93

Анонимен

преди 6 месеца

"ТЕ" не ни питаха дали искаме да гласуваме с машини. Питаха ни други неща, но и с тях не се съобразиха ни най-малко. Затова, след като за да гласувам с нормална бюлетина, трябва да регистрирам пет минутен престой зад машината, ОК. Това вероятно ще забави изборния процес, но не е мой проблем.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Герберските тролове що сега се paзквuчаxa за 100 % преброяване ... На миналите избори имаше ли такова преброяване ... Или всеки 3 глас е отивал към Герб .. Нали вашата Cвuня ги купи тия машини ...И нали той Пипаше софтуера ... Що сега се paзквuчаxте ...

91

Анонимен

преди 6 месеца

ПРИ ПОМОЩ ОТ КОМИСИЯТА - ТОВА ЩЕ Е НАРУШАВАНЕ ТАЙНАТА НА ВОТА И ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСПОРЕНИ КАТО СЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА. Не им позволявайте да ви помагат! Избора е лично ваш и няма нужда да гледат за кого гласувате.

90

до 91 БРАВО!

преди 6 месеца

Те първо ще почнат да те къпят без вода... Ще почнат от комисията да те подканят яза помощ. Но това е нарушаване на тайната на вота. Онзи ден шефката на ЦИК направи една демонстрация и пред камерите на журналистите цели 20 минути не успя да пусне машината. След това като попарена започна да обяснява, че при случои когато не може да се справят хората комисията можео да им помогне. Да- ама НЕ! ТОВА ЩЕ Е НАРУШАВАНЕ ТАЙНАТА НА ВОТА И ОЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОСПОРЕНИ КАТО СЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Идеята за бойкот на машинното гласуване е много добра. Седиш пет минути след като си поставил картата и чакаш машината да се изключи, след което ти дават хартиена бюлетина. Ще се прежаля да го направя, ще вися пет минути, не ми е проблем, "за Родину" и за "Радефф да си получи заслуженото".

88

Мутри Вън!!

преди 6 месеца

Гербавите тролове пищят като за последно!!Пищете тролове, вашите писаци са музика за нашите уши!!

87

Странно

преди 6 месеца

Досега ГЕРБ не искаше такива неща!?! Що така им се промени желанието?

86

Людмил Цветков

преди 6 месеца

Конкретно за нашите избори. Твърде е вероятно те да са били фалшифицирани, поне отчасти и поне на отделни места. Индикация за това са многобройните сривове, знак за сблъсък на алгоритми, както и забавената реакция на тъчскриновете, знак за потенциална съвместна работа на няколко програми, например машинната за отчитане на гласове с входящ интернет трафик. Тези машини са стандартизирани, а машинното гласуване фирмата е обработвала повече от 20 години - не може просто да се сриват така.

85

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименТова вече се изтърка, дай нещо ново за комунистите! Може и за турското робство или до Кубрат да се върнеш в миналото!

84

Анонимен

преди 6 месеца

Машините SAES 3377 са свръх опасни за България. Борисов много е разглезил българите. Сега бързат да кибичат на границата с Гърция и всичко живо отива на море. Майтап им се виждат изборите. Но това са предимно млади хора, които не са яли попарата на комунистите. Те не знаят за Гладната виденова зима и Трите фалита на България от БСП. Те не знаят нямане. Дори идея си нямат какво е хиперинфлация и празни магазини.Не знаят и как се чака за хляб от 4 часа сутринта.Много ще им се стъжни живота скоро.

83

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименМисля, че ИТН и БСП ще са първите две партии, но не е сигурно все още.По-добре гласувайте за БСП, те се разбират с всички партии и няма да има конфликти, а ИТН ще си имат достатъчно гласове.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки гласувал вижда с очите си за коя партия и за коя преференция е гласувал, те са изписани на хартиената разписка, която той проверява и след това пуска в урната. Ако има неточност, избирателят ще види това и ще оспори съдържанието на разписката. Ако всичко е наред, ще пусне разписката в урната. След това, ако комисията преброи разписките и съдържанието им (партия и преференция) и отчетеното от хартиените разписки съвпадне с отчета на машината, значи волята на избирателя е отчетена правилно.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Машините SAES 3377 са свъх опасни за България. Производителят на машините е посочил на своя сайт, че имат връзка с интернет, което е стандартната им конфигурация. На сайта им е изписано: After the polls close, the SAES-3377 transmits the necessary data to the servers in the tallying centres., или с други думи След обявяване края на изборния ден, САЕС 3377 предава необходимите данни до сървърите в центровете за отчитане на гласове.За България била заключена опцията.Но ключа е у някой все пак.

80

Анонимен

преди 6 месеца

До Мутри вънСлед 11 юли ще бесим Гербавите!!-----Не е нужно да извършвате насилие, за да не паднете от власт , като тях, не копирайте герберите. И без това, следващото правителство, ми се струва, че ще е страшно, дано да греша!

79

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ ще управлява 45 години. След това ще се преименува на ГЕРП и ще управлява в опозиция още 32 г. Справка БКП/БСП. Така че машините нямат значение. Има значение срастването на партия и държава

78

Анонимен

преди 6 месеца

народа става все по-болен ментално.скоро ще гласува за Ердоган.

77

Мутри вън

преди 6 месеца

След 11 юли ще бесим Гербавите!!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Странно е как се падна 4 на БСП отново. На 4 април бяха с 4 и за 11 юли пак се падна 4. Това е много малко вероятно статистически. Кучето от машината е заровено в номерата на бюлетините.

75

Анонимен

преди 6 месеца

ИНТ е победителя на изборите!! ФАКТ!Рзултата вече е заложен в машините и няма връщане назад!

74

Анонимен

преди 6 месеца

ИТН ИМА ТАКИВА НЕКАКВИ доста се изръсиха за 4 април. По 50 британски лири даваха за 1 глас. Като закараш 10 човека даваха на тартора 150 бр. лири. Сега ще се оръсят за хакера и пито платено.