82

Рейгън

преди 2 години

Даа, червената чума правеше всичко възможно да провали ваксинацията, само защото не можеше да преживее пореден успех на ГЕРБ. Червеният интернационалист ще направи ВСИЧКО в името на Масква и кумунизъмъ, дори това да коства десетина хиляди загинали...Само подадоха тон за чалга песни на андрешковците и те ревнаха един през друг с пълни гърла, как 'вирус няма' или 'това е само грипче.Сега си купиха машинки и скоро ше си имат частна комунистическа държавица...

81

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си обяснявам отлива на някои от ваксиниране по-скоро вследствие мътилката около краткотрайните и дълготрайни странични въздействия на ваксините върху човешкия живот!

80

Анонимен

преди 2 години

Не е успокояване, а тъпота и късоумие.

79

До 73

преди 2 години

По-добре *** и свободен, отколкото интелигентен и роб. България в момента е може би най-свободната страна в ЕС, което между другото показва че и народът е най-интелигентния в ЕС отхвърляйки и виждайки през медицинската тиранията и фашизъм.

78

Някой

преди 2 години

До ВаксаджияТака де, за това беше поста ми. Пишете дребни заяждания и детски закачки, защото вероятно за това и Ви плащат. Но смислени доводи и обосновани факти непишете. Хайде вземете си стотинките за участието, и оставете наистина образованите хора да си вземат решенията всеки за себе си.

77

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е бай Шиле днеска?

76

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се обяви ден за край на пандемията.

75

А да си чувал, че

преди 2 години

Поне 300 финландци са се заразили на мача в Петербург.

74

Ваксаджия

преди 2 години

Добър ден, добър ден антимозъчни, антиваксърчета и далечни братчеди! Спокойно! Няма да зарежем магаретата си в калта колкото и магарии да са сътворили! Ще ви пренесем на гърбовете си на другия бряг на буйната река, защото животът е прекрасно нещо и е божи дар!А дотогава яжте повече краставици и домати и нека Бог да е с вас! Амин!

73

Анонимен

преди 2 години

До НякойТо в България вече на доста места има продавачи и клиенти без маски.Просто седи залепен стикера да се носи маска но като се влезе не всеки носи.

72

Някой

преди 2 години

Ако дори и малка част от простотиите написани за коронавируса бяха вярни, то досега в Унгария и в Беларус нямаше жив човек да остане. Гледах мачовете в Унгария - Няма маски, няма дистанция... А в Беларус никога не е имало ограничения. Е? Как става тази работа???? Това се запитват образованите хора и неходят да се бодат безсмислено с някакви неизвестни препарати имащи за цел очевидно обиране на пари с ИЗМАМА!

71

Анонимен

преди 2 години

Професоре, тъй като имам ниска здравна култура, надявам се, че ще ми помогнете да я разширя, като отговорите на два въпроса. При кое друго ваксиниране досега се е налагало да подписваме информирано съгласие, че не можем да държим отговорен производителя за нищо, ама буквално за нищо. Втори въпрос, всички лекари в България ваксинираха ли се? Ако има неваксинирани лекари, какво ще кажете за тяхната здравна култура?

70

Някой

преди 2 години

Да, точно "преброяване на образованото население". Всеки един образован човек се замисля "защо", след като и ваксинираните се разболяват и пренасят болеста. Аутопсии няма, само едни думи, и измислени милион разновидности за да измъкнат пари и да затворят хората в къщи. Манипулират статистиките с тестове, които коствено могат да индикират "наличе на нещо". Няма научно обосновани анализи, а само твърдения повторени милион пъти за да станат "истина".

69

Анонимен

преди 2 години

Леле как наскачаха ковид троловете. Никой не ви вярва и не ви искаме ваксините!

68

Анонимен

преди 2 години

Масовата ваксинация е ясно, че вече е невъзможно да се случи в България и това е чудесно. Много подценихте българите.

67

Анонимен

преди 2 години

Препродаване на образованото население това със сигурност не е, общо взето е преброяване на хипохондриците в България. Доста са ;)))

66

Анонимен

преди 2 години

А за какво е имунната система, според вас? Или трябва да я стимулираме изкуствено. Ако за всеки вирус го правим, естествената ни иимунна система ще стане мързелива и ще отслабена и при появата на всеки вирус, или нов щам ще има нужда от ваксини, за да се сети да изработва антитела. Така, че с ваксините си правим ужасна "услуга" в дългосрочен план.

65

Анонимен

преди 2 години

До ШибиРиби И що те е срам да напишеш кое е това общество на което си член? Тайна ли е? Мръснишки е от твоя страна да плюеш по българите пък да не казваш откъде си. Не говори добре за тебе.

64

Анонимен

преди 2 години

До 73 що си се загрижил за нашия народ. Гледай си твоя си народ и твоята си простотия. Аман от муххльовци които пишат в българските форуми на вие.

63

Анонимен

преди 2 години

Айнщайн "Лудост е, когато човек продължава да прави едно и също нещо и да очаква различни резултати". Та и нашите "професори" така. Едни и същи лъжи се говорят от различни имена. Хубаво, че Българите отдавна не вярват на такива тип "Юда" титлувани същества. Какво успокояване, БГ народа отдавна си е спокоен - без експериментални медикаменти по време на грип. Втора доза предпазва от заразяване с новите щамове ? Г-жо Петрова, напишете England covid в гугъл, ако разбирате английски.