76

Истината

преди 10 месеца

Предишното служебно правителство на руската марионетка Радев од негов натиск и без да има право на това избра Грипен за победител в конкурса за нов боен изтребител и спря обновлението на бойната авиация с цели две години и половина. Така, че Фигуранта е главният виновник пилотите да летят на руските таралясници!

75

Иван

преди 10 месеца

Какъв цинизъм,отвратитено- Радевите посредственици и безхаберници убиха майор Терзиев и сега го провъзгласявате за герой много важно.Нищо няма да стане както нищо не е станало когато по вина на Радев се е разбил самолет и всичко е потулено

74

Оберщурмбанфюрер

преди 10 месеца

Следващото изречение от публикацията изтрепва рибата: """...1200 м е височина, от която пилотът може да се измъкне, може да вземе решение, но все пак става дума за непрогледна нощ и няма хоризонт. Тук идва ролята на тези, които го командват къде се намира над земята, каза Панайотов.""" --- "Непрогледна нощ" за съветските летящи бракми е като да шофираш ЛАДА без фарове със 100 км/час по по тъмен път обвит в мъгла. Катастрофата - гарантирана 100%.

73

Анонимен

преди 10 месеца

"Добре, дай да видим, какво е направено от Радев. От това, което е зависело от него, де."-------------------------Поискай справка от военното министерство.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено че ще покрият случая, нали са военни :)) Нема да се излагат пред публиката, нали те са тези които ни пазят :)

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 73 "Каквото е зависело от Радев е направено" Добре, дай да видим, какво е направено от Радев. От това, което е зависело от него, де.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо чудно, че жена му изпадна в истерия. -----/////------ Жена му не е изпадала в истерия, напротив - много зряло и философски и с достойнство реагира. Моите съболезнования и уважение, за което.

69

Анонимен

преди 10 месеца

"Значи искаш да кажеш, че Радев е бил безполезен през цялото това време и нищо не зависи от него."-----------------------------------------------Каквото е зависело от Радев е направено, крайните решения се взимат от министрите, с какво разполагат ВВС зависи от военния и икономическия министър. Кое не ти е ясно, да ти го обясня ли като на 5 годишен?

68

Анонимен

преди 10 месеца

А има напредък!Когато радев беше шеф на ВВС пилоти не загиваха защото не летяха .той приземи въздушните сили .нямаше и един годен самолет.Парите отиваха за заплати на деса и естествено пълни пликове

67

Обективно

преди 10 месеца

"ДНЕС" МИ ИЗТРИХА КОМЕНТАР, В КОЙТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ЩУРМАНИТЕ ОТ ЗЕМЯТА, УПРАВЛЯВАЛИ ПОЛЕТА, ИМАТ СЪЩЕСТВЕН ПРИНОС В СИТУАЦИЯТА. ЗАЩО ТРИЕТЕ???

66

Анонимен

преди 10 месеца

До до 62/66 Значи искаш да кажеш, че Радев е бил безполезен през цялото това време и нищо не зависи от него. Ами, тогава за какво избощо е заемал тия позиции? Излиза, че някой, който сади картофи, има също толкова заслуги за армията ни.

65

Отговор

преди 10 месеца

До 62 Подобрило се е положението във ВВС, откакто е назначил ПР-ката си на две ведомости на работа ! Доказал ,че в цялото ВВС нямало по-добра от нея! Не се разбрало в какво...?

64

Анонимен

преди 10 месеца

Поне за малко спрете с политиката, за какво е винове Радев не разбрах. Ученията не ги планира той, нито е щурман.

63

Монката

преди 10 месеца

До58Полетите ги ръководи генералчето направено от фигуранта радев за сервилност а не за заслуги или качества.пък и то има за жена една журналистка която се изявява като глашатай на дивотиите на фигуранта

62

до 62

преди 10 месеца

Главнокомандващ на ВВС не значи шеф на ВВС. Той може да прави само препоръки, а крайните решения досега се вземаха от гербавите министри! Ако не си доволен от състоянието на ВВС, тогава знаеш кого да обвиняваш.

61

Рекапитулация

преди 10 месеца

Руска бангия: паднала 2) руска техника: на скрап 3) руски безаналогови системи за спасяване на пилота: за нищо не ставащи и дефектни 4) обучаван по руски стандарти пилот: с грешки

60

Надблюдател

преди 10 месеца

Май ще се окаже, че всички знаят каква е истината, но никога няма да я кажат на глас! Права е жената, изпокриха се в миши дупки

59

Анонимен

преди 10 месеца

Чалгатронското правителство вън от управата !

58

Анонимен

преди 10 месеца

До до 58/60 Я кажи ЕДНО нещо, което да се е подобрило в авиацията ни и да е по някакъв начин заслуга на Радев, откакто е шеф на ВВС и след това като "главнокомандващ". Само едно.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Опитен пилот и грешка .... ? :)) Некой е объркал нещо по веригата, което му е коствало живота на челяка ::( Нищо чудно, че жена му изпадна в истерия.