67

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да дойде отвън да работи при тези ужасяващи условия.

66

Валя

преди 2 години

Като нямате лекари, защо не си внесете от някъде ? Например от държава започваща с буквата и или п.

65

Койчо

преди 2 години

Едно време нямаше джипита и всичко беше наред

64

No Coment

преди 2 години

Джипита няма, но има и Джипове бол.

63

Диана

преди 2 години

Прави впечатление липсата на лекари в районите, населени с много турци. Тук вина имат безусловно политиците, допуснали демографски проблеми по тези места с изселването на много българи от там, а знаем, че лекари-турци у нас е почти невъзможно да намериш не защото са турци, а от липса на интерес сред турците към тази професия както и високия бал,изискващ се за приемане на студенти по медицина, а турците не са от най-ученилюбивите определено..По тези места турците колят и бесят и добре се наредиха

62

Реалист

преди 2 години

Като гледам числата от новината, най-голям недостиг на лекари има в София, въпреки че изглеждат много. В София живее 19,5% от населението на България, а личните лекари в София са 19% от всички лични лекари, хирурзите са 16,9%, уролозите в София са 26,4% и т.н., но да не забравяме, че повече от половината пациенти в столичните хирургии и урологии са от провинцията (лични наблюдения).

61

Анонимен

преди 2 години

Господа управляващи, които и да сте, махнете търговците от здравната система и полека-лека нещата ще се оправят.

60

Анонимен

преди 2 години

Ще бъдат заместени от баячи, билкари, знахари, ходжи, магове. Празно няма да остане. И всичките налични доктори в 5-6 града за по-тежките случаи. Където има свещеници и те могат да помагат.

59

Анонимен

преди 2 години

Заплата на инвазивен кардиолог - 50 000 МЕСЕЧНОПриход на ОПЛ/ Джи Пи за пациент - 1 ЛЕВ и 20 стотинки МЕСЕЧНОТу земци като не харесвате ОПЛ не се записвате и не ходете при тях.За един лев на месец НИКОИ на света няма дори да ви погледне.

58

Антифен на системата

преди 2 години

На всички,който плюят по застаряващите и преуморени общопрактикуващи лекари на България - пожелавам ви още от понеделник,28.06.2021 г. нито един кабинет на ОПЛ да не отвори врати, и то за дълго.Поискайте от политиците друга система на достъп до здравната система,но няма да получите така бленуваните от вас безплатни поликлиники.Частните болници са широко отворили врати и ви чакат.До 5,максимум 10 г. ще се молите да стъпите в кабинет на ОПЛ,когато ви засърби,но и това ще стане привилегия.

57

Затова сме последни!

преди 2 години

Трима българи - чета с ПРЕДАТЕЛ.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64Начи кат си навехна крака ми е нужен разпределител, защото сам не мога да се сетя, че ми трябва ортопед и рентген, да?

55

При моя

преди 2 години

Личен лекар(в София) сестрата седи на компютъра и издава направления,а джипито ,ако не е в барчето,отваря и затваря вратата.

54

Анонимен

преди 2 години

ОПЛ а не Джипита !

53

Малко остана

преди 2 години

Сега след изборите дългия Слави ще ви оправи - ще ви намери джипита, ще ви оправи образованието, ще ви вкара в Евразия, ще тече мед и масло. Цветя и рози!

52

А за Слейпнир:

преди 2 години

Когато господа става въпрос за разграбването, опростачването, подлудяването, онеграмотяването на родината ми, страната в която съм се родил, как си мислите след като ме нападнахте вероломно и нямах желание да се конфронтирам само да си живея живота и си ходя по пътя и да се развивам и се оказва, че това не може да стане поради проект на ЦРУ с кодовото наименование Слейпнир - дедуктивно някак си разбрах, че този проект трябва да бъде терминиран, то се оказа Симо и семейството му и министри!

51

Klingon

преди 2 години

Докато наричате лекарите с презрителното "джипита" така ще е.

50

А за Сакскобурга?

преди 2 години

Това е най-дългосрочният проект на ЦРУ в Европа, много по-дълго срочен и от Божков и Костов и от Пеевски... Между другото някой виждал ли е Шиши скоро ? В смисъл мое и той да е от прикланите ...Проектът Слайпнир тоест династията Сакскобурготски е също толкова продължителен, колкото и космическата програма по Фон Браун на НАСА.Подсказка: Слайпнир е коня на Один в скандинавската митология, най-бързият кон, който самият Бог на войната и мъдростта язди и носи бърза победа!

49

Съборихте стария ред

преди 2 години

а днес не ви стигат парите само за лекарства.

48

Сещаш ли се...

преди 2 години

ЦРУ да направи така, че българи да могат да гласуват за мъртвец Божков и по този начин да щипнат някой милион субсидия за нечия яхтичка. Тия в Пентагона се състезават кой ще ни го набие и ще вземе някой лев. Няма да гласувам. Соломон Паси му кажете, че като го хванем ...