82

Мутри Вън!!

преди 2 години

Гербавите *** пищят като за последно!!Пищете ***, вашите писаци са музика за нашите уши!!

81

Странно

преди 2 години

Досега ГЕРБ не искаше такива неща!?! Що така им се промени желанието?

80

Людмил Цветков

преди 2 години

Конкретно за нашите избори. Твърде е вероятно те да са били фалшифицирани, поне отчасти и поне на отделни места. Индикация за това са многобройните сривове, знак за сблъсък на алгоритми, както и забавената реакция на тъчскриновете, знак за потенциална съвместна работа на няколко програми, например машинната за отчитане на гласове с входящ интернет трафик. Тези машини са стандартизирани, а машинното гласуване фирмата е обработвала повече от 20 години - не може просто да се сриват така.

79

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова вече се изтърка, дай нещо ново за комунистите! Може и за турското робство или до Кубрат да се върнеш в миналото!

78

Анонимен

преди 2 години

Машините SAES 3377 са свръх опасни за България. Борисов много е разглезил българите. Сега бързат да кибичат на границата с Гърция и всичко живо отива на море. Майтап им се виждат изборите. Но това са предимно млади хора, които не са яли попарата на комунистите. Те не знаят за Гладната виденова зима и Трите фалита на България от БСП. Те не знаят нямане. Дори идея си нямат какво е хиперинфлация и празни магазини.Не знаят и как се чака за хляб от 4 часа сутринта.Много ще им се стъжни живота скоро.

77

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМисля, че ИТН и БСП ще са първите две партии, но не е сигурно все още.По-добре гласувайте за БСП, те се разбират с всички партии и няма да има конфликти, а ИТН ще си имат достатъчно гласове.

76

Анонимен

преди 2 години

Всеки гласувал вижда с очите си за коя партия и за коя преференция е гласувал, те са изписани на хартиената разписка, която той проверява и след това пуска в урната. Ако има неточност, избирателят ще види това и ще оспори съдържанието на разписката. Ако всичко е наред, ще пусне разписката в урната. След това, ако комисията преброи разписките и съдържанието им (партия и преференция) и отчетеното от хартиените разписки съвпадне с отчета на машината, значи волята на избирателя е отчетена правилно.

75

Анонимен

преди 2 години

Машините SAES 3377 са свъх опасни за България. Производителят на машините е посочил на своя сайт, че имат връзка с интернет, което е стандартната им конфигурация. На сайта им е изписано: After the polls close, the SAES-3377 transmits the necessary data to the servers in the tallying centres., или с други думи След обявяване края на изборния ден, САЕС 3377 предава необходимите данни до сървърите в центровете за отчитане на гласове.За България била заключена опцията.Но ключа е у някой все пак.

74

Анонимен

преди 2 години

До Мутри вънСлед 11 юли ще бесим Гербавите!!-----Не е нужно да извършвате насилие, за да не паднете от власт , като тях, не копирайте герберите. И без това, следващото правителство, ми се струва, че ще е страшно, дано да греша!

73

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще управлява 45 години. След това ще се преименува на ГЕРП и ще управлява в опозиция още 32 г. Справка БКП/БСП. Така че машините нямат значение. Има значение срастването на партия и държава

72

Анонимен

преди 2 години

народа става все по-болен ментално.скоро ще гласува за Ердоган.

71

Мутри вън

преди 2 години

След 11 юли ще бесим Гербавите!!

70

Анонимен

преди 2 години

Странно е как се падна 4 на БСП отново. На 4 април бяха с 4 и за 11 юли пак се падна 4. Това е много малко вероятно статистически. Кучето от машината е заровено в номерата на бюлетините.

69

Анонимен

преди 2 години

ИНТ е победителя на изборите!! ФАКТ!Рзултата вече е заложен в машините и няма връщане назад!

68

Анонимен

преди 2 години

ИТН ИМА ТАКИВА НЕКАКВИ доста се изръсиха за 4 април. По 50 британски лири даваха за 1 глас. Като закараш 10 човека даваха на тартора 150 бр. лири. Сега ще се оръсят за хакера и пито платено.

67

Анонимен

преди 2 години

И като се преброят разписките какво от това? Те не дават никаква информация. Машината е отчела примерно 120 гласували, И в кутийката има 120 разписки и какво от това? Друго е важно- примерно натискаш бутонче номер 10, но машината отчита номер 11. Ето това е манипулация и фалшификация на изборите, а служебната хунта вече разбъзика машините.

66

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са мафия! Те провалиха живота на милярди Българи!! Гласувайте за ИТН и бъдещето на децата си!!

65

Анонимен

преди 2 години

Машините ще се изключат след 5 минути невъзможност за посочване на вот.За това не бързайте!Мотайте се и когато ви предложат помощ от комисията откажете.Машината автоматично се изключва след като изтече времето от 5 минути и след това комисията е длъжна да ви предостави хартиена бюлетина. Над 70% гласуваха с хартиени бюлетини на 4 април.Направете го и сега! ЦИК щом не искат да броят гласовете от хартиените отпечатъци-направете ги ха-хо и пукайте само хартиени като се бавите.Бъдете революционери!

64

Анонимен

преди 2 години

Кои бяха тия?

63

Анонимен

преди 2 години

Счупете машините! Долу републиката! Да живее царство Чалгария!