пилота. Той и без това вече не е жив да се защити. Ще симулират малко активност за пред хората преди да публикуват окончателния доклад за инцидента и това е.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 21 "Добре бе щом си сигурен.Те хората са ти го написали отгоре - самолета преди полета не е имал технически проблеми" Това се ДОКАЗВА, не се КАЗВА. Ако един двигател дефектира във въздуха това Е технически проблем, въпреки, че някой на земята си е мислел, че е "изправен". Даже изключвам версия за съботаж от техниците, макар че знам, че комунистите терористи са способни и на по-големи низости.

21

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен10"напед" не означава непременно изобретения я просто голямо развитие.И спярмо сега разбира се че сме били напред.Поне телевизори правехме.И компютри.Каквито и да са били правехме.А сега нищо не правим.Тоест разликата е безкрайна.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен18Добре бе щом си сигурен.Те хората са ти го написали отгоре - самолета преди полета не е имал технически проблеми.Ама щом руснаците са ти виновни нищо не може да се направи.Цял живот ще са ти виновни и ще бъдеш нещастен.

19

Тръмп

преди 10 месеца

Зеленият чорап се размириса .

18

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 17 "А сега какво си изобретил ?" Ти имаше претенции, че сме били "напреднали" в електрониката. Искам да ми покажеш доказателства, че това е било така. Проблем?

17

Анонимен

преди 10 месеца

До ДО "Каква уличаваща информация от запис на параметрите на полета ?" Всичко, което може да даоведе до изводи за това как и откъде се е появил проблема, заради който самолета е изчезнал. Скоростта височината и маневрите са известни, защото са били следедни до последния момент. Ще видим дали си "фантазирам". Дадох прогноза какво ще се случи по-нататък и съм абсолютно сигурен, че ще стане ТОЧНО така.

16

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 16.А сега какво си изобретил ?Или комунистите са виновни и не можеш да изобретяваш заради тях?А иначе рови и ще намериш какво е изобретявано по време на лошавия комунизъм.

15

ДО 16

преди 10 месеца

Каква уличаваща информация от запис на параметрите на полета ? Скорост, височина, маневри, работа на определени възли и агрегати.Вие съвсем си фантазирате напосоки.

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Мнение "Бяхме една от водещите в електрониката!" Какво си изобретил "едно време"? Я кажи? Някаква иновация да споменеш?

13

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 13 "И какво по-конкретно очаквате да "източат" ?" Всякаква уличаваща ги информация. Както казах, на запад има места, където тази кутия може да бъде отворена. Няколко различни лица от МО от самото начало си казаха, че ще пращат кутията на руснаците. Необяснимо, с оглед, че става дума за натовска държава, натовско учение и инцидент с висока степен на чувствителност.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До МнениеТова го обясни на прозападните ни сънародници, които казват, че комунизъмъ ни е дърпал назад и сме били изостанали. Но не очаквам да ти повярват, понеже те смятат че светът започва и свършва с тях.

11

Мнение

преди 10 месеца

Едно време бяхме нация техническа!Сега само лумпе ни и сингания!Кой да ти чете кутии?Бяхме една от водещите в електрониката!Сега само умрял "туризъм" и чалгаресторантьори!

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Прогноза.Икакво по-конкретно очаквате да "източат" ?

9

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10 "Всички плюят руснаците.Никой не пита ЗАЩО те ще правят тази рутинна операция?" Хехе. Очернянето на НАТО е очевидната цел, а про-руските ни генерали им съдействат с всички средства.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 7 "Срамота след повече от 40 г експлоатацията на този самолет,да нямаме читав специалист да разчете черната кутия на Миг 29! През соца,това нямаше как да се случи! И бутер сигурни,че руснаците нищо няма да ни спестят,според това което е записала кутията!" Има места на запад, където такава кутия може да бъде разчетена. А руснаците ще направят с информацията каквото са запланували още преди да се случи "инцидента".

7

Анонимен

преди 10 месеца

Всички плюят руснаците.Никой не пита ЗАЩО те ще правят тази рутинна операция?В ВВС има 100 генерала,полковници,майори-всичките са "инженери"/експерти,жулят пенсия и заплата едновременно и....ръцете им са набутани-знаете къде!Една оставка няма.Ако не могат да свалят едни данни,ЗА КАКВО ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ?!Единственото,което правят,е да си смятат обещетението при пенсиониране!!За един такъв,данъци плащат 4 "обикновенни"българи!!

6

Прогноза

преди 10 месеца

Съдейки по действията на българските военни, които побързаха да предадат черната кутия на руснаците (вместо да я пратят в някои от местата на запад за изследване), както и прибързаното обявяване на техническата изправност на самолета (преди да са разчетени записите от черната кутия), сочи, че се готвят да оневинят руснаците и да предположат инцидент. Извода какво следва е ясен на всички: за свалянето ще бъде обвинен по някакъв начин НАТОвски съюзник. Запомнете го: скоро ще го четете.