9

Василев

преди 2 години

Как се прави голям инфраструктурен обект, при който проекта, стойността и доставките на мателиалите,както и транспортирането е повече от половината сума!???Всеки в тази страна Бул.гари.стан разбира от всичко и всеки си плямпа всичко!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 2 години

До ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ. "До Анонимен 1Аз също искам да ми плащат заплатата авансова на 100% по възможност на първо число а после дали ще работя си е моя работа. Само че директора на фирмата не е на моето мнение, затова иска да ми плаща след като си изработя месеца." Пич, ти аванси не получаваш ли? А иначе, наема след като си живял през месеца ли си го плащаш, или преди това? А за парно плащаш ли фиксирани суми, и после има изравняване. Тва "новите" ще ме скъсате от смях.

7

Само да вметна

преди 2 години

Че плащали авансово, крали, яли,хазната пробили, заеми на корем теглени и какво ли още не правили предните... Ама сегашния финансов с половин уста каза ,че хазната е пълна, приходи бол и сме трети по най малка задлъжнелост...Ще го търсим със свещ пак Борисов,ама ще сме олекнали (народа) яко!

6

Анонимен

преди 2 години

А тоя кога ще обясни защо авансовите плащания са нещо лошо, ако са направени коректно и работата е свършена? И тоя и оная "новата" Комитева обясняват, че МОЖЕЛО да не се свърши работата, обаче това не е същото като да не е свършена работата. ДОега не съм чул за магистрала да е платено и да не е построена. Поне не при Бойко. През коуминзма имаше много "планове" за магистрали, които вече бяхме платили, но никога не видяхме.

5

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 2 години

До Анонимен 1Аз също искам да ми плащат заплатата авансова на 100% по възможност на първо число а после дали ще работя си е моя работа. Само че директора на фирмата не е на моето мнение, затова иска да ми плаща след като си изработя месеца.

4

Реалист

преди 2 години

Ами нека се радват бе, щом са им осигурили 100% авансово плащане! Това не е като управленията на БСП, при които всички сметки се плащат от следващите! Може да похвалите ГЕРБ, че на са ви оставили неуредени сметки! Ако има "риск", той е парите да не попаднат във вашите ръчички, че тогава ще изчезнат ...куче влачи рейс, диря няма! Правилото не прави изключение ...

3

Василев

преди 2 години

Военните никога няма да изкарат истината за смъртта на летеца, защото така стоят нещата във всяка армия, да не си признава грешките и да не пада морала и доверието в армията!Президентът Румен Радев е един селски въш.лю, който яхна протеста на средностатистическия български гражданин, който не искаше този модел, а му се представи другият Бойко с 19 позиции, с имоти за милиони, и с акции и бонове за стотици хиляди!Агент Рейчъл Фараго!ЦРУ!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Каракачанов се е разплащал на 100% на фирми за несвършена работа за да...лапне нещо тлъсто;кат...пеликан,при морски улов.

1

Анонимен

преди 2 години

Ама то и Ф-16 са платени авансово. При това е обявено съвсем официално. Фигурантските калинки на Комсомолеца от Дондуков тъй като не могат да намерят нарушения в законите и сега вече започнаха лов на вещици по "мнение" кое е "по-правилно". Така и финансовия министър оня ден за кредитите към големи български предприятия и това, че пари са използвани за застраховане на риска. За пръв път чух финнасист да казва, че това е нещо лошо. Това е "новия морал" :)))))))