85

Анонимен

преди 10 месеца

ей ,хайде да не ти обяснявам неща от кухнята, ти си слушай министъра какво бил казал някъде си.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До до 82/83 "... а не за разчитане на кутии". Оспорваш думите на министъра какво ще се прави ли?

83

Анонимен

преди 10 месеца

Човека пилот директно се заби в мишената

82

ПроСоТо

преди 10 месеца

Та:-И СЕГА се намират останки от паднали самолети през ВСВ!..Но те всички са или с едно крило,или с откъсната опашка,или с друго,но ОСТАНКИ ИМА!!!!!..Е,къде са останките от "падналия" МиГ..?!..Били "намерили" САМО жилетката на пилота?!?!..Впрочем не очаквам НИЩО от "разследването"!..След като нашия "военен министър" едва ли не се извини на янките,които преди време нахлуха в една българска фирма,сега да "разнищи" случая?!...Приказки за малки деца..ИМА ТАКАВА ТЕРИТОРИЯ-НЕСЪЩЕСТВУВАЩА!!!!!

81

до 82

преди 10 месеца

договора е за ремонт не за разчитане на кутии

80

Анонимен

преди 10 месеца

до 79 "черната кутия е в Украина не в Русия" С колко ти порасна нослето днес? "Имаме отговор от "РСК МиГ" и единственото, което искат, е черната кутия на катастрофиралия МиГ-29 да бъде занесена на място при тях. Това обяви в Карлово министърът на отбраната Георги Панайотов"

79

до само Ф 16

преди 10 месеца

абе то щото ф16 не са напълнили гробищата със сума и пилоти, скоро и един ф35 преди седмица се записа. Е за него ,тишина....

78

ПроСоТо

преди 10 месеца

За мен вариантите са два:-Или е просто АТЕНТАТ с бомба,заложена в самолета предварително,или просто НЯКОЙ е изпробвал НА ПРАКТИКА оръжието си!!!..Специално за русофобите:-НЕ изключвам и руснаците!...При тия техни хиперзвукови ракети ще им са били нужни по-малко от две минути да изпробват НА ПРАКТИКА как действат те..Докато нашите радари засекат руската ракета,вече "работата ще е свършена"!..И какво по-удобно ?...И все пак:-Хората НАМИРАТ И СЕГА паднали самолети от ВСВ!..Но те всички са или без

77

Анонимен

преди 10 месеца

черната кутия е в Украина не в Русия

76

Анонимен

преди 10 месеца

Лека корекция. Основно правило при провеждане на стрелби.

75

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 74 "Много ми е интересно как още не са обвинили руснаците че са го свалили...!?" Кой да ги обвини? Про-руските генерали дето ще пращат черната кутия в Русия ли? :)))))))

74

Анонимен

преди 10 месеца

Основно правило при провеждане на стрели.Спазвай точно правилата за стрелба, предварително изготвените планове и разчети и правилата за безопасност.После търси причините в техниката, конспирациите, Бил Гейтс и извънземните.Всичко друго е мижи да те лажем.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Техниците правели чудеса, и какви са тези чудеса? Не ми говорете че изолират със скоч и връзват с тел. Няма техник който ще си заложи главата с такива изпълнения. Единствено което правят е да взимат части от самолети донори които още имат ресурс на конкретната част. Ако не знаете в авиацията ресурса се мери по брой летателни часа и по дата на производство на детайла. Дори видимо да е перфектен, просрочен ли е някой от двата времеви показателя се заменя.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Много ми е интересно как още не са обвинили руснаците че са го свалили...!?

71

до анонимен

преди 10 месеца

"""""Техниците си проверявят техниката както са обучени и както си знаят от годините работа. Айде вървете им кажете как според вас трябва да работят."""" - Очевидно не знаете как се налага да работи теническият състав на Бг ВВС при липса на резервни части без финансиране на закупването им??? Хората правят истински технически чудеса!!!!, но всичко си има предел!!!! Виж, за Асфалт пари имаше, а за резервни части на 4 Мига - Йок!

70

до Коментар

преди 10 месеца

еми ако не си разбрал още урките ще я четат и германци и поляци и словаци могат но кутията е украинска.

69

до 66

преди 10 месеца

случая в Укрина е ясен че самолета е свален, там никой не си е мислел и друго. Тук при нас такива като теб твърдят че е свален , а кутията с параметрите на полета ще каже да или не. Ясно е че няма да ти дадат да четеш експертизата. Ти като искШ си филисофствай на воля.

68

Коментар

преди 10 месеца

Ако частите в кутията са от транзистор ВЕФ-206 или телевизор Електрон как еврожендераските ни натовски партньори да ги разчетат ве?

67

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен67Единствената причина поради която си висим е, да не им е хубаво на платените.Че наистина са много и се опитват да прокарват определени идеи.И се бъзикаме с тях разбира се.

66

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 66 "Не може да бъде установено от черната кутия. Тя измерва и записва определени данни от машинарията" Двете ти изречения си противоречат.