101

Анонимен

преди 10 месеца

До "зелените чорапчета"! Ще престанете ли с глупостите си вече? Влезте и изиграйте една игра в нета! Тук сте "вещи"! Но не се бутайте в "политика" и между шамарите ,която Няма как да разбирате! Нямате житейски опит! Ок?!!!!

100

Анонимен

преди 10 месеца

до 115 " Тонка" ай да се спреш тази вечер а?" Зозо" демек?!!!

99

Зозо

преди 10 месеца

Промяната на Радев....

98

Анонимен

преди 10 месеца

Стига сте политизирали една трагедия?

97

Анонимен

преди 10 месеца

няма да ги видите последните 13 секунди, нали с удоволствие пазите собственоста на дебелеевски и великата тиква и приятелите им некадърни мутри хайде отивайте да им пазите собственоста която си присвоиха и *** докато им ръкопляскате като изумено чалгясало племе чувекоподобни некадърни връзкари

96

помнещ

преди 10 месеца

Еддин съвет към днешното ни ръководство на Армията ни! Да се издирят дали са живи още,военослужещи,от армията ни от времето на НРБ ,обслужващи системите на черните кутии на МИГ 29 ! И дай боже да има жив такъв ,и я разчете! Че станахме смешни,не само тук но и в НАТО "закрилника" ВИ! Аз съм се клел в знамето на НРБ! И НАТО ЩЕ МИ Е ВРАГ ДО КАТО СЪМ ЖИВ!!! Че не можем да разчетем ДНЕС ЕДНА ЧЕРНА КУТИЯ на МИГ 29! На въоръжение повече от 30 г в армията ни!!!-:(((Що за "специалисти" имаме днес?

95

Бонго Бонго

преди 10 месеца

До 110 Да имаме ли очи да питаме русите, защо са били насъскали Сърбия срещу нас, заради което воювахме с тях?Да ги питаме защо са били против Съединението?Да ги питаме не им ли стигна златото на Вълчан войвода за да дойдат и освободят, та ни го вземаха до 1989 година Да ги питаме ли защо взривиха складовете на Едрев и го отровиха. Дори няма нужда да питаме. Историята ни е изкривена.

94

помнещ

преди 10 месеца

В момента си мисля,че България с малката си армийка,се моли да е Украинско производство "черната кутия"! Щото ако е Руско производство.След 31 г вече оплюване на "демократичната власт" в България след 1989 г от времето на СДС тогава,до ГЕРБ днес.Нямаме ОЧИ ДА ПИТАМЕ ЗА НИЩО РУСИЯ!-:(( Така мисля! Ами смешно е днес,след 31 г,в "армията" ни в ВВС.да нямаме читав "специалист" та да "разчете" една Черна кутия на МИГ 29!-:(По време на НРБ,това нямаше как да се случи!-:(

93

до Христо Христов

преди 10 месеца

хах Холандия, тоя софтуер го нямат, виж ако сме сериозни в Германия вероятно могат тъй като държаха десетина години 20 тина 29 ки на ГДР

92

Анонимен

преди 10 месеца

какво да и отговори президента бе, той да не е гадател на черни кутии. Украинците ще ви я прочетат но като излезе че е грешка на пилота ми е чудно какви ще ги измислите нови бисери

91

Христо Христов

преди 10 месеца

До 43"Защо не ги пратят в Холандия например да ги разчетат." - защото холандците са известни с това, че много лъжат и си умират да слугуват на САЩ.

90

Анонимен

преди 10 месеца

дали в САЩ кстопадне някой ф22 някой ви дава тошкова обясбения,нещо попреядохте с демокрация. А на въпросната дама мастити гладни адвокати и наливат лимонада в ушите как ще вземе едни големи пари.

89

Анонимен

преди 10 месеца

С престъпното си мълчание и задкулисно интриганство Радев е по-опасен за националната сигурност на България, отколкото Борисов с ганьовщините си !

88

До 99

преди 10 месеца

Вдовицата се казва Димитрина Попова и не е г-жа Терзиева.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Господин Зелен Чорап- жената иска отговори. Ще й ги дадете ли?

86

Тц, тц

преди 10 месеца

Госпожо Терзиева, недейте да сте толкова настоятелна! Че г-н Президента ни е обидчив и ще приеме всичко като атака срещу семейството му,както винаги! А може и юмрук да вдигне..

85

Анонимен

преди 10 месеца

Военните дори да правят грешки нема да си признаят, вдовицата може да остане само с чакането си :)

84

Анонимен

преди 10 месеца

Прекаляваш с този " Василев" бре човек! Не ме интересува!

83

Бонго Бонго

преди 10 месеца

И да гласуваме и да не, изборите ще бъдат фалшифицирани в полза на Рублев.Очаквам след това протести, докато не падне Радев и цялата комунистическа плевел.Българина трябва да има право да гласува с хартия. Компютъра е фалшива работа. Хората банки грабят с компютри, па камо ли да изкривят избора на хората.Не на манипулацията. И да на свободният избор.

82

Анонимен

преди 10 месеца

До 82 " 999"! Интересно,как ще ме накараш да гласувам за ГЕРБ? Аз който никога Не гласувах за мутрата?!-:) Или пускаш лозунга,пък който се хване? Ами след тези кражби и далавери 12 годишни наГрупировката ГЕРБ,познай как ще Гласувам за ГЕРБ! Да бе,ама в някой друг живот! ГЕРБ Умре отдавна!-:) Май само Ти не го знаеш още !-:(