61

Анонимен

преди 2 години

До 66: Пич, Господ със сигурност не е българин, но може да се смили над нас!

60

КЛ

преди 2 години

До Бонго Бонго"И заради това, което предстои Радев трябва да лежи до живот...".Първо Бочко, има си ред. Не бива да се нарушава.

59

Жоро

преди 2 години

Изненада избирателната активност в Благоевград е 27%,а първи е кандидата на Чалгаро-смъркащия БЕЛОслав, а втори е кандидата на БСП. Това в общи линии е плана на ДС за парламентарните избори. ДС е структура, може да пробутва даже и болен наркоман за спасител на нацията, така че от както я видях Ива Митева на Великден Соня масон от Библиотекарския, ми е ясно просто смениха Боко Тиквата с Чалгаря и цирка продължава.

58

Бонго Бонго

преди 2 години

До 66Просто не исках да го напиша...,но е така..И заради това, което предстои Радев трябва да лежи до живот...

57

Анонимен

преди 2 години

Герберите май са замислили саботажи върху машините................ Сега обясняват какво ще направят на машините на изборите. Ще ги трошат, а после ще кажат - "Казахме ли ви?"............. Много трябва да се охраняват. Преди драскаха бюлетините, сега искат да трошат машините. Стъкитата ще щъкат из секциите на кривите си крака и ще правят саботажи.

56

КЛ

преди 2 години

Добрата новина е, че ГЕРБ няма да са втора, а трета политическа сила след изборите на 11.07. Бочко вече си е подготвИл речта, с която да се ожали. Еми, ще му повярваме, колкото вярваме на изцепката му:"Направил съм над половин милиард километра магистрала само за 10 г."Много мъдрият човек от Банкя е патологичен лъжец. В Брюксел и Вашингтон очакват резултатите от изборите. ЕНП ще се отрекат от Бочко, след като Меркел си замине. Мустафата ще обяви името на корумпирание политик. Et voila.

55

До Бонго Бонго

преди 2 години

Няма да са протести, палатки и шатри не ползваме,война ще е, този път белия автобус няма да ги спаси и те го знаят,и ще изкарат танковете но ще се бием!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Ама в чужбина ще гласуват с бюлетини. Машините са само за България. Ехх що не забегна и аз в Испания, там хем си богат, хем е ефтино а и гласуваш по старо му.

53

Бонго Бонго

преди 2 години

В момента Иван Костов точи зъби да се върне премиер, онзи който съсипа България иде пак с Христо пипера и Слави и ДПС. Но понеже ще са фалшиви изборите, ще спечелят БСП, инак Радлев изгаря, ще го пуснат по пързалката, прокурорите го чакат да завърши мандата си. Ще са пълна боза изборите. И следващата стъпка референдуми поне 3 виждам.Протести очаквам

52

анонимен

преди 2 години

ВМЕСТО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЦИК ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЗАЩО СА ИЗДАЛИ ЗАПОВЕД ДА НЕ СЕБРОЯТ ХАРТИЕНИТЕ ОТРЯЗЪЦИ!

51

Евала тоше

преди 2 години

И още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ СЛАВИ за секциите в Турция!!!!!!! Който иска да гласува по заповед и без избор да отива!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Сега ЦИК ще даде още 2 милиона за осигуряване на охлаждащи вентилатори.Още някоя фирма ще захлеби покрай тези избори.

49

Диана

преди 2 години

До До дианаБъркаш! И аз съм пенсионерка с 250лв. пенсия и реален трудов стаж 33г., но фактически ми дават 17г. трудов стаж - не са ми внасяли социални осигуровки шефовете, сива икономика и какво ли не още...Много ми е минало през главата! Ако ние, които знаем как стоят нещата, не направим нищо, обричаме и децата и внуците си на тези негодници! Крайно време е БСП да си отиде - това изобщо не са политици, а чисти мошеници и крадци! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

48

Анонимен

преди 2 години

Трифонов не успя да подпали Ферарито, но ще подпали България с машините на Мадуро.

47

хаха

преди 2 години

Ако не поръчат и вентилатори и лед за боклучавите си машини за 50 милиона, ще изпушат половината от жегата

46

Диана

преди 2 години

До Анонимен49Аз мисля, че никой, който мисли със собствената си глава отговорно за бъдещето на страната ни и бъдещето на всеки у нас, не трябва дори да си помисли за ИТН след безобразието, което направиха след предишните избори! Това са напълно безотговорни хора, водени от теченията и ветровете на всеки манипулатор...Те наистина промениха всичко, НО към по-лошо! Това не трябва да се случва повече - не сме *** за да го повторим...А...Може би сме?!...Трябва да се действа!Всеки човек е важен!

45

До диана

преди 2 години

Ало момиче явно си много млада и наивна,когато се пенсионираш като мен с 41 години стаж за 360 лева тогава ще говорим за изборите. Така,че моят живот мина и вече не ме интересуват изборите.от 50 години все едни и същи муцуни на парламента,ако не са те децата им а сега и внуците вече.

44

Анонимен

преди 2 години

Как да не се пипат? На 4 април БСП имаха номер 4. За 11 юли пак им се падна 4 номер. Сега ги пипат да оправят Срутището Позитано 20. Нещо са объркали в кодеците и загубиха много БСП.Сега ще ги оправят да минат поне втори, че няма да подкрепят Радев ако са четвърти. А на там отива работата. Не може един и същи номер да се падне на БСП чисто математически е много малко вероятно. Нагласено е с номерата на бюлетините. Там е заровено кучето- в номерата.

43

от БТК

преди 2 години

другарю радеФ , ами ако? шът *** , подслушват ни .

42

Бонго Бонго

преди 2 години

Радев поръча машините, за да излезем от ЕС и идем за рубли, както му е поръчал Путин.Но не е предвидил какво го чака, след фалшивите избори.