100

Gancho

преди 2 години

Колко е прав само Бранко Цървенковски. Това е истината драги българи.

99

Анонимен

преди 2 години

Щом е говорил на майчин език да вземе и да прочете малко история, това с приказките е само вятър. Какъвто и народ да са трябва най накрая да спрат с тази омраза и слугинаж, и да изчистят споровете със съседите си. Иначе ще си стоят в това положение още дълго. Засега българската история е толкова променяна и дописвана, скривани и подменени, че няма смисъл да отстояваме, но добрия тон в диалога може да се спазва!

98

хаха

преди 2 години

Спокойно ,селски,Албания ще получи Македония,без никакви войни и преговори и след 20-3-г. никой няма да помни РСМ.

97

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ СТИГА, ТРИ ВЕКА ЗАПАДЪТ ПОДПИРА ТУРЦИЯ СЕГА СЕДНАЛИ ДА МИ ОБВИНЯВАТ РУСНАЦИТЕ ЧЕ НИ МРАЗЕЛИ. ТЕ ЗА НАС И ЗА ДРУГИТЕ ПРАВОСЛАВНИ СА ВОДИЛИ 12 ВОЙНИ С ГАДЖАЛЯКА. И СА ГО НАТИКАЛИ ОТ ТРИ КОНТИНЕНТА САМО В МАЛА АЗИЯ. ВЪПРЕКИ ЧЕ НАПРИМР САЩ СА ГИ ВЪОРЪЖАВАЛИ С ПУШКИ УИНЧЕСТЪР.

96

Анонимен

преди 2 години

Искам да питам русомразите, защо в Кримската война западни специалисти строят табиите на османската армия и Австрия, Прусия, Англия и Франция вземат страната на Турция и воюват с Русия, в момент, когато Северна Добруджа е била вече освободена а Силистра под обсада... СПРЕТЕ ДА ПРЕНАПИСВАТЕ ИСТИРИЯТА ЗАРАДИ НЯКАКЪВ СИ ВРЕМЕНЕН ПУТИН. ВИЕ СЪЩО СТЕ ВРЕМЕННИ.

95

Анонимен

преди 2 години

докато се драчат с нас ще взезат заедно с албания но като обща шиптърска държава.

94

до 101 /ББ

преди 2 години

"разбира се че няма да има изход..." Не драги, изход ще има и това е войната на Свободния свят срещу примитивните феодални тирани, които ще започнат тази война, за да изчезнат от лицето на Земята. Защото Космическа Америка е непобедима... читател

93

Анонимен

преди 2 години

Бойко борисов е национален предател. Отменянето на южен поток коства на газпром и на Русия $ 800 милиона загуби, а на България още повече.

92

Бивш русофил

преди 2 години

До СамуилИма само една истина и тя е, че Руснаците са ни братски народ, който каквото иска може да пише по сайтовете, друг е въпроса, че ние сме заставало няколко пъти срещу тях. ***Дали ние сме заставали или те са заставали е въпроса. Застава се срещу неканени гости. Не си спомням българи някога да са се били на руска територия, виж руснаци на българска да. Иначе най-добре се разбирам с руснаци, но пропагандата и политивците им са отврат.

91

Бивш русофил

преди 2 години

До МакеПък моите баща и дядо родом от Битолско си останаха българи!

90

Бивш русофил

преди 2 години

Макетата ще се набутат в ЕС по следните причини: защото е изгодно на Запада да запълва антируското домино, защото нашите политици си ги знаем че са ***, и защото руснаците поредно и все по-глупаво смятат сърбите и техните македонски мекерета за лоялни съюзници, а нас за предатели. В глупостта си затриват де що русофил има в БГ. Нека приемат Македония. Европа ще узнае къде е роднот място на Бай ***.

89

ББ

преди 2 години

разбирасе,че няма да има изход,провокирам ви,те руснаците това целят...да ни разделят,да насаждат недоверие...вярно е ,че съюзниците ни не ни подкрепиха...то така едни предшественици им родиха хитлер...със слабостта си,...ЕС е идея...е...Свобода и просперитет...Мир...Живот...политиците и господарите им олигарси обаче са проблема...е ще ги осъдим строго...и ще продължим да живеем Свободни...Бог да пази САЩ!

88

Ей, Маке!

преди 2 години

Не знам дали ти е известно, но т.нар. "македонски" език е създаден от българина Венко(Вениамин) Марковски през 1945-та година, а държавата ви - през август 1944-та - пак от българи на сръбска и Коминтермовска служба! Идвайки с България, Марковски се разкайва и заявява, че е чист българин. А единият от създателите на "държавата" ви, когато е бил в българския затвор, със смъртна присъда, пише молба до Борис III, в която се кълне, че е чист българин и моли за помилване. Е помилван е!

87

ББ

преди 2 години

...очаквайте продължение...скоро и ония крадец и престъпник със злаотните цайси,укрил се при орбан...и той ще ни осъди...и този порн.рафия в 21 век в ЕС...БГ изход...поздравления за британците...да храниш мафията,руски олигарси и болни диктатори...да насаждаш несправедливости...за руска газ...това е нелепо...престъпно е...ЕС политиците ни го вменяват като "ценност"...БГИзход!!!не сме просяци!!!

86

ББ

преди 2 години

той и на руски ако ще..негово право е...но насаждането на омраза,отричането и манипулирането на Исторически факти не работят за Народа му...елементарен руски кадровик...опитващ да се хареса и докопа до власт...болните се множат....вето две поколения докато се излекуват!!!...или изход от ЕС....Бог да пази САЩ!!!

85

Самуиле!

преди 2 години

Точно тези руснаци ни продадоха! Точно Те, искаха да унищожат всичко българско! Точно Те, сключиха договор с Падишаха - Източна България да бъде обезбългарена, а на мястото на българите да бъдат настанени мюсюлмани!Точно Те, подариха български земи на съседите ни, а българите в тези земи са тероризирани по всякакъв начин! Точно Те, по всякакъв начин са пречели на борбите ни за църковна и национална независимост! Точно Те, са унищожавали културните ни паметници! ЗАСРАМИ СЕ!

84

Сашш

преди 2 години

Бранко,защо дядо ти и дядото на твоя дядо са писали на знамената, когато са се били против турци и впоследствие срещу сърби-. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЬ,а днес ти кажуваш или сборуваш ---СЛОБОДА ИЛИ СМРТ?Защо твоите деди са използвали буквите Ъ и Я ,а днес ти използваш латински букви , например j. ?Май нищо не ти е ясно (jасно),ако сега трябва да разговаряш с твоите дядовци ,със сигурност няма да се разберете, защото ти говориш на Български диалект обаче пълен със сръбски думи,пълна мешавица.

83

ББ

преди 2 години

удобно...елементарна манипулация за елементарни крепостни...макета...балканските войни ни бяха наложени...и Народа ни извърши чудеса от геройства,Световните също...факта,че България първа ви призна за Независима опровергава лъжата ти,че искаме нещо от вас,искаме да не лъжте децата си,че децата ни са им врагове...да спрете кражбата и признаете Историческите факти...да сме приятели...много ли искаме?лъжливо кремълско ...ени.ар.е

82

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Руснаци и сърби, а очевидно и мнозинството от Северна Македония сте аут от света поради престъпления към свята Троя. Искам да Ви видя на бой срещу Българо-Френският Народъ- есенцията на Велика Тракия. За разлика от гърците македонци ние Траките не сме акександро-прайдаджии . Ние сме Мъже и Жени на честта. Смърт за Руско-Украинската тюркска паsмина ! Александър Македонски е пеdерасt !!!

81

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да видят ЕС тия Белградско-Московски слуги.