66

Иван

преди 2 години

Какъв цинизъм,отвратитено- Радевите посредственици и безхаберници убиха майор Терзиев и сега го провъзгласявате за герой много важно.Нищо няма да стане както нищо не е станало когато по вина на Радев се е разбил самолет и всичко е потулено

65

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Следващото изречение от публикацията изтрепва рибата: """...1200 м е височина, от която пилотът може да се измъкне, може да вземе решение, но все пак става дума за непрогледна нощ и няма хоризонт. Тук идва ролята на тези, които го командват къде се намира над земята, каза Панайотов.""" --- "Непрогледна нощ" за съветските летящи бракми е като да шофираш ЛАДА без фарове със 100 км/час по по тъмен път обвит в мъгла. Катастрофата - гарантирана 100%.

64

Анонимен

преди 2 години

"Добре, дай да видим, какво е направено от Радев. От това, което е зависело от него, де."-------------------------Поискай справка от военното министерство.

63

Анонимен

преди 2 години

Естествено че ще покрият случая, нали са военни :)) Нема да се излагат пред публиката, нали те са тези които ни пазят :)

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "Каквото е зависело от Радев е направено" Добре, дай да видим, какво е направено от Радев. От това, което е зависело от него, де.

61

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно, че жена му изпадна в истерия. -----/////------ Жена му не е изпадала в истерия, напротив - много зряло и философски и с достойнство реагира. Моите съболезнования и уважение, за което.

60

Анонимен

преди 2 години

"Значи искаш да кажеш, че Радев е бил безполезен през цялото това време и нищо не зависи от него."-----------------------------------------------Каквото е зависело от Радев е направено, крайните решения се взимат от министрите, с какво разполагат ВВС зависи от военния и икономическия министър. Кое не ти е ясно, да ти го обясня ли като на 5 годишен?

59

Анонимен

преди 2 години

А има напредък!Когато радев беше шеф на ВВС пилоти не загиваха защото не летяха .той приземи въздушните сили .нямаше и един годен самолет.Парите отиваха за заплати на деса и естествено пълни пликове

58

Обективно

преди 2 години

"ДНЕС" МИ ИЗТРИХА КОМЕНТАР, В КОЙТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ЩУРМАНИТЕ ОТ ЗЕМЯТА, УПРАВЛЯВАЛИ ПОЛЕТА, ИМАТ СЪЩЕСТВЕН ПРИНОС В СИТУАЦИЯТА. ЗАЩО ТРИЕТЕ???

57

Анонимен

преди 2 години

До до 62/66 Значи искаш да кажеш, че Радев е бил безполезен през цялото това време и нищо не зависи от него. Ами, тогава за какво избощо е заемал тия позиции? Излиза, че някой, който сади картофи, има също толкова заслуги за армията ни.

56

Отговор

преди 2 години

До 62 Подобрило се е положението във ВВС, откакто е назначил ПР-ката си на две ведомости на работа ! Доказал ,че в цялото ВВС нямало по-добра от нея! Не се разбрало в какво...?

55

Анонимен

преди 2 години

Поне за малко спрете с политиката, за какво е винове Радев не разбрах. Ученията не ги планира той, нито е щурман.

54

Монката

преди 2 години

До58Полетите ги ръководи генералчето направено от фигуранта радев за сервилност а не за заслуги или качества.пък и то има за жена една журналистка която се изявява като глашатай на дивотиите на фигуранта

53

до 62

преди 2 години

Главнокомандващ на ВВС не значи шеф на ВВС. Той може да прави само препоръки, а крайните решения досега се вземаха от гербавите министри! Ако не си доволен от състоянието на ВВС, тогава знаеш кого да обвиняваш.

52

Рекапитулация

преди 2 години

Руска бангия: паднала 2) руска техника: на скрап 3) руски безаналогови системи за спасяване на пилота: за нищо не ставащи и дефектни 4) обучаван по руски стандарти пилот: с грешки

51

Надблюдател

преди 2 години

Май ще се окаже, че всички знаят каква е истината, но никога няма да я кажат на глас! Права е жената, изпокриха се в миши дупки

50

Анонимен

преди 2 години

Чалгатронското правителство вън от управата !

49

Анонимен

преди 2 години

До до 58/60 Я кажи ЕДНО нещо, което да се е подобрило в авиацията ни и да е по някакъв начин заслуга на Радев, откакто е шеф на ВВС и след това като "главнокомандващ". Само едно.

48

Анонимен

преди 2 години

Опитен пилот и грешка .... ? :)) Некой е объркал нещо по веригата, което му е коствало живота на челяка ::( Нищо чудно, че жена му изпадна в истерия.

47

до 58

преди 2 години

"Радев уби един прекрасен пилот"........................IQ-то ти е като на торен бръмбар, типичен гербаджия. Радев е главнокомандващ армията, а не щурман. Не той е издал заповедите в този момент, нито е направлявал полета.