47

Киро лъжата

преди 2 години

Г а н ю докато чака някой да го оправя и да се държи като потребител в политически маркетин, ще го оправят. Винаги ще е на дъното.

46

Ето глупости ...

преди 2 години

След двата милиарда лева източени от България чрез Божков има голяма вероятност нашите партньори от САЩ да са прикрили и закопали следите си. Приклали са вече лицето Прасчо Божков, а на плакатите Българско лято 15 да има снимка на вече закопан труп.Такъв дългосрочен проект се използва до последно в лицето на субсидийка. Някой от ЦРУ му не стигат пари за яхта, ама и друго ще ги вземе от тия на които Божков им ги е дал! Ама не баш ... От държавата ги взима не от гласувалите за Божков!

45

Анонимен

преди 2 години

Джипитата в определен квартал или целия град са се превърнали в добре организирана мафия за преразпределяне на пациенти.Плаща им се от здравната каса главно на записан пациент,гледат да те отхвърлят по някакъв начин вместо да те лекуват. Полза от тях никаква.

44

Ама как така?

преди 2 години

Как така ваше нищожество 50 години от живота си сте отделили за да станете милиардер и да съсипете България, 50 години мръсни номера разделяй и владей, което е отдавна измислена от САЩ стратегия викат и Балканизация и да си мислите, че ще ви се размине. Не било умишлено, некомпетентни били...Друг път ... Тия ги приказвай на филанкишията що се види, че печелите от тия "неумишлени некомпетентности"Е как така, е така, е как така , е така ...

43

Анонимен

преди 2 години

Джипитата само източват касата, те са *** ненужни, нямаме достъп и няма специалисти

42

За нищо не ставате..

преди 2 години

гола Н2О сте си.

41

Един

преди 2 години

За 30 години всичко беше съсипано и унищожено - образование, здравеопазване, икономика, транспорт и т.н. Днес няма кадри за нищо, няма обущари, шивачи, готвачи, лекари, сестри, но ... има стотици партии, хиляди кандидати за депутати.

40

бла,бла

преди 2 години

Учиш и се лишаваш от работа и удоволствия с години, минимум 5, без специализациите. През това време някой трябва да те издържа. След което, понеже има далавери и 100 човека общо се облагодетелстват, народът те псува и теб, защото си "в кюпа". Накрая вземаш стартово колкото чистачка и дълго време може да си на подобни пари. И за капак индийци идват и те бият. Да, ама разбира се, как да не станеш лекар?!?!

39

ВЪПРОС

преди 2 години

Трябва Здравната Каса да провери заявените адреси на Личните Лекари (в статията е написано неразбираемото Джипи) . Те са овесили табели че са отпуски - лежат си в собствените хотели по черноморието - *** е че Държавата им плаща на записан пациент , а не на прегледан пациент - тоест - ако имам 10 000 пациента заявени като стадо в НЗОК ще взимам 20 000 лева месечно , без да имам кабинет .

38

баба мара

преди 2 години

личните лекари са диспечери те не лекуват а разболяват защо е измислена тазиинституция не може ли със здравната книжка да ходя където си искам и когато сиискам това сега с електронната рецепта какво е пладнешки обир една наша фирмада вземе едни пари а аз на всеки 3 месеца да идвам в софия за тримесечна рецептаи да плащам 3 лв потр такса направленията свършиха е дежурния лаф

37

Истукан

преди 2 години

Нека да има. На личен лекар не съм ходил от десетки години.

36

МНЕНИЕ

преди 2 години

Според официалната статистика - България разполага с над 30 000 лекари , бюджета на здравната каса е 5 милиарда лева за тази година .Тоест 1. Един Лекар се пада на 200 човека годишно 2.Един Лекар взима 170 000 лева годишна заплата .

35

дух

преди 2 години

Бившите ченгета комсомолци , станаха бизнес мени демократизатори.На европейски средства дестрибутори. Лакомията обаче ги наказва , един спрямо друг .

34

Анонимен

преди 2 години

Може и по-малко. Викайте им бели убийци и после нека Мангъров да ви спасява.

33

Анонимен

преди 2 години

И да строят болници кой ще работи в тях? Това като тупането в гърдите на политиците, че имаме най много легла в ЕС на глава. То леглата не са дюшеци, легла значи и оборудване, и лекари, които да работят с него, и сестри да обгрижват болните. Това го нямаме, щото никой не му се учи. А тези, които са се изучили, и знаят езици, и им стиска да пробват , отдавна са се изнесли в западна Европа. Защото не искат тука да са бедни , унизени, бити от ромите на дежурство.

32

минисистър

преди 2 години

За драматичен недостиг ,се обърнете към драматичния театър.

31

Анонимен

преди 2 години

Може да има недостиг на джипита, но има излишък от джипове.

30

древна Банкянска мъд

преди 2 години

Ако имаш и един лев , дай ги на майстор да си ги изхарчи.

29

Христо Христов

преди 2 години

До 30"Как до сега няма нито един милиардер да построи и после да подари болница на обществото?" - и що очакваш един милиардер да вземе от любовниците и да даде на обществото?!ПП. Нали затова матряла подскача, за да има милиардери?!

28

.

преди 2 години

Аз си имам джипка и си се возя.