122

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боoклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

121

Анонимен

преди 2 години

Лоша работа.Умните и красиви хипохондрици са обречениииии....Дали ще има по 20 ваксини да си сложат.

120

До Анонимен 132

преди 2 години

Най големия проблем на герберастите е ,че комунистите промениха КУПЕНИЯ гербераски вот , овладяха държавата и наесен герберастите ще сте болни и бедни , а на нас няма да ни дреме за вас.

119

Анонимен

преди 2 години

Най големият проблем за България е, че комунистите подмениха вота на хората, овладяха цялата държава, източиха парите за магистрала Хемус и пратиха ваксинацията в девета глуха. Октомври ще сме болни и още по бедни а комунистите ще си харчат парите на някой остров.

118

въпрос

преди 2 години

САМО 20 % от лекарите са ваксинирани. ЗАЩО? Нали знаят, четат, специалисти са?

117

Анонимен

преди 2 години

В Америка от януари 21 до сега 380000 тежки случая след имунизация и 4800 умрели след ваксинация. Тежките случай са Алцхаймер, паркинсон, МС или парализа. Медиите удобно мълчат!

116

Ей...няма край

преди 2 години

Бе тая "убавица"..дето замести Кантарджиев....бетер него бе! Мустака каза ...септември-октомври..а тая....сед няколко седмици.....

115

някой

преди 2 години

Алфа,бета,гама,делта,делта плюс,делта минус....епсилон...хикс....омега-има ли още гръцки букви?Като сложим плюсове и минуси...колко вируси ни чакат още!Експериментът продължава,хора.Скоро ще проверят какво се случва като ни ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност-вярвате ли,че ще изхвърлят милиони ваксини,т.е.пари ,защото не са ни питали дали ги искаме и направо ги купиха?Лошо ни чака.Затова са толкова разтревожени,едни пари отидоха...пак от нашия джоб,де.

114

Дора

преди 2 години

Браво ! Народа се радва за вас , че сте толкова загрижени.

113

до уебмастъра

преди 2 години

Оправете си най-накрая некадърната форма. Тъпият софтуер да премахва пунктуация от коментарите е обидно към коментиращите...

112

do 121

преди 2 години

Нищо "хубаво" няма в това.Нито за тях, нито за нас че живеем сред мнозинство от необразовани и подозрителни люде.

111

Анонимен

преди 2 години

Ами, есента има нов щам на грипа, нормално. Как ще го кръстите, все тая?! Ония набодените за стари варианти със стари ваксини ще видят какво ще стане. Аз съм спокоен и с моята имунна система опукахме 3 щама до момента, не варианта. Британският и индийският вариант минаха и заминаха без симптоми. Около мен имало болни без да знам. Монтание, Мангъров и други лекари и учени се оказаха прави.

110

Анонимен

преди 2 години

До 122 Доктора .......Хубавото при следващата вълна е,че ще умират хора -------//////-------- ***...

109

Мери

преди 2 години

Толкова е лъжовно всичко около този вирус, че е противно и гнусно. Виждам едни образовани хора, продали се за пари. Но рано или късно всичко си идва на мястото. Тези, които оказват психологически натиск върху хората непременно да се ваксинират, тези , които демонизират този вирус и всичките му мутации, ще бъдат жестоко наказани.

108

Доктора

преди 2 години

Хубавото при следващата вълна е,че ще умират хора,които сами избраха ,да не се защитят.По мои наблюдения това са най-нискоинтелигентните ,нископлатени хора,които все си мислят ,че ги пързалят.Правителството им е виновно ,че са бедни ,болни и глупави .Ваксината е чип.

107

Дръндер

преди 2 години

Аз съм Алфа, Делта не може да ми доминира!

106

Ванката

преди 2 години

Стига бре, колко ви плащат да плашите хората? Мина и замина през нашето семейство, двете баби оцеляха, едната асматик, другата с два байпаса! НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ! Хайде тичайте с козите! Колкото пъти съм се ваксинирал за грип после съм бил дроп!

105

а

преди 2 години

"Бройката болни се удвоява на всеки осем дни"Обзалагам се на хиляда лева, че след осем дни в БГ ще има не само не удвоен брой, но и по-малко брой от днес. Даже не искам парите. Защо е тази манипулация?

104

Само цитирам:

преди 2 години

,,Абсолютни глупости. Най-големите експерти на света като в това число е и създателя на РНК ваксината заявяват ,че спайк протеина за който твърдят от фарма-мафията, че си остава в мускула се разпространява в цялото тяло и започват да се натрупват липидни наночастици в яйчниците, костния мозък, черния дроб и далака. Ефекта от "ваксината" идва след няколко месеца. Автоимунните заболявания ще се проявят тогава, да не говорим за едни

103

Анонимен

преди 2 години

Я напишете нещо за скандала в Германия с надписаните интензивни броики, които беше разкрит от Билд.То НОЩ сигурно са правили същото тук.