62

ШибиРиби

преди 2 години

До долния.Спокойно, с радост ще ти съобщя че съм част от общество където вече повечето сме ваксинирани. Нарича се стаден имунитет. Обаче в България всички правят винаги точно обратното на това което ги съветват щото разбираш ли не сте стадо а индивидуалисти живеете в среда на всеобща индивидуална мизерия

61

До ШибиРиби

преди 2 години

Гледай сега, кавал е баща ти :) щом е позволил толкова пропаднал индивид да стане част от обществото. Образовай се, неграмотен си и дори не си си направил труда да разбереш какво е ваксина, как действа и конкретно тези за К19. Толкова сте много простаците и простите, че затривате цялата държава! Другият път не пиши пиян. Ставаш смешен!

60

ШибиРиби

преди 2 години

До ХммТочно тука бъркаш бе kaвал. Като караш пиян и назобан трепеш и невинни хора не само теб

59

До ШибиРиби

преди 2 години

Всъщност неграмотния нарича останалите прости. Чудя се, вие неграмотните, към умните ли спадате?

58

Хммм

преди 2 години

Ако някой не си сложи ваксина и умре си е информирано решение. Кому е нужно да се натяква постоянно? Ваксината е лично предпазване, тъй като дори ваксинирани се разболяват и са приносители. Къде е драмата не разбирам? Ако искам се ваксинирам, ако не искам си е мой проблем. Нали ваксинираните няма да умрат? Направо е смешно вече с тази пропаганда. Ами който иска да се боде, който не иска да мре..... Тотална досада!

57

ШибиРиби

преди 2 години

По *** народ от българския трудно ще се намери на земята. И страхлив

56

????

преди 2 години

Професорката да каже какъв е приносът й в световната наука..................после да ми дава акъли за ваксините!!Защото аз на фалшиви професорки от БАН не вярвам...................знам как се става доцент и професор на територията!!!

55

!!!

преди 2 години

Хората нямат доверие на ваксините...............и това не е случайно...................днес , когато има Интернет.............всеки може да чете и да си прави изводите сам....................освен това в България титлите доцент и професор са много обезценени!!!

54

????

преди 2 години

Какво иска да ми каже тая професорка?Щом не искам да се ваксинирам, значи съм ***...............така ли?За сведение на професорката съм завършил два университета, което не е най-важното, разбира се...............но чета и анализирам информацията сам и няма да се ваксинирам..............категорично...............нито семейството ми................и не затова, че съм някой откачен антиваксър...........но защото има много неща, които не се казват за ваксините!!

53

Анонимен

преди 2 години

Така наречените професори и доценти, които не са нищо друго освен национални предатели, ще хванат xeмoрoиди от напъване. Аз няма да се инжектирам, защото така съм решил. Проблем?

52

Анонимен

преди 2 години

Според мен ковид19 не е толкова опасен, а всичко това се преиграва. Питам ви, защо в ромските махали и квартали където хигиената е на много ниско ниво, не се носят, маски, не се дезинфекцират, събират се на тумби не са пламнали от ковид все още.

51

Анонимен

преди 2 години

я Пенка от БАН да каже защо само 20% от дофтурите са ваксани? И те ли са необразовани и с ниска здравна култура? Поне видяхме, че по-големи плазмодии от тия БАН няма, вече като чуя за доцент и професор настръхва....от отвращение

50

Скрий се бе шматок

преди 2 години

До ЖивкоМориарти никога не е агитирал да се ваксинираш срещу грип. И да тролиш не можеш като хората. Хващаме ти лъжите по бели ***.

49

До 54

преди 2 години

Коя ваксина визираш?! Да не би да е СпутникV ,А ?! Ха ха ха е няма такава тлъста лъжа.

48

О хо хо

преди 2 години

Тая защо обижда необразованите????? Само 10% от лекарите са ваксинирани!!!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Една позната след поставяне на първа игла получи усложнения вдигна температура, главоболие, болки в краката, като ходи бързо се изморява и трябва да седне. Отишла при личния си лекар, той и е казал, че тези симптоми ще отшумят до няколко дни. Но вече 3 месец е така и не искаше да си постави 2 рата игла от ваксината.

46

Живко

преди 2 години

Помните ли миналата година как Гломб, щабните експерти и въпросната Петрова разтягаха локуми колко важно било хората да се ваксинират срещу грип, защото това щяло да ги предпази и от коронавирус? Хиляди се нашаткаха. В аптечната мрежа не останаха дори единични бройки инфлувак. И малко след тогава втората вълна ни смаза... Един път, втори път, трети път-стомна за вода. Никой вече не ви вярва, смешни брокерчета и грантаджии! Вървете на май.... си!

45

Анонимен

преди 2 години

"Тя е на мнение, че Делта мутацията удвоява всяка седмица броя си в страните, където я има."Ха-ха-ха! Само да напомня че първия случай на индийския щам е в проба взета в началото на април в гр. Плевен, а днес имаме само 16 заразени за цялата страна. В Плевен- 0 (нула)! Толкова за "ужасяващата" мутация! Тя впрочем може и да е ужасяваща, но единствено за хора без естествено придобит имунитет.

44

Анонимен

преди 2 години

Само да отбележа че по-рано днес по въпроса се изходи и професор Ива, която навива за ваксините с маймунски аденовирус..

43

До 48

преди 2 години

Ама ,разбира се че има лекарства , но те са предназначени за хора склонни към самоубийство. Не е зле да прочетеш страничните ефекти на упоменатите от теб лекарства и да погледнеш данните на " Джонс Хопкинс" публикувани на страницата им колко хора са починали от неправилна доьировка и самолечение. Но ти давай, лекувам се имаш нашата подкрепа .