102

лекар

преди 2 години

Ха така пак ще опънем хилядаркитеее! делта мелта пекин мекин бомбай момбай ! Като се изредят всичките градове по света и гледаш сме станали докторите милионери !

101

Анонимен

преди 2 години

И ся кво?

100

Анонимен

преди 2 години

Казаа декъ кой съ ванцинирвъ нема а мое дъ крадне посленкъ.

99

Анонимен

преди 2 години

Нема а съ плашете! Вирусе нема! Сал ви шашкът та дъ си купувъте 5G телефонье и дъ ва управлевът къ си сакът!И куту ва ванцинирвът и нема а моете дъ *** дигъте! Дедо така стана.

98

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините е точно както във филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето минава и троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да осъзнаят кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

97

Случаен минувач

преди 2 години

Целта е да бъдем сплашвани непрекъснато. На Нюрнбергския процес питали Гьоринг: - Как успяхте да накарате целия немски народ да тръгне подир вас? - Ами - казал той - то се оказа много лесно, сплашихме ги. Уплашен народ прави каквото му кажеш и не задава въпроси! Само че хората вече прозряха, че това се цели и не се връзват вече на глупости!

96

Анонимен

преди 2 години

Треперете, хора! Страшният и ужасен Делта вариант настъпва. Ще се мре, хремата и главоболието няма да простят на никого.

95

ъъъ

преди 2 години

Че "най-важна ви е имунизацията" всички много добре го разбрахме. Ние обаче обещания на никого не сме давали и план за изпълнение нямаме.

94

Расова хигиена

преди 2 години

Недейте ще ви чипират!

93

Проф.Тазобедрев

преди 2 години

Аз пък смятам, че и през ноември, Делта-та няма да я бъде.

92

БЦ

преди 2 години

Задава се перфектната буря!Щам Делта, в комбинация с реваншистки настроени кръгове около Радев, Божков и сие, които изчегъртват последните 10г управление + висока инфлация и задаваща се мега икономическа криза. Е, българино доволен ли си? Само да не съм чул после: Е**ти и държавата, и политиците. Но простотията и плиткоумието не ходи по гората казват... Кога ли ще ги стигнем нормалните хора, които с труд и пот цял живот са на "ралото" и не се оплакват, а са благодарни и на това, което имат

91

Професорът

преди 2 години

Изрично подчерта, че ваксинацията е преброяване на образованите хора. Тя обаче не е права. Защото става дума за преброяване на действително интелигентните хора. Човек, който смята себе си за критерий на общественото благосъстояние или нещастие, не може да бъде истински интелигентен. Интелигентните хора са загрижени за общото благо, независимо от своята образователна степен. Има професори, които са социални негодници, и хора с начално образование, които са високоморални и отговорни личности.

90

къв експерт бе?

преди 2 години

Най-важна е имунизацията, смята експертът ... къв експерт си ти ***, пудлого. Ква имунизация, като още не казвате открито колко време 'държи' тази имунизация. Или не знаете? На всеки шест месеца ли се каните да имунизирате? Иде иде видов ден...

89

Истината

преди 2 години

До 91 Клоунски Свят +++ Интересното е, че заради умирането от Ковид-19 реално намаляха умиранията от други болести, въпреки че официално са повече. Два-три пъти повече хора, отколкото са от Ковид-19, умират в повече в сравнение с предишните години седмица по седмица, а не общо. Ако причината беше отложените операции и лекуване, всяка седмица приблизително еднакъв брой хора щяха да умират в повече.

88

Анонимен

преди 2 години

До до 94/95 "Предлагам .. " От хора с ниско АйКю съвети не приемам.

87

Истината

преди 2 години

До 91 Клоунски Свят +++ Това за смъртността заради спрените планови операции е истинноподобна измислица. Аз съм един от тези, на които отложиха плановата операция предвидена за 27 октомрви 2020 и можех да я направя по всяко време, ако ситуацията при мен тръгне към влошаване. Съвсем друга е истината - има два пъти повече неотчетени смъртни случаи от Ковид-19 в сравнение с официалния им брой. Вижда се когато се наложат двете графики - на официално починалите от Ковид-19 и всички починали.

86

Анонимен

преди 2 години

До Факт Значи реши да потвърдиш това, което казах :))))) АЗ беше единствената, която обеща много дози, така че да има нормална масова ваксинация, затова Бочко сключи договор за такива: доставиха най-много в началото, защото само те имаха, но не и това, което бяхме заявили. Т.е. излъгаха, както казах. Ваксинираха се приоритетно лекари. Ако някъде е имало злоупотреба е било точно това, не е имало такава политика. Продължаваш с дезинформацията, но така ми даваш възможност да те закова. :)

85

до 94

преди 2 години

Предлагам ти просто да си изключиш единствената си мозъчна клетка и да запретнеш ръкава за трета доза. Не я напрягай с размишления тук.

84

Анонимен

преди 2 години

До до 90/93 Вече ти казах какво следва от постовете ти. Няма нужда да го потвърждаваш отново.

83

до 90

преди 2 години

"това, че си прекарал, вируса безсимптомно не означава, че не трябва да се притесняваш от другите му щамове"......................................................................Хаххахах по-голям успех ще имаш ако се преоблечеш като Торбалан и отидеш да плашиш децата в градината.