63

Вихрогон

преди 2 години

Как пък не мръднаха тия активни случаи? Откъде тези ~9300?От над 30 дни новите случаи са под 200.Кое минава за активен случай??

62

Маските ВЪН 0

преди 2 години

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ *** на *** Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???Ако на някой ол.иго.френ му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!

61

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми...

60

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Вече РАЗБРАХМЕ че Бoоклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

59

Маските ВЪН 3

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боoклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

58

Анонимен

преди 2 години

Брей свършиха им натъкмени те тезтове

57

а

преди 2 години

14 човека, това е като статистическа грешка. Интересно е цялто нещо в България. Лятото хорицата у нас си живеят, не умират. Макар и в Индия по цяла година да е лято. Нещо не се вписваме в статистиките хаха :)

56

Анонимен

преди 2 години

КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. А С ТЕЗИ ТЕМПОВЕ НА ВАКСИНИРАНЕ ВАКСИНАЦИОННИЯТ ПЛАН ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН ПРЕЗ 2023г. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ??

55

Анонимен

преди 2 години

До КирчоТъй е Кирчо. Свиквай. Ако не ти харесва - ***. Нали?

54

Анонимен

преди 2 години

Индиецът идва! Няма спасение! Ваксинирайте се докато е време, защото в Израел може да има от новия вариант, но няма смъртни случаи почти. А в Русия, които като нас са с 8-9% ваксинирани са по 600-700 души на ден (официално). Неофициално сигурно са поне двойно.

53

анонимен

преди 2 години

До Кирчоти си *** и ако си някъде , никога не се връщай

52

Някой

преди 2 години

Не на пландемията!

51

Кирчо

преди 2 години

Отново сме последни в ЕС по ваксинации. *** е най компетентния имунолог . Чета форума и се чудя на небивалиците за ваксините . Имунизираните в началото на годината са си живи и здрави , какво ще им стане след време , ще видим , но за сега само това е спасението .

50

Факт

преди 2 години

За последните седем дни имаме 494 нови случаи и 40 починали, което е доста по-малко от предишните седем дни когато имахме 659 нови случаи и 85 починали.

49

анонимен

преди 2 години

с едно изключение - там където има различни. хора, няма заразени

48

Факт

преди 2 години

За последните седем дни имаме 71 нови случая средно на ден и 6 починали средно на ден. По брой на починалите на човек от населението за последните седем дни сме четвърти в Европа след Русия, Гърция и Беларус.

47

Анонимен

преди 2 години

Случаите започват да растат, правителството спи и не ваксинира хората. Чака ни нова вълна насред лято.

46

до 51

преди 2 години

Какви ги плещиш? Слагаш каруцата пред коня. Тези в интензивното са следствие, а не причина. Логиката ти куца сериозно.

45

Зоро

преди 2 години

А не мислиш ли, че точно парцалите ни спасиха?Спират пръските на 90%. Така че маските в магазина не трябва да се махат изобщо.

44

Анонимен

преди 2 години

186 болни са в интензивни отделения те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,защото всички ще се заразят,неизбежно е,чвъпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!