62

Анонимен

преди 2 години

До ??? Не, не е. Във Веикобритания поне досега няма от т.нар "допълнителна смъртност", която е реално смъртност, която е над стандартната за страната и може да е резултат от вируса. За разлика от Русия: там само за 2020 има 325 хиляди души допълнителна смъртност, а руснаците са обявили за целия период на пандемията само 130 хил. Днес счупиха наново официалния си рекорд, 611 жертви. Кой знае колко са реално.

61

???

преди 2 години

Дали и във Великобритания реалният брой на починалите от Ковид-19 е три пъти по-голям от официално регистрираните, както е в България?! За България това ясно се вижда по графиката на общо починали по седмици и графиката на починалите от Ковид-19 по седмици.

60

Анонимен

преди 2 години

Игрите с починалите ги знаем много добре. Погребали го и две седмици по-късно като отишли в общината да вземат смъртния акт-вътре пише починал от Ковид. По едно време все втори починал в болница го изписваха починал от Ковид заради клинична пътека. Аз лично познавам страшно много хора които преболедуваха Ковид, но никой не умря. Е имаше и един онкоболен съсед, който ако не беше умрял от Ковид, щеше да го направи от нещо друго.

59

Пфууу

преди 2 години

Абе ваксинирайте я тая торба,да рита камбаната и да млъкне!

58

Реалист

преди 2 години

Във Великобритания ваксинираните с две дози са 48,7%, а с поне една доза са 66,5%. Там съвсем правилно ваксинират с предимство по-възрастните и затова за последните 14 дни имат само 196 починали при 10 пъти повече население от България, а ние имаме 125 починали. Проблемът с индийският вариант е, че той заразява много повече по-младите, а при тях ваксинираните са малко и резултата се вижда във Великобритания.

57

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма ковид истерия и всичко работи нормално и хората живеят нормално а занолелите са не повече от другаде, дори в сравнение с Англия са много по-добре.

56

До 60

преди 2 години

А в България случаите скочиха от 16 на 115 за последното денонощие.

55

Viva phizer

преди 2 години

До Ваксинирайте се!В Англия са ваксинирани 67,5% , Ане 80 . Явно заболелите са професорите знаещи всичко за ваксините.

54

Анонимен

преди 2 години

Американският производител на лекарства Файзер очаква да получи тази година 22 милиарда евро печалба от продажбите на ваксини срещу коронавирус, като продуктът представлява повече от една трета от годишните приходи на компанията.

53

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите българи егоисти много ги е страх от иглата като видят спринцовката се наакват от страх в гащите това не са българи а страхливци.

52

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите българи егоисти много ги е страх от иглата като видят спринцовката се наакват от яд в гащите това не са българи а страхливци

51

Ганьо

преди 2 години

е безсмъртен!

50

Анонимен

преди 2 години

Има една истина в България е пълно с прости безмозъчни безотговорни безсъвестни българи егоисти които мислят само за своето удоволствие и въобще не им пука за живота на възрастните българи.Заради българите егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

49

Анонимен

преди 2 години

Професори, доктори и т.н. първо показват, че ТЕ и цялата им рода е ваксинирана и след това общите приказки, за които взимат хонорари

48

Анонимен

преди 2 години

Айде да стиковате лъжите, платени кокошки: друго заглавие от днесПроф. Александрова: Индийският и южноафриканският вариант могат да преодолеят ваксините. За чий Х да се ваксинираме?!

47

SHEFA

преди 2 години

ТОЕ ДЕТО СЕ ПЕНСИОНИРА-ЩО НЕ СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ С БАБАТА А ПАК Е ПО МЕДИИТЕ-НАПРАВЕТЕ МУ *** ОТ ДУРАЛУМИНИЙ-И МУ ПЛАТЕТЕ ДАЖЕ.ПЪЛНИ Т.АПА.НАРИ.

46

Кирчо

преди 2 години

Отново сме последни в ЕС по ваксинации. *** е най компетентния имунолог . Чета форума и се чудя на небивалиците за ваксините . Имунизираните в началото на годината са си живи и здрави , какво ще им стане след време , ще видим , но за сега само това е спасението

45

SHEFA

преди 2 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ТОРМОЗИТЕ ХОРАТА С ВАЩЕ ГРИПОВЕ-ЩОТО МАЙ И НА ЕСЕН ЩЕ ИМА ИЗБОРИ-ЗАТВОР ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА ВСИЧКИ ВЪТРЕ-НА ОРАТА ИМ ПИСНА ОТ ВАС-Г.ОВЕДАТА.

44

Охобохо

преди 2 години

Ами те експертите казваха, че до края на юни ще постигнем колективен имунитет. Ко стана?

43

споко!

преди 2 години

Нещата се движат като по учебник - вирусът става все по-заразен и все по-лек, тоно по постулата на Кох. Наесен ще го караме като съвсем класическа настинка - малко възпалено гърло, малко хрема и дотам. Друг е въпросът, че и сезонният грип ще бъде прекръстен на ковид-21, както беше тази зима.