90

Анонимен

преди 6 месеца

До до 90/93 Вече ти казах какво следва от постовете ти. Няма нужда да го потвърждаваш отново.

89

до 90

преди 6 месеца

"това, че си прекарал, вируса безсимптомно не означава, че не трябва да се притесняваш от другите му щамове"......................................................................Хаххахах по-голям успех ще имаш ако се преоблечеш като Торбалан и отидеш да плашиш децата в градината.

88

Факт

преди 6 месеца

До 83 .... Нещо лъжеш май. Първата пратка ваксини от 9750 дози на АЗ дойде на 25-26 декември 2020 година. Втората пратка от 25000 дози на АЗ дойде на 4 януари 2021. На 12-13 януари 2021 дойдоха 2500 дози ваксина на Модерна. До 13 януари 2021 включително, поставените дози бяха 17038, при налични 34750 дози на АЗ. Ваксинираните не бяха най-възрастните, както направиха във другите държави, а разни политици от ГЕРБ и т.н.

87

Клоунски Свят

преди 6 месеца

До ???Glupako Ханс - във България много хора си заминаха заради спряните ПРОФИЛАКТИЧНИ и ПЛАНОВИ ОПЕРАЦИЙ.Миналата година като свърши точно си бяха поделили 50/50 - 8К от Короната (доказани с тестове) и 8К които без грам замисляне можем да ги сложим към графата - СПРЯНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ и ПЛАНОВИ ОПЕРАЦИЙ.На това му се вика да ви serem и на мерките debili нещастни.

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 89 По-скоро затвърждаваш, че ти си с ниско АйКю, тъй като това, че си прекарал, вируса безсимптомно не означава, че не трябва да се притесняваш от другите му щамове (които са по-заразни и по-смъртоносни, какъвто е най-новия).

85

Анонимен

преди 6 месеца

Гледай го ваксърското мекотело бе. Аз споделям че съм прекарал вируса без симптоми, то ми слага минус хахахМай ще се затвърди връзката между ваксъра и ниският коефициент на интелигентност.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Явно ЕК е развързала кесията и е наляла кеш на по-безмозъчната част от лекарското съсловие. По радиата се завъртяха реклами на кампанията на ЕК, едновременно с това като по сигнал подбрана част от лекарите се втурнаха да агитират за ваксиниране.Ако си мислите, че ще ни подлъжете като повтаряте като папагали едно и също, значи сте в грешка.

83

Анонимен

преди 6 месеца

До Реалист Пак ще ти кажа. Този на който отговаряш не търси смислен разговор. Ще го разбереш максимум след още 2 поста.

82

Анонимен

преди 6 месеца

"Най-важна е имунизацията, смята експертът"-----------------------------Няма да се имунизим бе! Прекарах вируса безсимптомно, няма от какво да се притеснявам.

81

Реалист

преди 6 месеца

Защо в във Великобритания скачали много новите случаи. Ами как да бъде иначе, след като да далеч от колективния имунитет, а индийския вариант на вируса е много по-заразен. При тях новата вълна на епидемията започна в началото на май 2021, когато те имаха под 15% ваксинирани с две дози и изминали две седмици след втората доза, необходими за пълното действие на ваксините. Срещал съм и че трябва да минат 30 дни след втората доза. Останалото съм го написал в предишния пост.

80

+++

преди 6 месеца

До АнонименДа, бе, Баце лично с парите от чекмеджето и с Жипката достави ваксините. Айде, сиккктер!

79

Анонимен

преди 6 месеца

До Факт Ти трябва да се пишеш анти-факт, защото всеки твой пост цели дезинформация и е пълен с подвеждащи коментари: първо, не само, че не сме "единствените в света", ами производителя така препоръчваше. Англичаните бяха отчаяни и затова прибягнаха до тази крайна мярка първи. Второ, нищо не е "пазено". Има интервюта на НОЩ, в които ясно се казва, че се използват всички налични дози. Трето, бяха договорени от всички ваксини. АЗ бяха единствените, които обещаваха масови доставки рано. И излъгаха.

78

Факт

преди 6 месеца

Факт е, че ГЕРБ провали масовата ваксинация в България. Първо единствени в света ГЕРБ пазеха ваксини за втора доза с АстраЗенека и така пропуснаха да ваксинират два пъти повече хора. Второ, не само че пазеха ваксини за втора доза, но и не слагаха половината от всички налични дози, а пазеха около 20% от дозите незнайно за какво. Трето, бяха договорили на практика само ваксините на АстраЗенека и много малко от другите две, които хората искаха. После дойде разколебаването във ваксините, а ГЕРБ не у

77

До Реалист

преди 6 месеца

Все пак не е ясно, защо в Англия при 70% от населението ваксинирани, което прави почти 100% ваксинирани от неболедувалите и тези които могат да се ваксинират, случаите за едно денонощие са скочили катастрофално със повече от 50%, а и през последните дни постоянно се увеличават.

76

Анонимен

преди 6 месеца

До 1234 "ГЕРБ,а не Радев ви предостави ваксини,а вие не искате да се ваксинирате! На 11.07. ще гласувам с 5 за ГЕРБ." Факт е, че България има избор на ваксини, какъвто почти никъде няма. Не че Бочко си е извадил парите от джоба за да ги плати де, но поне подходи отговорно към проблема. Ако БСП ни управляваха сега още щяхме да чакаме някакви доставки и то само от Спутник.

75

1234

преди 6 месеца

ГЕРБ,а не Радев ви предостави ваксини,а вие не искате да се ваксинирате! На 11.07. ще гласувам с 5 за ГЕРБ.

74

Анонимен

преди 6 месеца

До Реалист Той не е тук да чете, а да троли. ;)

73

Реалист

преди 6 месеца

До 72 (до Реалист) ---- Ако прочетеш докрай написаното от мен, ще намериш отговора на въпроса ти.

72

Анонимен

преди 6 месеца

До До Анонимен 75 Охоооо. Ти си същия, който засичам постоянно, с бананните, демокрацията, и какво ли още не. Явно фразата "не можеш да го разбереш това нещо" доста си я чувал през живота си, за да ти стане такава част от репертоара. За останалото си си обикновен червен мегафон (можеш ли да го разбереш това нещо?? :))))))))) )

71

До Анонимен

преди 6 месеца

Да, когато при 70% от населението във Великобритания са ваксинирани, и случаите се увеличават катастрофално с повече от 50% от 14 хиляди на 22 хиляди, това означава че във Великобритание всичко си е наред, и ваксинините работят прекрасно, но троловете не могат да интерпретират правилно цифрите и не могат да го разберат това нещо.