80

Българин

преди 2 години

45 години Съветска окупация! "Братушките" като истински "освободители", и държавния архив задигнаха, и златния резерв, за награда и "македонска" нация измислиха, и "македонски" език! 45 години чудеса правиха за да убият всякакво чувство за национално достойнство! Сега като врякат макетата, просто знаят ли какво удоволствие е за нас българите...Проблемът си е техен! На тях им предстои да се събудят след 75 годишно промиване на мозъците!

79

Анонимен

преди 2 години

Шиптърите ще ви оправят. Да живее Велика Албания!

78

Анонимен

преди 2 години

Такъв език няма! :)

77

Kamenco

преди 2 години

До 83:Пресуда на Парискиот суд 1948,досудена репарациа да плати на Грциа и СФР,ко и зошто на неко плака репарациа?

76

БЪЛГАРИН

преди 2 години

ИЗЛИШНО Е ДЕ СЕ СПОРИ С ТИТОВИТЕ КОМИНТЕРНОВСКИ ***, ЗАЩОТО ДОГОДИНА ПРИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД БЪЛГАРСКАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТА НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ЛИЧНО ОТ ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН, А МАКЕДОНИСТИТЕ НА ЦЪРВЕНКОВСКИ ЩЕ СЕ СКРИЯТ В МИШИ ДУПКИ...

75

Маке

преди 2 години

Македонски език е моят майчин език, това е езикът, на който говореше баща ми, дядо ми и дядото на моя дядо.

74

Анонимен

преди 2 години

там е работата че българите много обичат да ги шмулят тиквата и дерибеевски и след като връзкарите изгониха всички кадърни се превърнаха в едно ч0векоподобно племе миризливи чалгясали некадърници връзкари наглеци до безобразие

73

Анонимен

преди 2 години

Не обръщайте прекалено внимание на сръбските и руските кре*ени ... просто завиждат това е всичко. Ние не сме виновни, че фалшивата югославия се разпадна с кръв ... просто историческата справедливост беше възстановена ... и сега са там където заслужават да са

72

Анонимен

преди 2 години

Да, комунизма не прощава на никого. Големи групи комунисти, сега цоциалисти продължават да наричат червената армия освободителка, а не окопаторка, а после се чудим защо северомакедонците наричат България окопаторка в периода 41-45. Наричи го комунист и му гледай сеира.

71

Анонимен

преди 2 години

Македония е типичен пример какво маже да направи комунизма от един народ.

70

Анонимен

преди 2 години

На сръбски? Да не би да не знае македонски? В тая нация има ли един нормален?

69

Анонимен

преди 2 години

В Югославия имаше ЕДИН ЕДИНТВЕН ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК - СРЪБСКИ . Дядото, бабата и лелинчо му на тоя са говорили СРЪБСКИ и само сръбски. Да не се прави на ощипан, говорел сръбски да улеснява преводачите ...... хах. Що не си признаеш че сръбския е езика на господарите ти . Баааго и измислената нация . За близо 2000г. античка македонска държава могат да кажат САМО трима македонски царе и то единия от тях е българин а за другия е спорно дали изобщи е бил цар .....

68

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Колко болни трябва да са тия изчадия на Титовия мазохизъм, за да не могат да разберат, че пътечката към Европа е през България ?!!Ако Гърция ги държа 30 години на "верижка", българското вето ще им предложи 1300 години изолация !!!

67

Анонимен

преди 2 години

Много ти е добър българския бе, никакви грешки, къде си го учил в Македония ли :))??

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя е сръбска патерица....

65

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка е, че Желю Желев ги призна безусловно първи в света. Още тогава трябваше да си поставим условията. Сега да върнат паспортите първо.

64

123

преди 2 години

На сръбски обяснява,че е македонец, ама българите му криви.Тоя не може да осъзнае, че никой не им е длъжен на тия титовски кратуни кухи, още по малко да дава тон.Това не им е 89та.

63

ГЕРБ=БКП

преди 2 години

Неуважаеми деби*ли, ***, промити с комунизъм завършени олиги*френи спрете да гласувате не разбрахте ЛИ, че всички партий без изключение произлизат от БКП?Преврата от 10 ноември беше извършен от комунистите които назначиха потомствени комунисти и агенти да се правят на антикомунисти и демократи.И до днес цялата държава е в техните кървави комунистически ръчички.Спрете да гласувате защото по този начин вие озаконявате престъпници.

62

Щирлиц

преди 2 години

Ето още едно даказателство,че тези НЕ искат да признаят българските си корени.Затова ресто до дупка.

61

Анонимен

преди 2 години

За какво сте ни, бе дришлювци. Жалко, че заради ваште чукари загубихме Беломорието и Източна Тракия. Трябваше да ви подарим на сърбите, не да водим войни с тях. Кой те освободи от Турско робство?