23

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че тикв не знае как да гласува машинно.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16,17,18 __РЕДОВНО ЧЕТА НЮЗРУМА НА "Organization for Security and Cooperation in Europe" НА АДРЕС https://osce.org, НО ДЯВОЛИТЕ ДА ГИ ВЗЕМАТ ТИЯ *** ЕВРОПЕЙЦИ, ПИШАТ ЗА ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ЗА КРИТИКИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ. НАПРАВО МЕ СЪСИПА ПЪЛНАТА ЛИПСА НА СЪСИПВАЩИЯТ ДОКЛАД ОТ МЕЧТИТЕ НА ГЕРБ-ТРОЛОВЕТЕ. ДА СЕ ОБЕСЯ НА ДЪРВО ЛИ?! НЕ БЕ ПРОСТО ЩЕ ГЛАСУВАМ МАШИННО ЗА 30сек.

21

Анонимен

преди 2 години

УЧУДВАЩО Е ТОВА,ЧЕ ОБЩЕСТВЕНАТА БНТ 11 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НА 11.07.2021 НЕ Е ПРЕДПРИЕЛА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ!!! ЗАЩО ЛИ?! НЯКОЙ УЧУДВА ЛИ СЕ? АЗ НЕ, НАПРАВО СЪМ БЕСЕН ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН, ЧЕ ТЕХНИЧЕСКИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА 30 СЕКУНДИ, НО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО ПОРАДИ ПРЕДРАЗСЪДЪК ИЛИ СТРАХ, ЛИПСА НА УМЕНИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА УПРАЖНЯТ КОНСТИТУЦИОННОТО СИ ПРАВО. АЛО ОБЩЕСТВЕНАТА, АЛО КОШЛУКОВ, ДОКОГА ЩЕ СПИТЕ КАТО МЕЧКИ ЗИМЕН СЪН ПРЕЗ ЮЛИ?!

20

Анонимен

преди 2 години

Защо машините не са в тъмна стая????За да се наблюдават хората в малките населени места.Вижда се защо чалгарят трижипко си джитка с по шест бодигарда. Пазят го от ,,наподтата любов,,.

19

Анонимен

преди 2 години

Ясно.Машините са хакнати.Даже няма нужда да ни ,,чипират,,.Гологлавия чалгар си пробута манипулацията.

18

Анонимен

преди 2 години

Не позволявам друг човек да ми мери температурата. Това е абсурдно и унизително. Целта е да се попречи на умните и интелигентните хора да гласуват. Няма да ходя да гласувам и семейството ми тоже. Да ви гласуват малцинствата. Да видим кой ще им мери температурата, депесето ли може би ама надали. Пак двойни стандарти.

17

Анонимен

преди 2 години

Не позволявам друг човек да ми мери температурата. Това е абсурдно и у унизително. Целта е да се попречи на умните и интелигентните хора да гласуват. Няма да ходя да гласувам и семейството ми тоже. Да ви гласуват малцинствата. Да видим кой ще им мери температурата, депесето ли може би ама надали. Пак двойни стандарти.

16

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен 18 и 17 ; Къде ти е оригиналния текст на английски , манипулаторе гербероиден ?! Не видя ли най-отдолу на измисленият ти превод че са се застраховали , че оригинален е английският текст , а такъв НЯМА !Не ви ли омръзна 12 години само ЛЪЖИ и МАНИПУЛАЦИИ ,повтаряни до втръсване и ФАЛШИФИКАЦИИ на изборите , щото друг начин нямате да сте на власт ,а нямате и акъл за нещо нормално !

15

Анонимен

преди 2 години

ОССЕ със съсипващ доклад срещу служебния кабинет и ЦИК на Радев - има съмнения в прозрачността на изборите

14

Анонимен

преди 2 години

ОССЕ със съсипващ доклад срещу служебния кабинет и ЦИК на Радев - има съмнения в прозрачността на изборите

13

Анонимен

преди 2 години

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) откри наблюдателната си мисия у нас за предстоящия предсрочен парламентарен вот на 11 юли. От там излизат с междинен доклад, обхващащ периода 9-23 юни, става ясно от сайта на институцията. В него подготовката и организацията на вота от ЦИК на Румен Радев и служебния кабинет е критикувано по много пера.

12

Хари

преди 2 години

Победителят на първи тур в Благоевград е избран с 1/12 от гласовете на всички Благоевградчани. Това ако не говори достатъчно за провала на тези избори, не знам кое. Не усещате ли че с такава рекордно ниска избирателна активност се дава възможност на съмнителни субекти да си накупят малко гласове и да влезат в местната власт (а и не само).

11

Анонимен

преди 2 години

Е много добре мина, да. 26% избирателна активност. Някои биха го казали пълен провал, при условие че на предните избори активността е била 54%, но... Явно ще се прави всичко възможно да гласуват възможно най-малко хора, за да може партиите с твърд електорат да вземат повече проценти.

10

Същото важи

преди 2 години

и за така лелеяните от някои "гласове от чужбина".Все пак ако искаме да сме демокрация тези, които изпълняват политиката на правителството - тоест живеещите на територията на страната, трябва да са готови да ги изпълняват, защото правителството управлява страната, а не другите държави, където са нашите сънародници. Иначе си се връщаме обратно в соца от преди 89 година, когато родната милиция осигуряваше с репресии комфорта на управляващите.

9

Питане

преди 2 години

съществува ли все пак някакъв праг на избирателна активност, който да легитимира изборите? Според мен 75 процента игнориращи кмета на града е прекалено голям процент и означава, че може да се очаква саботиране и игнориране на инициативите и дейностите в общината от страна на хората. Не е ли така? Само с полицейщина и принуда не може да се управлява обществото.

8

АнонимеН

преди 2 години

БЛАГОЕВГРАД НЕ Е ПРОБЛЕМ! ТАМ И НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ Е КОЛКОТО ЕДНА ПЕТА ОТ ТЕЗИ В СОФИЯ! В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ! НО СОФИЯ СТАНА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА И СИ ТРЯБВАХА НА МЕСТА ПО 2 МАШИНИ КАКВИТО НЯМА!

7

Анонимен

преди 2 години

до 1 - Кой ще плаща като луд преди балотажа, като беше ясен, махалите ще дойдат да гласуват другата седмица.

6

Анонимен

преди 2 години

Добре... част от машините бяха прегрели. И това при максимум 27% активност.А машините не са в кабинка, така че "наблюдателите" могат директно да наблюдават къде се натиска.Ако това не е подготовка за яко купуване на гласове и следене...

5

Анонимен

преди 2 години

Та как може да се контролира купен вот при гласуване с бюлетини?

4

Ха ха

преди 2 години

До Естественно, че ще еА машините със сигурност ,ще са пипани !