41

Набор

преди 2 години

Набор еее ,що не си гледаш пенсията, живота а си тръгнал да оправяш света.но явно има още за крадене.

40

мадуро

преди 2 години

защо да се пипат ? няма нужда се пипат . честита победа .

39

Диана

преди 2 години

До Анонимен46Бъркаш!Дори и да не гласуваш,ти даваш своята подкрепа за някой.Разликата е, че този някой няма да е този, който ти фактически смяташ за най-добър!Ако 100 човека решат така като теб, някой ще загуби 100 гласа, а друг ще има 100 гласа повече от първия..Всички трябва да гласуваме за Герб-крайно време е да махаме сляпата и глуха столетница!Мислете!Дори и да ти плаща БСП за подобни изявления за да внесеш безотговорност сред хората и да не гласуват,ВСИЧКИ ГУБИМ ако БСП не си отиде!

38

Анонимен

преди 2 години

Къф трах? Вече знаем крайния резултат. Първо място ИТН, второ място ДПС. След изборния коекс на Грипена резултатът е предизвестен.

37

Анонимен

преди 2 години

Кееф цена няма. Ще се изкефя като се сринат половината от машините. Ще изп.ляскат тотално. Язък където се платиха чудовищни суми народна пара.Служебното правителство на Черепа това цели. Искат да управляват до изборите за президент. Ще се хакнат машините. Това е плана на дубаеца и Вълка фалирал банката.

36

Анонимен

преди 2 години

Който има нерви да виси в жегите за да гласува.. успех му желая. Аз ще съм на плажа тогава.

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко е поръчал на Началника,на 11 юли да е най...горещо,машините на Мадуро да...блокират и сичко да се брои на...ръка.В тази...суматоха се надява,по...навик ЦИК да го пишат...първи и така да...спичели.Плана му сигурно ша...сработи,защото Боко е...умен и...сичко е придвидил. (платено...съобщение на ЦК на ГЕПИ -Банкя)

34

Анонимен

преди 2 години

Това не са просто машини, това са Терминатори!

33

Диана

преди 2 години

До Анонимен37Не мой, значи! Това е идеята на БСП - хората да не гласуват за да спечелят те /техните бабички ще гласуват дори да умират - партийна дисциплина!/...Всички трябва да гласуваме за Герб за да махнем най-после тези негод.ници от БСП и СИЕ - стига вече са се подигравали с народа ни! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

32

Анонимен

преди 2 години

Абе, онзи ден тая Нейкова 20 минути не можа да включи машината за демонстрация. 20 минути мигаше на точки и едва след това машината зацепи. Тея няма да могат да пуснат машините до обед. Софтуера е бъгав.

31

Анонимен

преди 2 години

По-убедителните направо да припадат върху машините. Спънете се, ако трябва, но машината да е под вас.

30

Анонимен

преди 2 години

Имате 5 минути време за гласуване. След като изтече времето от 5 минути машината ще се изключи. Ще ви кажат, че могат да ви помогнат от комисията. Не се съгласявайте на помощ.Така ще се наруши тайната на вота и после ще искат касиране.Комисията е длъжна да ви даде хартиена бюлетина след като се забавите 5 Мин.За това бавете се и искайте хартиена бюлетина. Само това е пътя да спрем Мадуро и на президентските избори.

29

Диана

преди 2 години

А не може ли да се направят специални проби на софтуера един ден преди изборите, след което да се поставят пазачи при машините - да се пусне тест с 300 /напр./ входни данни произволни партии, предварително зададени на случаен принцип и да се сравни полученият резултат с действителния, който би трябвало да се получи...Само да се опасяваме няма смисъл,,,Трябва да се действа!...Машините не трябва да се включват след това до началото на изборите също...

28

Анонимен

преди 2 години

Българина да се срахува ? :))) Щом не се страхуват от никой, значи наистина се насажда страх, от Бокича :))

27

Анонимен

преди 2 години

Гледах новините за първото гласуване а машини. Тотално се отказах да гласувам. Умните мозаци в чужбина да си гласуват. Аз ще пропусна този път.

26

Анонимен

преди 2 години

Вижте на снимката ръката на Камелия Нейкова показва пети ред. Направо ви показва да изберете бюлетина 5

25

сминдух енд чесън

преди 2 години

Още един два избора и авансите разхвърляни на разни хора като от самолет ще приключат и страната да си влезе в нормален ритъм.

24

Анонимен

преди 2 години

До всяка машина да пуснат по една пожарна кола и по 3 вентилатора, че на 11юли машините на Мадуро Фигуранта ще изпушат.

23

Анонимен

преди 2 години

Що си мисля,че Радев ще я обърка много лошо!?

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко се прави за да се закрепи властта на едноличният дикатор Румен Радев - българският Мадуро!