51

Ами акоса ТЕ?

преди 2 години

Черната кутия отива за страната номер 1 водеща антибългарска пропаганда(кирилици от макед.земи,купуване на България цялата)-и обявила ни нас за "врагове"-това са факти-ако те и мат пръст в катастрофата,как те ще се саморазобличат,четете техните злоради коментари в ютюб и "соцсетях".

50

Анонимен

преди 2 години

ОПАААА. Важното е че ГЕРП не са на власт. Да помогнем на интересите и икономиката на Русия а пък България и гражданите и кучетата да я ядат.

49

Анонимен

преди 2 години

Тия вярно са превъртели.Правителството на резидента е васално на Русия ..не забравяйте !!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Черна кутия, истината, Русия - едното е излишно...

47

съюзници- разбойници

преди 2 години

Страхотно, черната кутия с данни от учение на натовска армия отива за изследване в Русия, щото оттам го поискали. Има ли дъно фарса наречен българска посткомунистичека държава..

46

Анонимен

преди 2 години

Колко удобно за Резидент Решетников. В Расия може да докажат всичко, което ще е му е удобно. Срам, срам, срам. Толкова ли няма българи, които да разчетат данните? Не вярвам, явно Румбата и генералите му от запаса крият нещо...нещо много мръсно и много гадно.

45

шменти капели

преди 2 години

Вместо да изпратят един лентов кабел искат цялата кутия ! Защо ? Ако нямат, аз ще им дам един л3ентов кабел от старият компютър....

44

ФОКУС МОКУС

преди 2 години

Вместо да доставят лентов кабел, дето се продава във всеки магазин за електроника искат цялата кутия ! Защо ? Ами защото има експлодирал двигател и това трябва да се скрие...

43

Анонимен

преди 2 години

Хунта от родоотстъпници! Вие не сте български военни: вие сте слуги на Кремъл.

42

Праведен

преди 2 години

До Анонимен 38 A, ти знаеш ли кой ни вкара в НАТО, не..доклатен !

41

?!?

преди 2 години

Най - добре ги презаписват там! Не само вече вяра нямам в тия, а мисля че работят за други интереси различни от българските.

40

наблюдател от ООН

преди 2 години

Това са фактите, НАТО, Армията на САЩ, Румънската армия подозрително мълчат и до сега не са предложили помощ за намиране останките на българския МиГ.

39

наблюдател от ООН

преди 2 години

Румънското командване предлага да се използва полигона на военната база Капу-Мидия на брега на Черно море. Базата се намира в околностите на Констанца. Разстоянието от румънската база до полигона Шабла е не повече от 120 км. Планираните стрелби са за времето от 8.06 до 10.06, с издадени предупреждения за затворено въздушно пространство. При подготовката за провеждане на нощни стрелби на 6 юни около полунощ по грешка е изстреляна ракета PAC-2 GEM-T, за която до момента не се знае къде е паднала

38

наблюдател от ООН

преди 2 години

В рамките на международните военни маневри Sabre Guardian 2021 американският 5-ти зенитен батальон е трябвало да проведе съвместно учебни стрелби със системи Patriot с румънските въоръжени сли на полигона Девеселу, но в последния момент се отказват от този полигон поради малката му площ и сравнително гъсто населените околности.

37

наблюдател от ООН

преди 2 години

За съжаление, нашия изтребител МиГ-29 е ударен от американска зенитна ракета Patriot PAC-2 GEM-T (модификациа MIM-104) изстреляна от военнослужещи от 5-ти зенитен батальон, което е единственото американско формирование в Източна Европа, въоръжено със системата за противовъздушна отбрана Patriot.

36

Анонимен

преди 2 години

"и единственото, което искат, е черната кутия на катастрофиралия МиГ-29 да бъде занесена на място при тях." Мдааааа. Има ли изненадани?

35

от новините

преди 2 години

Да свалят лентата и да я пуснат на една кутия от друг МИГ. Бившият началник на кутиите им го каза по БНТ, ама явно ги е страх какво има записано. Нали имат един куп нелетящи?

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Ужас, руснаците ще свалят технико-тактическите данни на МИГ-29, най-строго пазената натовска тайна !

33

Анонимен

преди 2 години

До виновен е РадевЩо, Радев ли ни вкара в НАТО ?

32

Анонимен

преди 2 години

щом ще отива в Русия забрави ... от Русия ще ни кажат всичко друго, но не и истината.