10

Анонимен

преди 3 години

В бг всичко е във вреда на потребителя! За тва и нацията се топи всеки се спасява на някъде в тая държава оцеляват само катуните и жителите и!

9

Анонимен

преди 3 години

Ехо тази длъжност трябва да се съкрати,както и КНСБ!!!Това са грешни пари които всички ние плащаме на нищоправещи

8

питанката

преди 3 години

Като няма какво да казват изимслените Некадърници зпаочват да си чешат езиците със софийското парно. Не са могли да прогнозират цената на природния газ за една година и това била "грешката". Цената на петрола и природния газ и господ не може да я прогнозира, защото ще стане милиардер хахаха. Тая"юристка" е доста ***, горката!

7

мак

преди 3 години

Само ползващите парно ли са прецакани? Който няма парно какво да прави, кой ще се притесни за него?

6

Щерю

преди 3 години

То, това Софийско парно, от Топлофикация с ракия да го пълнят - няма да е толкова скъпо...

5

vlady

преди 3 години

Крайно време е да се решат проблемите в Арменската епархия, да се избере постоянен архиерей и да се закрие институцията омбудсман за да не харчи излишно държавни пари. За съжаление конфликтът между Епархийски съвет и духовенството е сложен за решаване. Примерно в Русе от много време протойерей Дирайр Хадавян изпълнява функциите на омбудсман без излишни разходи.

4

И.Б.

преди 3 години

Редно би било КЕВР да сезира съда за превишени цени на доставчиците на топлинна енергия. Тези цени са надути. Нека се действа по посочения чл. 6, ал. 1 от наредба 5.

3

Анонимен

преди 3 години

Омбудсманът,защо няма правомощия да смени държавните шуtove,и тези които ги подкрепят. Така,с приказки ,като лакърдиите на синдикати нещо да се е променило.

2

Анонимен

преди 3 години

ХАхахахахах, какъв шамар за КЕВР!

1

House M.D.

преди 3 години

А неуважаемият другар Ванката какво мисли по въпроса?