36

Никой

преди 2 години

Чета коментарите и гледам жалък напън на *** да изчистят мръсотията около ГЕРБ. Ще напиша единствено, че тези които защитавате не само с пагубни за цялото ни общество, но дори и да не бяха, хората се изчерпват и трябва да се сменят. Аз за последните 10 години имам 6 различни работодателя и не разбирам как някой се преструва на обиден, че след 10 години на държавен пост, през които е оправил и своя живот и този на децата и внуците си, някой иска да го смени. Това ще се случи и ще е за добро!

35

Кико

преди 2 години

Тази разбира от всичко! Жалко че е дърта вече, щеше да ме "оправи"!

34

Недоразбрал

преди 2 години

Гласувайте за хунтата на Грипен и г,жата министърка Джаста Праста,шъ въ упраи за 1 месец!!От там нататък жевот и щастие с новите,стари червенужковци от време татово!!*** колко простичко било,прас чертата и нова болница за 300 милиона,а корумпирания Пожарникар не съ сетил за молива и калема и той да драсне върху стария лист и да поръча новата болница?!Изберете я тази,тя по същия начин ще задраска старите руски реактори и ще поръча нова,американска централа!Тъй де ша са хабим със стара техника!!

33

Ха ха

преди 2 години

До 37 Точно това исках да кажа, просто сбърках годините. От тези служебните, освен уволнения, интриги и с чужда пита помен да правят друго не видяхме.

32

Supermen

преди 2 години

Въпреки това обаче през 2019 година е проведена обществена поръчка с предмет за реконструкция и разширение на стойност около 100 млн. лв. и по нея са преведени около 9 млн. лв. авансово... 100 mln lv.. egati sigorno she ima jakuzita fitness zali baseini kino zala futbolno igrishte..

31

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха 30 "А колко години тази сграда стои като паметник ? Започната преди поне 20-25 години."Тодор Живков прави ПЪРВАТА копка през 1978 г., това прави 43 години. Още Боковото правителство взе решение да събори ужасията и да издигне нова сграда, та не виждам какво толкова е свършила Комитовицата.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо, ама като спря всички големи строежи, ще вземе да спре и болницата преди да я пуснала. Също като "увеличението" на пенсиите от Станишев през 2009 г. - плъхчо ги вдигна, пък Бого ги изплащаше.

29

Анонимен

преди 2 години

Комитова разбира много от къщи за гости, вижте й двете вили, които си е построила на морето с европари. Ползват ги дъщерите й.

28

Анонимен

преди 2 години

Вече спряха и ВиК проекта за Волуяк и още два квартала в София, спряха и разширението на метрото.Най-нагло заявяват, че ще увеличат двойни данъците на софиянци.

27

Анонимен

преди 2 години

Виждам как Комитова строи вече тази болница. Те съвсем не спряха магистрала Хемус, ще построят за норматив и детска болница.

26

Анонимен

преди 2 години

Закъснелите хипита и кришнари искат болница Лунапарк и болница Дисниленд.

25

Даа!

преди 2 години

Няма ха , няма *** , един иска майка си , друг баща си , трети на майка си ... урдяш по масата и казваш , ТАКА ЩЕ БЪДЕ !С неграмотни гербаджийски калинки няма оправия !Защо до сега не го направиха , а се смеят !

24

Ха ха

преди 2 години

А колко години тази сграда стои като паметник ? Започната преди поне 20-25 годни и недовършена,със сигурност Борисов тогава не е бил премиер,а са ни управлявали други,които обаче нищо не знаят.

23

Тошо

преди 2 години

Един министър каза, друг показа, трети доказа....абе ора, вие в кой век сте 21 или 12 , така ли се управлява и взема решение не за 100 лв, а за 100 000 000 лв.!?!Ами съберете екперти, да седната да се видят възможностите, да се анализират опциите, ако треба 100 работни срещи направете, но да се стигне до най----доброто решение за ...малчуганите, те са бъдещето ни!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Кой ще я направи тази болница. ????Тези министри са специалисти по фалшиви новини и манипулации.Те не могат да свършат никаква друга работа ....

21

Надблюдател

преди 2 години

Странно ,събрали 80 хиляди подписа , които били против! По професия съм строителен инженер! Как намериха толкова хора , които да разбират от строителна конструкция ?Или от оборудване на детска болница? Има си техническа експертиза ! Иначе е все едно платени *** да обсъждат управлението на Бойко. Борисов!

20

Хайдеее,

преди 2 години

това че е спряла поредния строеж вече не е новина! Просто трябваше да напишете..."Комитова...детска болница ", и на всички вече ще е ясно, че това е нещо което ще се случи, само че "друг път"! Тия ще счупят рекорда по "нищоправене", и по саботиране на всичко започнато! За парите е ясно какво ще се случи, те комунистите го умеят!

19

МНЕНИЕ

преди 2 години

Трябва да има детска болница , това не е под съмнение .НО - 100 000 000 лева за реконструкция на този изгнил скелет , смърди яко на Корупция .ГЕРБ се мислят за богове .За тези пари може да се направят 5 детски болници , барабар с оборудване и заплати за персонал .

18

Това служебно

преди 2 години

правителство си е един вид мостра на това което ни чака - не предлагат нищо да дават - само да вземат от народа и от данъкоплатеца - данъците им се виждат малко, тол таксите и винетките малко, тока и водата малко, сградите да се събарят ... до кръв ще го съдерат този беден народ.

17

хаха

преди 2 години

До Анонимен А от ГЕРБ всички явно са били само специалисти, и един отгоре практик хахахахах