31

Българин

преди 2 години

Тъжното е, че това е източна Сърбия, там повечето са потомци на българи.

30

Анонимен

преди 2 години

Обезлюдяването на българските села започна с априлския пленум на БКП.

29

Анонимен

преди 2 години

До 31Така е.Щом не можеш да правиш деца - изчезваш. Закон Божи.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Словения нищо не е изнасяла и нищо не е пипала от Югославската си икономика.На нея не и беше нужно, защото с една банкова далавера окраде всички пари на сръбските и хърватски гастърбайтери от Титовите времена.С това направи висок стандарт и кредитен рейтинг. Голяма частот кредитите инвестира в гръцки дълг и сега е една от най-задлъжнялите страни в Европа.Но продължава да трупа дълг за зда подържа стандарта.Хърватия опита да се съди, но словенците туриха вето за ЕС и тия клекнаха.

27

Анонимен

преди 2 години

Понеже тези пари са китайски кредити, от момента когато спрат да бъдат обслужвани, тия къщи на село ще станат китайски. Тоаа, че Вучич си решава проблема с демографията, защото след ограниенията в Китай и тоталния недостиг на жени там, китайците са наточени за много деца. Така, че "Сръбска майка юнашка" ще се наложи да ражда на конвейер.

26

Анонимен

преди 2 години

Доклада е 2040г в БГ да има 5 млн население, концентрирано 95% в 6 града. Замислете се само за секунда над това, а ако не сте го знаеле не ми благодарете. Загиваме бавно и сигурно. Давам пример - Пловдив, град с 498000 население, вечер след 20ч улиците са празни, 25% от апартаментите са затворени и никой не живее в тях с години. Разходете се в който и да е мол, празно, тук там някой но това не може да се сравнява с 498000 град.Просто изчезваме.

25

No Coment

преди 2 години

И Сърбия обезлюдява както много други държави.И в България е така,но никой не се сеща и да затне за подобни програми.А България е в Евро Съюза и може да се измисли и фонд за земеделско развитие.Но никой не го е еня.

24

Анонимен

преди 2 години

"оправляващо" неграмотнико, неграмотнико

23

Анонимен

преди 2 години

Е то цялата Словения е 2 милиона. Откъде да ги има тези големи градове.

22

Анонимен

преди 2 години

И като купиш къща на село какво? Имам 3 къщи на село. Това напълнило ли е селата?

21

КТБ и Булгар Табак

преди 2 години

ГЕРБ дават геноцид на младите и като цяло на българското население. Това не е държава а територия със оправляващо "ОПГ"

20

пущиняк

преди 2 години

До анонимен 9,То в Словения дефакто големи градове няма! Столицата Любляна е по-малка от Пловдив и Варна! Вторият по големина град пък- Марибор е приблизително колкото Плевен. Всички останали словенски градове, по скоро градчета, са по-малки от Ловеч.

19

Рижав котарак

преди 2 години

На село няма порочни места, където да си хвърлят лесно "усвоени" пари!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 И кое младо семейство би живяло на майната си без кола и тв?

17

До20

преди 2 години

Май и досега не си схванал каква е била идеята за това заселване,което се е провалило,но само ще ти загатна за възродителния процес,следствие опита на някои общности да променят картата на България.Така че,този акт не беше глупост,а умна стратегия,която не беше разбрана.

16

Анонимен

преди 2 години

Ехеее,тия много са закъснели.Преди 40 години бай Тошо е давал по 5000 лв./за това време са били много пари/на младите за да се заселват в Странджа Сакар.А те си накупили коли и телевизори и иначе добрата идея умряла.

15

Иван Иванов

преди 2 години

Ходих преди 2 години в Сърбия.Посетих Ниш и Белград и повече няма да правя тази грешка.Тук в България е 100 пъти по-хубаво от там.

14

Анонимен

преди 2 години

Сърбия била по-добре?Това може да го напише само човек,който е виждал Сърбия на карта.Един път ходих до Белград и повече няма да стъпя в тази бандитска и *** ***!България през 90-те.

13

ХАХАХАХА

преди 2 години

КАТО Е ПО-ДОБРЕ В СЪРБИЯ,ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ ДА СЛУГУВАТЕ ТАМ ЗА 400 ЛЕВА ЗАПЛАТА?

12

Ти да видиш

преди 2 години

Къщи от по 3-5 хиляди евро???Това да не са някакви индийски коптори?