30

Анонимен

преди 2 години

Кофти е за Фигуранта и Славчо, когато техния спонсор се оказва, че е част от корупцията.

29

Анонимен

преди 2 години

Неееееее това е невъзможно,питайте слави или тошко

28

Анонимен

преди 2 години

Ами, разкрили са го и са го обвинил, чрез главна прокуратура. Той пък избяга в Дубай. ГЕРБ се опита да отреже пипалата на червената хидра, затова, Божков спретна преврат, като си купи ИТН/Слави, Мая и отровените, ДБ, последните вземат субсидии и от Маджо.

27

мока

преди 2 години

Държавата и частния бизнес са силови организаций. Едната със оръжия и пари а вторите основно със пари.Всички останали трябва да работят за тях .Даже и един милион извънземни да им паднат от небето пак трябва да им се подчиняват след като са на тяхна територия.Това те наричат демокрация,национални интереси ,грижа за социални категорий ,равнопоставеност и др. Видно е че нито парите, нито оръжията правят държава .Но на мутрите интелект не им трябва .Те са за силовите организаций .

26

Анонимен

преди 2 години

Изглежда,че по закона Магнитски не се доказват корупция и нарушения на човешки права,а само е исползван повод от заглавието му по темата под името Магнитски за налагане на санкции спрямо обекти и субекти обвинени първи от техните ортаци,съизвършители на тези деяния,като злодеяния за обвинения на престъпления за извършители как за корупция така за нарушаване на човешки права,като по двата случая потърпевшите обвинени са набедените по тези случаи,видимо винаги подложени на обвинения за единствени.

25

абе еднодневки

преди 2 години

а фирма свързана с божков която плащаше на тримата овчари и мая общата за опита за преврат нареч спонтанни протести кога ше разкриете ?

24

мая общата

преди 2 години

ауууууу , не може да бъде !

23

Роби на комунизма

преди 2 години

Неуважаеми деби*ли промити с комунизъм не може ли да разберете, че божков бойко и останалата болшевишка *** ви правят на маймуни като ви карат да ходите да гласувате за тях?

22

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя що нямам тройка от години.

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБожков се е опитал да разговаря с Бойко, но той е отказал и се скрил, току-що гледах страницата му на Божков.

20

До Държавата

преди 2 години

Държавата тъкмо започна да си стъпва на крака и да вкарва собственици на частни фирми зад решетки и олигархията организира протестерите за да си върне абсолютната власт. Така че да, може да се каже, че си почти прав. Поне скоро, след като си натъманят машинното гласуване, ще си напълно прав!

19

Анонимен

преди 2 години

Умните и красиви решиха, че ще има "Назад към бъдещето". Затова ще усетят как удря мотиката, щом им е толкова интересно какво се случва като я настъпят. Жалко за тях, можеха да прояват интелигентност, да проучат как наистина е било, а не какво им казва пропагандата и някои техни роднини-доносници с носталгични спомени от миналото. Да очакват фирми като гореспоменатата да продължат да печелят както преди ГЕРБ да им нахлузи примката.

18

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоЕдин генерал нарече Божков - дребен престъпник, а Бойко - голям бандит! Това, че ограбваха хората е едно на ръка, но и ги разболяваха или убиваха, защо им причиняваха това, остави ги хората на мира, нали са ти дали каквото искаш,няма нужда от повече или да ги държиш в килии? Дори семействата на набелязаните, държаха като заложници и ги преследваха,следиха.

17

Анонимен

преди 2 години

Какво се пените - нали комунисти управляват икономиката от 1989, откакто ченгета и номенклатури се превъплатиха в олигарси (чети капиталисти с държава в джоба си). Затова тази фирма е печелила! За пръв път през последните години на почти самостоятелно управление на ГЕРБ, олигарси започнаха да са я в арест, я за международно издирване... Но не би- умните и красиви решиха, че ще има "Назад към бъдещето". Нека усетят как удря мотиката, щом им е толкова интересно.

16

Анонимен

преди 2 години

А глиган смеевски си купи и СБА.

15

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоПеевски е бил подчинен на Бойко, а Бойко и Цецо са се събирали всяка Сряда, за да решават кой да ударят и унищожат, отделно пък казаха за честите оргиите и гуляи на Гешев, Бойко и останалите герои ,а за народа нямаше никаква грижа

14

you

преди 2 години

Ако не е ГЕРБ на власт всичко отива по дяволите.Тези хора само приказки им дай,ама когато стане въпрос за управление се крият в миши дупки,което е типично за комунистите(за справка на "младите" какво е това-ами това са хора които само приказват ама нищо не вършат и за хората пет пари не дават)Така че не позволявайте това да се случи.Същото се отнася и чалга партията-"шоумени и сценаристи събрани и те от политика взеха да разбират.Бог да опази България от такива.

13

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

МноУ ясно, че Божков е мафиот,ама за разлика от пожарникаря е ШАХматист... Шофьорчето на Маргините си направи кофти услуга,като послуша Д.***..ски и натири черепа.Цялата охрана на В.Б са бивши барети.Фен е на БМВ, като изключим едно Ауди А8 и брониран Майбах дето тежи 3 тона.ББ съжалява,че се хвана с В.Б ама Пеески така му нареди.

12

Жеко

преди 2 години

Първо Бойко е баш комуниста и второ е бил приятел с Божков. Нещо неясно?

11

БИ

преди 2 години

Тука кат огледам ГРОБОВЕТЕ ще се пукнат от яд. Споко бе след 11 няма да сте на власт....!!!!!хаххаахха