53

Масовата хипноза

преди 2 години

На българското население почва да си ходи и да се изпарява бързо и за църква и за преход и за Сакскобурготи въпроса е кога Европа ще осъзнае кого и какво крие - Третия райх Рунд Втори и престъпление срещу човечеството, което е много коварно, много подло, много Долно и аз съм от хората, които могат да го докажат, ако ми бъде дадено изслушване пред международен съд и трибунал.Гласът който се опитват да заглушат или да подкупят или да убият!

52

Анонимен

преди 2 години

През годините в БА са загинали много, войници, сержанти и офицери. И тази вдовица да спре да се прави на интересна.

51

Анонимен

преди 2 години

До 29 А аз самият,помнещ мутрата Борисов,след 1989 г.И то когато си пиеше шампанското с тях,се чудя как устоя толкова години във властта?! И си мисля,че или него са избрали за " шеф" на тогавашните мутри! Или той създаде свои мутри през годините,скачайки от пост на пост в държавата!! Та истината е там някъде! За младите Бойкофили ми е ясно! Та то Те само него помнят! Няма как да са Живковисти нали?-:)))

50

Ще реве Я

преди 2 години

Напълно подсигурена и осигурена няма да има нужда жената да работи за пари. Ще си получава привилегиите за сметка на държавата и ще си върти любовници от скука и за разнообразие.

49

Бонго Бонго

преди 2 години

До 45 и аз така мисля и Радев ще скрие и замаже, инак НАТО трябва да ни защити от тази агресия.Учудвам се още нещо:ЗАЩО НЯМА ЕКСПЕРТИ НА НАТО В РАЗСЛЕДВАНЕТО- ТЕ СА БИЛИ ТАМ,ЗАЩО НЯМА СРЪБСКИ ЕКСПЕРТИ И ТЕ ДА СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО. ТОВА НЕ Е ВЪТРЕШНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН, УЧАСТВАЛИ СА И ДРУГИ СТРАНИ В УЧЕНИЕТО.ИЗВИКАЙТЕ НЕЗАВИСИМИ ЕКСПЕРТИ ОТ КОНГО ДА РЕЧЕМ.....

48

Анонимен

преди 2 години

Таза още ли реве като " Вдовица за х.й"?

47

Бонго Бонго

преди 2 години

Да, още нямат налична информация, а знаят че липсва. Още- споменаха пилотска грешка и сблъсък с водата като в бетон- Да, но при сблъсък с бетон се СМАЧКВА метала, НЕ Е ПРЪСНАТ на парчета.Всички сме учили физика. Уж нямаше самолет, а удар с водата като в бетон, тоест смачкан. И решили да не го вадят, а как ще разберат какво е станало?Усъмних се в техните теории, само защото избързаха с изводите.Моля за извинение към съпругата с размишленията ми! За нас майор Терзиев е герой,Чест и Почитание!

46

Случва се

преди 2 години

Това са рисковете на военната професия напълно нормално се случва да има смъртни случаи не само при война. Злоупотребява се с една обичайна катастрофа за политически цели и други ползи и облаги.

45

Жената е помрачена

преди 2 години

Вдовица е умопомрачена, за да раздава заповеди и призиви. Медиите трябва зорко да я следят какви обезщетения и привилегии и облаги ще получава и с колко любовника ще ходи.

44

Анонимен

преди 2 години

След поразяването на мишената пилота докладва в движение,че целта е поразена-зона с определени координати с време час,минути на захода с поразяването,понеже може да е порази не от първия заход,възможно след втори път,все пак височината на спускане с парашут на целта по инструкции е 7000м,че да има време за втори път,като целта може да е бомба задължителна за поразяване във височина според инструкции от 3000-5000м.и той с доклад се оттегля от зоната след заданието в час и минути,секунди до 00,45ч

43

Това са:

преди 2 години

Нацистки подтиснически легализирани подходи и методи господа за думата, която не харесвате - Геноцит - от ген ДНК и масово убийство на ген.Защото сме по-слаби ли?Това пък е мародерско. ...убиваш едни хора едно племе и им взимаш всичко!

42

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго Самолета вероятно е бил свален от руснаците.

41

Бонго Бонго

преди 2 години

Аз може да не разбирам от самолети, но разбирам от ракети.Една, само една осколка прави дупка в самолета около 20х20 см. В една стара зенитна Нева ракета има 72 кг осколки. По малко или повече, самолета е пръснат на парчета. От кого????Дни по рано по медиите имаше инфо за руски кораби, които са в голям периметър около Крим и Ростов на Дон- къде по точно?Мерише...Радев е за затвор.

40

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго "Щели да ги пратят в Русия или Украйна???? Защо??? Защо не ги пратят в Холандия например да ги разчетат.От измежду 27 страни." Мисля, че отговора е очевиден: първо, защото там секретната инфлрмация ще стане достояние на който трябва и второ, защото току виж, се окажело, че "липсва". И аз се учудих, как от МО знаят какво липсва, когато не са още видели какво има записано на черната кутия.

39

Бонго Бонго

преди 2 години

За международните граници.70 м дълбочина. Разследването отказва да изкара целият самолет с всички пръснати части, така не се разбира навътре ли е взрива или навън( но иначе са готови с теориите без наличието на пръснатият самолет и без черната/оранжева кутия). Намират кутията и казват липсват последните 13 секунди. Те са дълги и достатъчно да се чуят последните звукове. Щели да ги пратят в Русия или Украйна???? Защо??? Защо не ги пратят в Холандия например да ги разчетат.От измежду 27 страни.

38

зелен чорапогащник

преди 2 години

аааааа, това е военна тайна , не може да се предостави .

37

Защо ли?

преди 2 години

Защото 19 паразитчета свиха близо три милиарда, ако се вярва на Божков, че един милиард е платил рекет на Сакскобурга за "бизнеса си".Три милиарда откраднати от всички нас, особено от образованието на "селянчетата с потурите".

36

Бонго Бонго

преди 2 години

1.тонът на последните думи е бил спокоен.2. Нямало е доклад за нередност, завършил си мисията, означава, че е преценил риска и се готви за излизане от атака. 3. Ударът е изненада.4. Неможе да е повреден снаряда, минал е инспекция, пуска му не позволява да се самовзриви на самолета, ако не е закачена бомба, което е почти невъзможно да стане.5. Путин прави изказване през деня срещу НАТО!!!!!!! Вижте го.6. Атаката е до 10 миля, което прави самолета в българска територия до 12 та по закон за ме

35

Феодално нищожество

преди 2 години

Превърна града в село само за 30 години. Те може да бяха селяни, но бяха с градско съзнание, защото държавата беше създала предпоставки за това. И един милион от тия "селяни" част от които бяха кръвни линии на 6000 години са мъртви.Заради което кажете здравей на Романови! Ловния сезон за породата с.в.и.н.я блатска Сакскобурготски е открит, всичко е позволено за отстрелване на нациските прасета. И да ви не пука от ЕС.

34

Бай Баяни

преди 2 години

До Анонимник 20,А бе стига с тези тренировъчни часове, вече станахте банални. Майор Терзиев е с повече тренировъчни часове от натовските средни норми. Тези съветски щайги от 80 те , колко и да ги модернизираш си остават ***.Само ГЕРБ успя да спести пари за нови самолети от най-висок клас.