62

Анонимен

преди 2 години

Реално на Радев не му трябва софтуерът да е манипулиран на ТЕЗИ избори. На него му трябва на предстоящите избори той най-вече да бъде оспорван, да създаде предпоставки за недоверие и проверки, които обаче да докажат че манипулации няма. Реалните манипулации ще се извършат на президентските избори, но дотогава на никой няма да са му останали сили да се съпротивлява срещу тях.

61

Анонимен

преди 2 години

30 години ГЕРБ лъгаха Българите, че са в преход, но вместо това пълнеха шкафчета!! Но стига!! България се събуди!!

60

Фейк разписки

преди 2 години

Интересно

59

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ! СРЕЩУ РУСОФИЛИ НИСКОЧЕЛИ ГЕРБ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ!

58

Анонимен

преди 2 години

Комунистите само така могат да доидат отново на власт, като фалшифицират избори. Как може някакъв софтуер писан от руснаци във венецуела да каже кой ще управлява 40 милярда от ес?

57

Анонимен

преди 2 години

МАШИННИЯ ВОТ БЕ ВЪВЕДЕН ЗА ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ОТ РУСКИЯ ФАШИСТ РУМЕН РАДЕВ И РУСКИЯТ ИНВАЛИД СТЕФАН ЯНЕВ!

56

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Който гласува...успешно за НАС,вместо...хартийка ще получи...столеффка,защото соффтуера така е...пипнат от Боко,че...празно няма.(платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ-Банкя)

55

Анонимен

преди 2 години

В царството на простотията, Чалгата е царица! Да живее царство Чалгария!

54

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е НОВО, ТОВА Е НОРМАЛНО ИЗИСКВАНЕ. СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ГО ПРИЕ ЗА ДА ПРАВИ ФАЛШИФИКАЦИИ

53

Анонимен

преди 2 години

При положение че в последния момент си приел някакви правила за гласуване без обществена подкрепа , които не генерират доверие в избирателите и напук на общественото мнение и да откажеш да приложиш единствения начин да се докаже, че машината брои точно, кото свериш разписките с нейния отчет, е напълно необясним инат. Единственото обяснение е, че сегашната власт целенасоченоиска хората да не вярват и да се съмняват, целенасочено се стреми към оспорване на изборите.

52

оня с коньо

преди 2 години

Абе какво и да броят ГЕРБ отива в канализацията.Бойко усеща това и се бори всячески да спаси кожата.Обаче НЕМА ШАНС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че трябва да се броят хартиените разписки и да се сравнят с протокола, който дава машината. Задължително се сравняват тези данни. И наблюдателите следят този процес. Другото е ПАРОДИЯ на избори и явна измама.

50

Анонимен

преди 2 години

Най лошото е че като ги хванат ще кажат че бабата и дядото са натиснали грешно бутона и ходи доказвай,тия избори са толкова сготвени че чак мирише на изгоряло

49

13

преди 2 години

До Анонименда, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ- СИ ПРАВ!!!ПИТАМ- ВСИЧКИ- КОЙИ КАКВО МОЖЕМ - ДА НАПРАВИМ!!чакам предложения

48

Анонимен

преди 2 години

Един вид махнаха писалките,хм слави едно време говореше за изцяло ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ явно се е объркал нещо,помисли ни за овце които каквото им кажеш това правят,греда слави българския народ не са ти сценаристите тошето и филип

47

Анонимен

преди 2 години

До до 47Няма да ви кажа, прегледай си статиите, много добре знаете кои са журналистите, гледай си работата! Качих ви на власт, но вие се оср,ахте!

46

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за партия А получаваш хартийка че си гласувал за партия А а машината записва в паметта си че си гласувал за партия Б. Ако не се броят и сравняват хартиените отрязъци с принтирането съдържание на паметта на машината гаранция че ще фалшифицират изборите. Самия факт че ЦИК на Радев отказва да се направи този кръстосан контрол показва че фалшификацията вече е подготвена. Могат направо да си зададат в програмата коя партия колко процента да получи.

45

Анонимен

преди 2 години

Няма да броят, каквото кажат машините на другаря и Слави това е!!! Аз без право на избор каквото имам по КОНСТИТУЦИЯ не гласувам на останалите успех

44

до 47

преди 2 години

Щом чувате гласове като нападателя на момичето с 14 рани - вие имате спешна нужда от лекар. Кой ви каза за журналистите? Виждате ли хората, които ви казват за убити хора или само ги чувате?

43

Мадуро

преди 2 години

Едноличната диктатура на Румен Радев може да се задържи на власт само с манипулации.