40

Никой

преди 10 месеца

Чета коментарите и гледам жалък напън на тролове да изчистят мръсотията около ГЕРБ. Ще напиша единствено, че тези които защитавате не само с пагубни за цялото ни общество, но дори и да не бяха, хората се изчерпват и трябва да се сменят. Аз за последните 10 години имам 6 различни работодателя и не разбирам как някой се преструва на обиден, че след 10 години на държавен пост, през които е оправил и своя живот и този на децата и внуците си, някой иска да го смени. Това ще се случи и ще е за добро!

39

Кико

преди 10 месеца

Тази разбира от всичко! Жалко че е дърта вече, щеше да ме "оправи"!

38

Недоразбрал

преди 10 месеца

Гласувайте за хунтата на Грипен и г,жата министърка Джаста Праста,шъ въ упраи за 1 месец!!От там нататък жевот и щастие с новите,стари червенужковци от време татово!!*** колко простичко било,прас чертата и нова болница за 300 милиона,а корумпирания Пожарникар не съ сетил за молива и калема и той да драсне върху стария лист и да поръча новата болница?!Изберете я тази,тя по същия начин ще задраска старите руски реактори и ще поръча нова,американска централа!Тъй де ша са хабим със стара техника!!

37

Ха ха

преди 10 месеца

До 37 Точно това исках да кажа, просто сбърках годините. От тези служебните, освен уволнения, интриги и с чужда пита помен да правят друго не видяхме.

36

Supermen

преди 10 месеца

Въпреки това обаче през 2019 година е проведена обществена поръчка с предмет за реконструкция и разширение на стойност около 100 млн. лв. и по нея са преведени около 9 млн. лв. авансово... 100 mln lv.. egati sigorno she ima jakuzita fitness zali baseini kino zala futbolno igrishte..

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Ха ха 30 "А колко години тази сграда стои като паметник ? Започната преди поне 20-25 години."Тодор Живков прави ПЪРВАТА копка през 1978 г., това прави 43 години. Още Боковото правителство взе решение да събори ужасията и да издигне нова сграда, та не виждам какво толкова е свършила Комитовицата.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Няма лошо, ама като спря всички големи строежи, ще вземе да спре и болницата преди да я пуснала. Също като "увеличението" на пенсиите от Станишев през 2009 г. - плъхчо ги вдигна, пък Бого ги изплащаше.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Комитова разбира много от къщи за гости, вижте й двете вили, които си е построила на морето с европари. Ползват ги дъщерите й.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Вече спряха и ВиК проекта за Волуяк и още два квартала в София, спряха и разширението на метрото.Най-нагло заявяват, че ще увеличат двойни данъците на софиянци.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Виждам как Комитова строи вече тази болница. Те съвсем не спряха магистрала Хемус, ще построят за норматив и детска болница.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Закъснелите хипита и кришнари искат болница Лунапарк и болница Дисниленд.

29

Даа!

преди 10 месеца

Няма ха , няма *** , един иска майка си , друг баща си , трети на майка си ... урдяш по масата и казваш , ТАКА ЩЕ БЪДЕ !С неграмотни гербаджийски калинки няма оправия !Защо до сега не го направиха , а се смеят !

28

Ха ха

преди 10 месеца

А колко години тази сграда стои като паметник ? Започната преди поне 20-25 годни и недовършена,със сигурност Борисов тогава не е бил премиер,а са ни управлявали други,които обаче нищо не знаят.

27

Тошо

преди 10 месеца

Един министър каза, друг показа, трети доказа....абе ора, вие в кой век сте 21 или 12 , така ли се управлява и взема решение не за 100 лв, а за 100 000 000 лв.!?!Ами съберете екперти, да седната да се видят възможностите, да се анализират опциите, ако треба 100 работни срещи направете, но да се стигне до най----доброто решение за ...малчуганите, те са бъдещето ни!!!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Кой ще я направи тази болница. ????Тези министри са специалисти по фалшиви новини и манипулации.Те не могат да свършат никаква друга работа ....

25

Надблюдател

преди 10 месеца

Странно ,събрали 80 хиляди подписа , които били против! По професия съм строителен инженер! Как намериха толкова хора , които да разбират от строителна конструкция ?Или от оборудване на детска болница? Има си техническа експертиза ! Иначе е все едно платени тролове да обсъждат управлението на Бойко. Борисов!

24

Хайдеее,

преди 10 месеца

това че е спряла поредния строеж вече не е новина! Просто трябваше да напишете..."Комитова...детска болница ", и на всички вече ще е ясно, че това е нещо което ще се случи, само че "друг път"! Тия ще счупят рекорда по "нищоправене", и по саботиране на всичко започнато! За парите е ясно какво ще се случи, те комунистите го умеят!

23

МНЕНИЕ

преди 10 месеца

Трябва да има детска болница , това не е под съмнение .НО - 100 000 000 лева за реконструкция на този изгнил скелет , смърди яко на Корупция .ГЕРБ се мислят за богове .За тези пари може да се направят 5 детски болници , барабар с оборудване и заплати за персонал .

22

Това служебно

преди 10 месеца

правителство си е един вид мостра на това което ни чака - не предлагат нищо да дават - само да вземат от народа и от данъкоплатеца - данъците им се виждат малко, тол таксите и винетките малко, тока и водата малко, сградите да се събарят ... до кръв ще го съдерат този беден народ.

21

хаха

преди 10 месеца

До Анонимен А от ГЕРБ всички явно са били само специалисти, и един отгоре практик хахахахах