29

Койчо

преди 2 години

Авансовото плащане е патент на крадците в министерски съвет начело с чок крадеца боко тиквата закото половината пари веднага се връщат в чекмеджето

28

Анонимен

преди 2 години

Да, тия новите са решението! И да, ще изгниете по затворите, грабетели от ОПГ Гроб!

27

Nov

преди 2 години

Колкото излезе разследването на катастрофите с хеликоптерите на морето и в Крумово. Пълна некадърщина по цялата верига, от командващ авиацията до изпълнителите. Накрая за да се покрият нещата повишаване посмъртно в звание и пенсия на загиналите/ за да им затворят устата/ и отново всичко по старому, т.е. нищо не правим, полъчаваме хубавите си заплати и чакаме да ни дойде времето за пенсиониране, всички по веригат са за затвора. Отделна тема е имаме ли нужда от изтребителна авиация.

26

Анонимен

преди 2 години

До До 8/26 По това се познавате Радевистчетата, че освен неадекватни искания, за които не можете да кажете един факт, който да е истински, не можете да кажете никакви решения за това как да вървим напред. Тия "новите" ли са решението: тая с доказаните лични кражби от еврофондовете, преЦедента с доказааното обогатяване от злоупотреба със служебно положение, или оня с 19те имота? Отгоре додолу сте изгнили!

25

Анонимен

преди 2 години

До 20 - Аз не "бачкам" като теб. Ако искаш нещо за 50000 лева, но материалите са ми 40000 лева, ще трябва да ми дадеш поне нещо, защото нямам толкова свободен финансов рерус, а знам ли те, ако утре те лъсне кола, аз какво правя?

24

До 8

преди 2 години

"Ще го търсим със свещ пак Борисов.."Ще го търсите вие, пpocтите, дето се разбирате с него! Аз лично го искам в затвора доживот!

23

Василев

преди 2 години

Президентът Румен Радев и Деса Радева ,вече цял мандат се крият от въпроса, защо когато са били любовници във ВВС, той началник на ВВС , а тя пресаташе , са усвоили чрез ОПГ един апартамент от държавния сграден фонд на военното минестерство!!!Агент Джил Мерковиц!ЦРУ!!!

22

Василев

преди 2 години

Да не ядосаме Русия, не си модернизирахме армията вече 30 години!България трябва да бъде изгонена от НАТО, защото само усвоява ресурс и ползи, че е членка на НАТО, а не прави нищо съществено да защитава интересите на народа си!България трябва има противоракетна отбрана отговаряща на най-новите изисквания на НАТО, така че да се противопостави на руските балистични ракети!!!Вън българският миризлив з.адник от НАТО, предателски троянски кон, готов да *** чурката на кремълското Джудже!Заки!ЦРУ!

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Ти като бачкаш авансово ли ти плащат без да са видели вършиш ли си работата ?" Още като те наемат трябва да покажеш, че можеш да си вършиш работата. Същото нещо важи и за фирмите изпълнителки. Навсякъде по света големите инфраструктурни проекти изисват огромни авансови плащания към изпълнителите, защото са включени огромни разходи за самите материали и така нататък. Изобщо, явно "новите" разчитат на неграмотността на тия, които ги слушат, за да им минават партенките ...

20

рашко

преди 2 години

Човека на фигуронта който гони мутрити с деветнаисет недвижими имота за над четири милиона цял живот на административна служба няма да го разслезваме защото е честен.

19

Василев

преди 2 години

Селяни прости, колкото и да е трагична ситуацията в БА не мога , да не се разсмея, коаго журналистите питаха някой от властта , сега колко бойни самолета имаме, готови във всеки момент да излетят и да ни бранят, и той каза че това е класифицирана информация!Ама ние си ги знаем , преди бяха 7 , сега са 6!Класифицирана информация е даже сметките в чужди банки и имоти на български политици!Добър ден класифицирани селяни прости!!!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи като бачкаш авансово ли ти плащат без да са видели вършиш ли си работата ?

17

Анонимен

преди 2 години

Първо започнете самите вие да спазвате правилата, например да карате според правилата без да тарикатеете и да не бутате пари на КАТ.

16

Анонимен

преди 2 години

До До 13/16 ".Да видим сега кои са новите стари комунисти.Защото за.мен а и за много хора това да ГЕРБ." Освен пробитата опорка, че Бочко си бил пазел старата партийна книжка, няма нищо, което да сочи към такова нещо, но .... Бочко си е мутричка, но не е комунист. Ако беше щеше да е през 90те с куфарчетата с парите, а не да мръзне по паркинзи и да действа като силовак.

15

До 13

преди 2 години

За Овчаров съм напълно съгласен.Да видим сега кои са новите стари комунисти.Защото за.мен а и за много хора това да ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

Боко много добре знаеше, че след като дойдат рундьовците, никой стотинка няма да види, затова и е платил предварително - за да не ги излапате на бърза ръка като истински комунисти и после да врещите мантрата "пари нЕма, Боко е виновен"!

13

Василев

преди 2 години

Летецът се е разбил още в самолета , преди той да падне във водата, гаранция ви давам!Или е бил поразен , или се е взривил от техническа неизправност!Ако е имало опасност, той е щял да катапултира и да се задействат маяка!Маякът изобщо не е бил задействан!Военните крият и ще скрият истината!!!Агент Дейв Бранкети!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Румен Овчаров ни загроби за 10 години напред за газови договори с Русия на двойни над пазарните цени, тоя се е загрижил, че авансовите плащания МОЖЕЛО да не се превърнат в изпълнения (няма такива случаи, обаче е важно, че същестъвува такава теоретична възможност). Колко нагли са новите стари комунисти?

11

Анонимен

преди 2 години

моите съболезнования за вдовицата,но мисля че тези въпроси тя трябва да зададе към Шкембе Войвода,а не към служебният министър.И като са знаели ,че има такива проблеми с летателните часове от години защо сега се сетиха да повдигат въпроса...

10

Анонимен

преди 2 години

Купете си авансово на кредит и един самолетоносач от САЩ. Трябва ви спешно един голям самолетоносач, за да имате с какво да нападнете Истанбул от Босфора и да му върнете християнското име Константинопол.