37

Астролог

преди 2 години

Ново " редовно" правителство скоро няма да има,освен ако 🦎 гущерът не пръдне!! Схващаш ли бе тикво???

36

Млад ездач

преди 2 години

До #33 !! Служебното правителство е с ПРАВОМОЩИЯ на редовно такова!! То не е организационен комитет!! За какво са тогава един куп министри и премиерът?? За тоя ,дето клати гората ли бе тикво??

35

Лаура Кьовеши

преди 2 години

Съдия Вранеску румънка ли е?? Май я познавам?? Незабавно трябва да бъде " изчегъртана"!!

34

Каскета

преди 2 години

Съдията отказал вписването,незабавно да бъде арестуван!!

33

Кафяв гербер

преди 2 години

Чегъртането трябва да е до крак , докато не бяде изчегъртана и последната герберска калинка , държавата няма да се оправи.Тия са наляли стотици милиони във фирмите на Пеевски и седа се правят на жертви .

32

Некъф

преди 2 години

Докато не обесят някой съдия няма да се оправят нещата

31

гогич

преди 2 години

До Анонимен 32Не знам кой е аборигена в случая. Закона, който цитираш, дава права и на двете страни и никой не говори за безконтролни уволения - щом допускаш грешка след грешка и нарушаваш закони (например за общ.поръчки), тогава си аут и никой закон не те защитава от това. И друго - ако си уволнен неправомерно, може да си търсиш правата в съда. За пръв път оставят хора а работа, щото имали съдебни дела с работодателя, няма такзв филм...Или има, ама за герб-аджийте ;)

30

чоко

преди 2 години

Новото,редовно избрано от парламент правителство да прави промени,а не тези молци да се правят на разбирачи.Тяхната задача е да проведат нормални избори/Не мисля,че ще са такива с оглед на изнесените данни за възможно външно повлияване на работата им.

29

Анонимен

преди 2 години

До гогичАбориген си ти, а не държавата. Има си Закон за публичните предприятия, който се очаква да бъде спазван от министъра. И в частна фирма да си, служителя също има защита от произволно уволняване. Не казвам че тези хора не трябва да се уволнят, но си има ред как да се направи. Или не искате да сме правова държава!? Министърът не е Цар!

28

Анонимен

преди 2 години

Предполагам на следващото правителство на ИТН просто да ги беси тези ненаяли се провокатори. Няма смисъл да се занимаваш с провокатори и с простаци. Те когато видят обесени подобни ще млъкнат, иначе ще мъчат и грабят народа.

27

Анонимен

преди 2 години

От тук е нужно да се започне ,институциите защитават крадците на милиони и милиарди

26

Анонимен

преди 2 години

днес 11 ч шефка в НАП се подготвя за море в МОЛ В Търново говорейки по тел . има ли сила да и обясни ,че е в работно време -НЕ защото просто така си я кара със съдействието на ГЕРБ

25

гогич

преди 2 години

Ква е тая яборигенска държава??? Собственика смемя служителите си, а те - няма да напуснем. В нормална държава, а и в частна фирма, смяната става веднага и сгазилите лука отиват на съд. Само в БГто собственика не може да уволни и смени служителите си.

24

Въпрос

преди 2 години

По времето на Тиквата,това не можеше да стане....няма случай на невписана промяна,защото уволненият оспорвал уволнението. Извод...или Тиквата е по - умен от "Харвард" или съдът действа с оглед личността....Хипотетично само да питам...ако жалбата на уволненият спира назначаване на нов борд на директорите...и обжалването продължи 4-5 години,както е нормално в България, значи ли това,че 5 г. Уволненият е шеф?

23

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

БЪЛГАРСКИЯТ СЪД СПРЯ ПОРЕДНОТО БЕЗЗАКОНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЖКОВ И ПЕЕВСКИ.

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащото една и съща съдийка упорито отказва да изпълнява прищевките на престъпниците на Радев-Янев хунтата.

21

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО УПОРИТО СЕ БОРИ СЪС ЗАКОННОСТТА В БЪЛГАРИЯ! БЕЗЗАКОНИЕТО НА ЧАЛГА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ВИДИМА.

20

Анонимен

преди 2 години

А защо една и съща съдийка вече няколко пъти отказва смяната на престъпниците от ГЕРБ? Нали уж делата се разпределят на случаен принцип ...

19

ГОГО

преди 2 години

съдът е назнчен от Пеевски и Доган

18

Анонимен

преди 2 години

Трябва всички нагли гербери след 11ти да бъдат опандизени