16

mgs

преди 2 години

Пожелавам на всички ***, да им се наложи да си лекуват децата в тия болници, да поседят с тях няколко дни, на крак.BTW правил съм го, когато детето ми бе в инфекциозна с тежка шарка, с разпадаща се мазилка, клекало в тоалетната, в изолирана стая, и лекари герои че ми го спасиха.Тия дето изоставиха българските деца не са хора а ***, а вие тролчета сте мършояди.

15

Край

преди 2 години

Ще бутнат огромна стоманобетонна сграда за да направят друга. Щото немала документи.Ми що не видите народното събрание как му е строителното разрешение и ако няма - да идват булдозерите.

14

очите

преди 2 години

И понеже гледах на живо въпросната пресконференция, "работилата" по темата журналистка нещо е зацапала нещата: 1. Болницата е ТРЯБВАЛО да бъде съборена още през 2011 г. защото е било ясно, че не може да се построи като детска. Не са я съборили и са дали по държавна поръчка на някой 100 милиона, от нашите пари, уж да я реконструира и довърши. Та, ако това не е точене на държавна пара, не знам кое е?!?

13

Проблемът

преди 2 години

С детска болница в България е много голям.Единственара държава в ЕС без такава.И ако няма какво да напишете по въпроса,просто не пишете.Политипеските ви простотии не интересуват никого.Децата заслужават повече внимание и грижи,както и модерно здравеопазване.Тази сграда в Медицинска академия,проектирана и започната 70-80г.просто не става

12

До 13

преди 2 години

И сигурно ГЕРБ са виновни че си неудачник ХАХАХАААААААА

11

Анонимен

преди 2 години

Колко наивни хора има по света,тази така замазва положението,че не казва най-важното. Какво обещава, ......Може и да има детска болница,ама след 15години...... ха-ха-ха .И не съм платен .

10

Драго

преди 2 години

Лельо, ти разбираш ли от НЕЩО?

9

Анонимен

преди 2 години

айде сега, какво тук значат некви си закони, пуп-чета и т.н... Той е разпоредил...нищо др няма значение, дет се вика и от децата 9млн са чопнали

8

Константин В

преди 2 години

Аз ще гласувам с бюлетина 5.По- добре ли е ,,новите стари" изгладнели да ни обират?

7

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Радев!Изчегъртване,шпакловка и боядисване.С теб сме.Шебеците една детска болница не можаха да построят за 11год.Крадлива ***.

6

червената пр***ня

преди 2 години

откъде къде ги наме-риха тия изр-оди бе

5

Анонимен

преди 2 години

Тези тримцата - Комитова, Василев и Харварда са чиста проба "хартиени специалисти"! Само от хартийки разбират, т.е това скоето се забърсва човек след голямата работа.

4

Киро Пора

преди 2 години

Тия намат право да пипат нищо защото след 1 седмица са аут от сцената.

3

Хохо

преди 2 години

Тази далавера да не е по времето на ГЕРБ? Мам,ка ви крадлива.

2

неандерталец

преди 2 години

Така е, трябва да бутнат това бетонно скеле. То е изгнило и мухлясало.

1

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта продължава да граби от бедния българин