11

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До Анонимен 11 :Да,познавам такива,които отидоха учители в Болярово и заминаха по тази програма и още са там.Трудностите не са за слабите физически и...духом.

10

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...*** 7"...програма за развитие на Странджа-Сакар." Вярно е, че много млади се подлъгаха и заминаха, взеха някакви пари, отъркаляха се в кал и като видяха, че трябва да се работи здравата, набързо се изнесоха. Не знам някой да се останал там, ти познаваш ли такъв?

9

Анонимен

преди 2 години

Един жител на бивша Пгослвия ми каза че най добре в момента от всичките бивши на Югослвия е Словения защото са си изнесли икономиката в малките населени места и наистина е така разгледайте снимки на Словения в днешно време няма такова застрояване с блокове с лепене на тухли със силикон има там наистина живот а не като у нас пущинаци в малките села зсличаващи се ден след ден

8

Вито

преди 2 години

Депресиращото е да си живял в село където са идвали туристи от Полша и Германия да се лекуват на минерални бани а сега да гледаш как всичко е разрушено и *** вече стигнаха до събарянето за да откраднат тухлите. А сега се хвалим с някви градински по проект... Не разбирам как стана това за 25г... Не ми се и мисли за следващите 20...

7

Гошо...Тъпото

преди 2 години

В България отдавна бе приложен този...модел.През 80-те години на миналия век бе приета програма за развитие на Странджа-Сакар.Много млади хора бяха стимулирани да отидат в тези райони.Даваха им по 6000 хилядарки за закупуване на автомобил,държавно жилище и значително по...високи заплати от тези в другите региони на страната.Условието бе да са там поне 10-сет години и много заживяха там.

6

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

До Анонимен 3У нас Борето предлагаше да вземаме заеми, пак е нещо.........!

5

Джо

преди 2 години

Има да чакат млади сърби по селата. Сите сакат у Немачка ил Шеицерска. Свършиха будалите, не им се робува за 300 евро месечно.

4

Анонимен

преди 2 години

Единствено ако си българин нямаш никакъв шанс никога да получиш нещо добро от държавата си!

3

Анонимен

преди 2 години

Забележете дават безвъзмездно 10хил Евро на младите семейства у нас кога ще стане това на куково лято

2

Анонимен

преди 2 години

Само в България държавата спазва твърдо своите железни принципи - за нормалните граждани, които не са членове на мафията - комбинация от три пръста с преобладаващ среден, щавене и гаври!

1

Анонимен

преди 2 години

Какво ми пишете за, Сърбия в пъти по добре са от нас нали ходих що не пишете за нашите села изоставени къщи рушащи детски градини и запустелите училища които преди 30 години бяха пълни сега возят ромеите които доминират в селата на училище с автобус като директори ги карат