42

Ky40

преди 2 години

Ваксините са изпитани. От 20г има противогрипни ваксини. С тяхна помощ има грипна епидемия и грипна ваканция всяка година. Грипна ваканция през 80 те и 90 те не е имало.

41

Анонимен

преди 2 години

До До 43 ОХХХ милички тъжни промити мозъци.... Пак файзър пак измамите обсъждате... Лекарства има проверени, тествани, доказани - ивермектин, хидроксиклорокуин.... Моето ковигрипче го съборих за нула време с аналгин-хинин... Но вие се боцкайте с отровни вакси, да си спестите 500-0 долара за "лекарство"... Абе... Как живеете така

40

Анонимен

преди 2 години

Някой гарантира ли, че тези ваксини са безопасни за здравета на хората не за момента, а след 5-10 год. Никой не гарантира защото не са изпитани толкова години.

39

До 43

преди 2 години

Лекарство вече има разработено от Пфайзер ,ще е по аптечните мрежи от 1. 07.2021 цена 5000 лв. щом си паралия давай.

38

До 42

преди 2 години

Ами, да . РНК ваксините са информационни ваксини и като се информират , че ваксинираният не струва го убиват, а нормалните хора си живеят .

37

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявай ,няма да има опашки нито наесен нито напролет.Никой не размита вече за отровните ви ваксини,издадохте се ,че просто лобирате срещу тлъсти подкупи.Аз лично никога няма да се ваксинирам ,дори заради мене да се заразят 40 000 човека.Всеки си носи отговорност за себе си.Никой не отговаря за живота на другите.Спрете с лъжите и манипулациите!Яко бях журналист от днес отдавна да съм напуснал ,ама явно и вие сте продажници жу-р-наля-та.

36

Анонимен

преди 2 години

Не ми трябва ваксина която не е изпитана достатъчно дълго време между 5 и 10 год. Със сигурност ще открият лекарство за ковид 19.

35

Анонимен

преди 2 години

Хора и с ваксини умират

34

Анонимен

преди 2 години

Не помня точни цифри и не ми се рови - но примерно от 30 000 неваксани заразени в Англия има починали 50, а от 10 000 заразени ваксани има умрели 60. Както и да е, вие що така не можете да проверите? Аз проверих, вярно че вече забравих точните числа, но доста кофти за ваксаните. И го обявиха от ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО. Абе това ваксърите сте наистина кухи ***, айде признайте си вече.

33

До 38

преди 2 години

Ти да не си русофилист стига си лъгалДанните са: 0.1% са заразените ваксинирани в англия.99.9% са неваксинирани предимнпо лади хораОТ починалите няма почти ваксинирани

32

Анонимен

преди 2 години

До До 33 - Англия - данни -здравно министерство - повече умрели /на 100 болни/ са с вакса, отколкото без. Толкова елементарно е да првериш. Толкова лесно е да се информираш. Но не може по телевизора. Трябва да свършиш микроскопично количество работа.

31

33

преди 2 години

Навсякъде по света възрастните умират по-често от младите. А в ОК 90% от възрастните са ваксинирани.

30

До 33

преди 2 години

Лъжеш ! " Факти " е прав ,направил си е труда да напише от къде е информацията . Проверявай фактите преди да пишеш лъжи.

29

Онзи

преди 2 години

Пропагандна статия. Повечето медии са под контрола на Глобалистите и ги ползват за дезинформация и пропаганда.

28

Анонимен

преди 2 години

Ефективни са, но само когато са поставени и двете дози !!!! Е не, аз си поставих една и съжалявам, камо ли да повторя!

27

Анонимен

преди 2 години

До Факти - междувременно, в Англия - по данни на здравното им министерство - смъртността на 100 заразени е двойно по-висока сред ваксаните, отколкото при нормалните. Кофти. Но очаквано.

26

Анонимен

преди 2 години

Колко щама на ковид19 ще измислят още, само и само да стреснат някои хора и виж, че са се ваксинирали. Тези ваксини струват пари, а и имат и срок на годност и след това трябва да ги изхвърлят.

25

до 22 от славянин

преди 2 години

Според израелски данни 55 % от позитивните там през последните седмици са ВАКСИНИРАНИ!

24

†††

преди 2 години

Няма никакви ковид ваксини. Това са отрови.

23

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Всяка жалка пропагандна статия от продажен лъжлив специалист е пирон в ковчега на експерименталните неработещи псевдоваксини. БИЗНЕСА ПРОПАДНА ЕЙ