101

Слабоумен Тикволюбец

преди 2 години

Аз обичам Бойко и ще гласувам за ГЕРБ ( ако отворят изборна секция е Карлуково)

100

Анонимен

преди 2 години

Страха е по- силен от тока. ЦИК що ги е страх да се броят хартиените бюлетини, където машините ги вадят?А? Щото на бележката ще виждаме каквото сме избрали, а втори скрит чип ще прегрупира цифрите. Няма да е на всяка машина. Тук там само, където има много избиратели в най- големите секции.

99

До Гошо

преди 2 години

Бат Гошо как си боядиса името с кафяво? Кодек ли имаш? Верно ли машините конвертират гласовете ? Питам щото гледам само ти си правиш името кафяво...може да знаеш

98

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Предстоящото...намадуркване на ГЕРБ,да се превърне във...всенароден празник ,с...национално значение. (платено съобщение от ЦК на Има...няма ТН)

97

Сигнал

преди 2 години

Днес онзи с информацията не е ли казал за някой сигнал,нещо слух или е зает с интервю по Евроком на живо??????

96

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков удари в земята Цецо Апартамента с имотите си.

95

Конституционният

преди 2 години

Хора, слави тошко сценаристите и другаря не оставиха хората да гласуват. СВОБОДНО както е по конституция, нарушават право на избор,казват с машини ще гласувате и край нема хър мър

94

Анонимен

преди 2 години

А сега службите разбраха ли как Бойко Рашков се е сдобил с 19 тте си апартамента?

93

Анонимен

преди 2 години

Тиквата разбра че ще загуби ако константиновчето не брои гласовете на умрелите .

92

Гледна точка

преди 2 години

До 97. Че ако не си спомняш да ти припомня, че ГЕРБ НИКОГА не е имал мнозинство. И имам право на свое мнение, да, независимо дали ти харесва. Естествено, че ще се съобразим с мнозинството и ще ви гледаме сеира, както при мнозинствата на БСП, на царя, пак БСП и ДПС. И ти ще съжаляваш, ама ще е късно - след поредната катастрофа.

91

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ ..

преди 2 години

...НО , ТЕ НЕ РЕШАВАТ НИЩО...БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ РЕШИТЕЛНО И В ЕС И ВРЪЩАНЕ НАЗАД--НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА , ЗАЩОТО НИКОЙ ОТ ЕС И НАТО , НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НА ФИГУРАНТА ДА ПРИЧИСЛИ 7-млн. БЪЛГАРИ КЪМ РУСИЯ!...КОМУНИСТИТЕ , ПРОСТО ЩЕ СЕ НАКРАДАТ И НАГУШАТ , ДОКАТО СА НА ВЛАСТ....И ЩЕ СЕ УСЕРАТ , ТОЧНО КАКТО ПРИ ОРЕШАРСКИ ....!---НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!

90

Анонимен

преди 2 години

С машините вече няма нужда да плащаш на 100 хиляди роми да гласуват за теб. Плащаш на 5 IT специалисти само да настроят машините както трябва. Или на фирмата която подържа машините. То и спора със Сиела Норма беше за това. Сиела поискаха едни пари от Радев, за да настроят машините, но Радев му се видяха много. Но накрая май си стиснаха ръцете.

89

Анонимен

преди 2 години

Че то няма нужда от промяна на софтуера. Те необходимите троянски коне си ги има в програмата сложени още от производителя. Само трябва да се плати за да ти дадат кодовете за включването им.

88

Анонимен

преди 2 години

Баце, от вас не ни е страх. В България винаги ще има предатели. Предателството е национален спорт за българите. Постоянство и логика има единствено в организацията на ГЕРБ. Всички други партийни формации са изтъкани от злост, лъжа и лакомия.

87

Анонимен

преди 2 години

Образованите хора на България ще подкрепят ГЕРБ.Лум-пенините сте много и вероятно ще загубим, но няма да позволим на гробокоп-ачоте на национална България да извършат предателството си без да окажем отпор. Хвърляте България в краката на глобалистите, после ще избягате да си търсите нова родина на запад.

86

Анонимен

преди 2 години

До 99 Правилно 800 000 не са България.

85

БСП

преди 2 години

Герберските *** пищят от страх, че времето им изтече. България е свободна вече няма го диктатора цар Тиквун!!И днешните избори го показаха!! Първи са ИТН, БСП е втора сила!!

84

Бонго Бонго

преди 2 години

Господа, зад Бойко стоят 800 хиляди души.А зад Радев фалшиви машини.Слави дрогата е към залеза си. Тошко полуръста е изпуснат от боба.Отровните ще бъдат излекувани.

83

Койчо

преди 2 години

Не го виждам много притеснен боко.Но виж глупости не спира да говори защото толкова му е багажа

82

Анонимен

преди 2 години

До 95 Твоята гледна точка е герберската. На миналите избори си показа каква ви е подкрепата. А тя е, че нямате мнозинство. Държавата не е на герб, за това ще се съобразявате с това което по-голямата част от Българският народ е избрало. А то не е герП