16

До 8

преди 2 години

Колко примери имаме в историята за родители ***, той я бил направил ама е плазмодии и сега живее на нейн гръб от 9 годишна получава пари и издържа тези плазмодии, какво като я е направил.

15

Хм

преди 2 години

Баси,тая по-бедна от С.Трифонов-само 60 млн.$!Нашия има над 100млн.бглв.

14

Анонимен

преди 2 години

Езикът ми ще бъде в Бритни и тя ще ми пълни устата с ароматна евина течност

13

Анонимен

преди 2 години

Тая удъртя и още я попечителстват.

12

Анонимен

преди 2 години

На наркоманката, наглите адвокати я излъгали, че може да си върне контрола върху парите и тя клъвнала . Гладна хиена е слабо сравнение за тези , знаят много добре закона, но искат още пари. Славата не е за всеки, както се казва:- Тежка е царската корона.

11

Анонимен

преди 2 години

Сигурно има сериозна диагноза, за да и откажат. Иначе това си е експлоатация в чист видот страна на баща и.

10

Анонимен

преди 2 години

Шоубизнеса в Америка а и навсякъде по света си е мръсен бизнес. Многото пари карат много хора да превъртат. Не е за всеки това. Плюс това тя е само една кукла в този бизнес. Не е като Елтън Джон, Пол Макартни , Фил Колинс и т.н. да си пишат песните и да си ги продуцират както искат. Тя прави каквото и нагласи импресариото и рекламните и агенти и се кълчи и нещо пее. Изведнъж видя много пари и релето даде леко на късо.

9

Ник

преди 2 години

да е мислила навремето, като е харчила на поразия и стигнала до състояние на неадекватност с наркотиците. един разсипник трудно сменя навиците си и, ако не се контролира, не само изпуква наличното, но и потъва в кредитното блато и накрая кредиторите, притежаващи авторските права като гаранция на кредитите, го самоубиват, защото струва повече мъртъв отколкото жив.

8

Анонимен

преди 2 години

Тя си е спечелила милионите , може да си ги харчи както си иска.....------///////-------- Ако не е бил баща и да я направи, какво щеше да спечели ?

7

Анонимен

преди 2 години

Човека ги пази тия пари, поне да ги даде на децата и. Но би могъл да и даде едни 10 милиона да се види дали ще ги прахоса или ще и ги измъкнат всякакви мошеници.

6

Жесток свят

преди 2 години

.....черен ден за локалните дилъри на дрога и алкохол. А имаха такива надежди , че любимата им клиентка отново ще има възможноста да поръчва от тях , без онова жестоко чудовище , баща и да се меси в плащанията и поръчките на жизненоважните химически вещества , така нужни за съществуването на малката Бритни.

5

Анонимен

преди 2 години

Доста са явно тези, които оплюват баща и, но ние не знаем цялата истина. Много е вероятно тя наистина да е със сериозни психически проблеми. От това, което четем в US пресата е имала няколко опита за самоубийство. Има и 2 деца, за които не е полагала никакви грижи, тях ги гледа бившия и мъж, а сега най сериозния и проблем бил, че не и давали да ражда... Преди да и забранят да харчи беше поканил 2 арабелки в имението и е харчила много пари за тях.. Сигурно досега щеше да е без пукнат долар

4

Анонимен

преди 2 години

Баща - ***................най-гадното нещо на света.........да използва парите на детето си!!*** гадина..............повдига ми се от такива хора!

3

oz

преди 2 години

Тя си е спечелила милионите , може да си ги харчи както си иска.............бащата иска да паразитира на гърба на дъщеря си, която има талант и е направила кариера..........а той самият е г-н Никой!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ни набутвате това нещо през ден. Не я харесваме и не ни интересува. Има си съд и правила, да си се оправя.

1

Анонимен

преди 2 години

Коя беше тази?