22

Два пъти

преди 2 години

стомна за вода - каза Мориарти. Какво следва - знаете - допълни той.Като си приполня миналото, време е да започнете да крещите срещу Мориарти.Предсказва ви слидващата вълна, вследствие от тъпотията на част от народа.Крещете сега, че наесен ще ви се налага пак да мълчите, когато предсказанията на Мориарти пак се сбъднат.

21

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам. Ша ла ла ла ла

20

славянин

преди 2 години

Тьотке Пенке, ти ако не признаваш естествения и поддържан имунитет ще трябва заедно с другите твои авери да си използвате дипломите в тоалетната! Аз разчитам на моя такъв имунитет и той ми върши отлична работа! Новите вирусология, имунология и епидемиология, които ги измислихте през последната година и половина си ги сложете някъде на удобно място!

19

Анонимен

преди 2 години

До Факти - изумително невероятно заразният ИЗМИСЛЕН делта вариант причини за месец в Индия 80% оздравели от активните случаи. Смъртност 1% Мале леле ще се мре ох олеле ваксайте уха еха къде ми е чувала за умирачка

18

Факти

преди 2 години

Относно " Делта " Варианта публикувани в " Natural " заразеност 4 пъти по висока , смъртност 2 пъти по висока. Някои данни публикувани днес от различни държави : Шотландия за седмица заразени 3285 ( предимно не ваксинирани или с 1 доза) информация The Herald, Република Ирландия 305 за денонощие ( не ваксинирани ) информация ERT , Англия 139712 за денонощие информация gov . uk. Българите които нямат право на престой ще се върнат и ще пламне заразата отново. Ваксините са и социална отговорност

17

жЖж

преди 2 години

Когато медицинският смисъл се замени с политически, така се получава. Няма да обърнете негативизма към ковид ваксините.

16

Оффф! Аман!

преди 2 години

Не само към тези. С тази манипулативна пропагандна ваксинационна кампания ще ни откаже даже и от задължителния имунизационен календар. Айде стига вече!

15

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

И тая гъ3ка тръгна с обидите, че само необразованите не щат ваксините. Няма да се разберем така. С обиди доверие не се гради. Факт е, че дори 80% от медицинското съсловие не ще да се ваксинира. Защо? Защото не са толкова отчаяно, че да се бодат с експериментални, потенциално опасни ваксини. Особено на фона на спадащите бройки заразени и починали през лятото. Няма да си рискуваме здравето с набързо забъркани препарати.

14

Анонимен

преди 2 години

Или пък с изчерпването на промитите мозъци?

13

Анонимен

преди 2 години

До 10 - Ще сънувате 20-30%

12

Анонимен

преди 2 години

До Патриот - смехотворно човече, преброихме най-големите наивници. Не сте много. Наесен трета доза, нали - още по-ефективна и ефикасна, но пък четвърта доза вече ще е уникално ефективна, а пък пета доза ще е мега.

11

Не позна!!!!!

преди 2 години

Да се чудиш как е снанала професор с подобни заключенея, тц тц тц

10

Анонимен

преди 2 години

"Ниска здравна култура". Това е резюмето.

9

Анонимен

преди 2 години

Мислех че доктор Бацилова е наред, но забравих професор Пенка. Утре вече ще се изока и Бацилова

8

Патриот

преди 2 години

Драги ми заблудени антиваксъри, един, единствен абзац е достатъчен: Има отлив и го виждаме в последните месеци. Обяснявам си го като преброяване на образованото население.Дано сте схванали в коя група се намирате и защо не сте при образованите!

7

Алкоджана

преди 2 години

Ако изпия 10 ваксини, равняват ли се на едно бодване.

6

Анонимен

преди 2 години

служебния здравен министър е антиваксер и това даде отражение

5

Анонимен

преди 2 години

Няма да се инжектирам, хайде да видим. Някой измислен учен още да се изкаже? Не съм си намерил живота на бунището, там където тези си намират дипломите.

4

Възмутен

преди 2 години

Вие не си ли давате сметка че вече безкрайно ни дотегнахте,писна ни и ни дойде до гуша за година и половина денонощно и безспирно да ни бълвате за коронавируси и вие платените клакьори да се имате за големи умници а нас стадото да ни смятате за пр0сти овчици!Абе я си таковайте маата с ваксините си!Платени търгаши!

3

Анонимен

преди 2 години

"Работи се интензивно по трети дози" - понеже първите две дози убедително доказаха, че не работят и са безполезни.ОК