77

Анонимен

преди 2 години

Тоя пишман математик хем твърди, че искал да си почине, хем продължава да се бута пред камерите.. Продължава да смята разни вълни и говори на ангро за някакви апокалиптични прогнози. Това няма нищо общо с математиката, той се изживява като врачка или шаман. Нека покаже с какво уравнение и изчисление сметна, че септември ще има 3500 заразени на ден.. Айде да видим

76

До 91

преди 2 години

И аз нося Р100 маска и съм много доволен от защитните и функции

75

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо е сред живите оше

74

Гроби Таласомо

преди 2 години

Витанов: Зимата ша има вълна, направо мексиканско цунами!;))) Абе, я да ва наплаша здраво, за да са вакснете, щото нали докато ви напрайм апчетата, може ид а умрете из а да не умрете, я за по-сигурнос а боцнете! Да не съм Витанов, ку не ва изпобоцам, сички, после ша каа, че вълната са отлага за догодина, кой ша повни кви съм ги дрънкал сега;)))

73

Анонимен

преди 2 години

Проф. Витанов е много мъдър мъдрец. Трябва да бъде главен математик на Новия щаб за справяне с четвъртата, петата и шестата Ковид вълна

72

Анонимен

преди 2 години

Спадали ни антителата с времето и това бил проблемът.Професоре, антителата се поддържат в голям брой само при активна инфекция. Те винаги спадат при прекратяване на вирусното външно въздействие и това нещо хубаво. Но паметта остава. А паметта за антигени мобилизира бързо имунния отговор при следваща подобна инфекция. Важна е бързината на отговора, важна е стръмността на отговора, важна е първата производна, казано на професионалния ви език.

71

Танас

преди 2 години

Абе дайте му на човека да почине бе!

70

Анонимен

преди 2 години

Можело да си докараме в вълна до 3500 на ден.Професоре, не само може, но и трябва. Сваляме от ограниченията и си докарваме вълна дори по 30000 на ден, дори и при фалит на здравната система. Прилагаме шокова терапия и толкова, приключваме с естествен имунитет. А Вие и лекарските светила около Вас да си броят заразените колкото си искат. Между другото, лятото е най-удобното време за шокова терапия.

69

Анонимен

преди 2 години

Жалко бог да прости ваксинираните които починаха

68

Анонимен

преди 2 години

Няма да се чипирам, ще пропусна. Проблем?

67

до 89

преди 2 години

ако носиш P100 респиратор произведен в САЩ като мене, спира на 100%, обикновените маски, не само не спират, ами подпомагат разпространението на инфекции!

66

Анонимен

преди 2 години

Нямаме според професора дългосрочно мислене.Напротив, имаме. И това дългосрочно мислене ни позволява да отдаваме важните от маловажните неща. Коко 19 е най-обикновена настинка, по нищо не се различава от грип. Коко 19 не е важен проблем и той ще си отиде. Професоре, Вие лично сте по важен проблем за решаване, на всичко отгоре и вреден за благосъстоянието и свободата ни.

65

Анонимен

преди 2 години

Знае се, че маските спират вируса, не на 100%, но в зависимост от маската и начина й на употреба, може да стигнат и до почти 100% спиране на вируса.Учудващо е, че има хора, които още не са го разбрали.

64

Анонимен

преди 2 години

Досега ваксинираните с две дози са 791 хиляди, което значи, че ваксината е напълно подействала при около 650 хиляди човека. Много далече сме от колективен имунитет. При това ваксините засега противодействат по-слабо на индийския вариант на вируса. Това означава неизбежна следваща вълна на епидемията. Въпросът е кога ще стане.

63

Анонимен

преди 2 години

Имало потенциални носители без маски.Да, може и да има, но има и потенциални носители с маски. Ковидът е аерозолна инфекция, аерозолните частици са твърде малки, за да се спират от маски. Професоре, това го знаете и Вие, но просто лъжете.

62

О,

преди 2 години

бок . лук, добър вечер, много ни липсваше, парите ли свършиха, та се активира ?

61

Анонимен

преди 2 години

А бе що го показвате тоя непрекъснато , да не сте печатен орган на Клуба на анонимните алкохолици ?!

60

Анонимен

преди 2 години

На тоя обаче всичките прогнози му се сбъднаха , факт.

59

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ТОВА ГО ВЯРВАМ

58

Абе

преди 2 години

Тези математици Славчо няма ли да ги чагърта, бе! Само доктори ли, бе!