93

Бонго Бонго

преди 2 години

До 110 Да имаме ли очи да питаме русите, защо са били насъскали Сърбия срещу нас, заради което воювахме с тях?Да ги питаме защо са били против Съединението?Да ги питаме не им ли стигна златото на Вълчан войвода за да дойдат и освободят, та ни го вземаха до 1989 година Да ги питаме ли защо взривиха складовете на Едрев и го отровиха. Дори няма нужда да питаме. Историята ни е изкривена.

92

помнещ

преди 2 години

В момента си мисля,че България с малката си армийка,се моли да е Украинско производство "черната кутия"! Щото ако е Руско производство.След 31 г вече оплюване на "демократичната власт" в България след 1989 г от времето на СДС тогава,до ГЕРБ днес.Нямаме ОЧИ ДА ПИТАМЕ ЗА НИЩО РУСИЯ!-:(( Така мисля! Ами смешно е днес,след 31 г,в "армията" ни в ВВС.да нямаме читав "специалист" та да "разчете" една Черна кутия на МИГ 29!-:(По време на НРБ,това нямаше как да се случи!-:(

91

до Христо Христов

преди 2 години

хах Холандия, тоя софтуер го нямат, виж ако сме сериозни в Германия вероятно могат тъй като държаха десетина години 20 тина 29 ки на ГДР

90

Анонимен

преди 2 години

какво да и отговори президента бе, той да не е гадател на черни кутии. Украинците ще ви я прочетат но като излезе че е грешка на пилота ми е чудно какви ще ги измислите нови бисери

89

Анонимен

преди 2 години

дали в САЩ кстопадне някой ф22 някой ви дава тошкова обясбения,нещо попреядохте с демокрация. А на въпросната дама мастити гладни адвокати и наливат лимонада в ушите как ще вземе едни големи пари.

88

Анонимен

преди 2 години

С престъпното си мълчание и задкулисно интриганство Радев е по-опасен за националната сигурност на България, отколкото Борисов с ганьовщините си !

87

До 99

преди 2 години

Вдовицата се казва Димитрина Попова и не е г-жа Терзиева.

86

Анонимен

преди 2 години

Господин Зелен Чорап- жената иска отговори. Ще й ги дадете ли?

85

Тц, тц

преди 2 години

Госпожо Терзиева, недейте да сте толкова настоятелна! Че г-н Президента ни е обидчив и ще приеме всичко като атака срещу семейството му,както винаги! А може и юмрук да вдигне..

84

Анонимен

преди 2 години

Военните дори да правят грешки нема да си признаят, вдовицата може да остане само с чакането си :)

83

Анонимен

преди 2 години

Прекаляваш с този " Василев" бре човек! Не ме интересува!

82

Бонго Бонго

преди 2 години

И да гласуваме и да не, изборите ще бъдат фалшифицирани в полза на Рублев.Очаквам след това протести, докато не падне Радев и цялата комунистическа плевел.Българина трябва да има право да гласува с хартия. Компютъра е фалшива работа. Хората банки грабят с компютри, па камо ли да изкривят избора на хората.Не на манипулацията. И да на свободният избор.

81

Анонимен

преди 2 години

До 82 " 999"! Интересно,как ще ме накараш да гласувам за ГЕРБ? Аз който никога Не гласувах за мутрата?!-:) Или пускаш лозунга,пък който се хване? Ами след тези кражби и далавери 12 годишни наГрупировката ГЕРБ,познай как ще Гласувам за ГЕРБ! Да бе,ама в някой друг живот! ГЕРБ Умре отдавна!-:) Май само Ти не го знаеш още !-:(

80

Анонимен

преди 2 години

До 68 А ти мислиш ли,че след 31 г опваме м Русия,ь която вчера сме били във Варшсвският договор,а днес сме към Америка,имаме очи да ги погледнем без притеснение?-:(((

79

???

преди 2 години

Не трябваше ли всички тези въпроси да се зададат много преди това, защото е ясно, че тези нередности не са от вчера. Много по-притеснително е, че всички мълчат, не само управляващи, камандири, но и пилоти.Премалчава ли са преди,мълчат и сега. Е тогава не се чудете и на следващата трагедия с поредния пилот.Тъй пък ни един от колегите пилоти на майора не се появи в публичното пространство. След като самите пилоти са толкова равнодушни и се примиряват със ситуацията, как да дойде промяната.

78

Бонго Бонго

преди 2 години

Не е избягал в Русия или Украйна или Киргизстан. Или в САЩ или западна Европа, там са записани и Джон Смит Атанасов и Илия Вълков и куп други български светила. Кой от тях се е чул в самата България или СССР или днес Русия...никойИмаме и сме дали на света много таланти, но всички те са заминали на запад...уви, че в Бг няма кой да ги цени. Ето защо още Европа е мястото на България, а не Русия.

77

Бонго Бонго

преди 2 години

До 89 не само, че българите не сме желания Русия, а тези, които са там отдавна получиха етикет предатели, САМО ЗАЩОТО ИСКАТ ДА СИ ДОЙДАТ В БГ. ИМА ЧОВЕК ИЗГОНЕН ОТ ТАМ, жена му и децата му го третират предател и сега ближи рани нашия в БГ. Тази манипулация, само защото искаме да сме добре е политическа и захранена стратегически в бъдеще за унижението и робуването на бг спрямо тях.Заради това много бг се прославиха в чужбина със знанията си и уменията си, записани са в историята, но никой от

76

Анонимен

преди 2 години

До 81 Ейййй Герберофил и Бойкофил! Много ви е кеф да обвинявате Служебното правителство и Радев за всичко,щом не е мутрата ви нали? Това учение е планирано,много преди да застъпи служебното правителство! Каква вина има военният министър в случая? Вина има генерала на ВВС че Не е отменил учението!-:( Ама вие не мислите?! Щом не е ГЕРБ значи всичко е " калпаво" а?Вие сте Уникум Гербери! Ще ви излекуваме след изборите!-:))))

75

999

преди 2 години

на 11.07.21 се гласува за ГЕРБ. Служебните министри са некомпетентни и некадърни. Лека му пръст на летеца!

74

Анонимен

преди 2 години

Ех,госпожо! Загубата Ви е голяма и незаменима, съжаляваме ! Защо питате,нима не знаете - Борисов е виновен, както винаги! Изключено е,управляващите сега да хвърлят върху себе отговорност,защото това е ще самоубийствено за "борците срещу мафията"!1Какво нещо е съдбата,понякога се обръща срещу тези, които са най-критични,провокативни и устати?