46

ognyanz

преди 2 години

Имаме обща история. От тях се иска да признаят това, да го отразят в учебниците си, да не дискриминират тези в РСМ, които се считат за българи, и всичко ще си дойде на мястото. Ясно е, че не е лесно. Техните историчари и политици с години са се упражнявали в анти-българизъм, израснало е цяло поколение, на което са му разправяли, че българите са татари, окупатори, фашисти и т.н. Така че да не чакаме бързи резултати. Зоран Заев поне се опитва да намери решение, приемливо и за тях, и за нас.

45

US Immigrant

преди 2 години

До "до US Immigrant" - 25 --- Управлението на Путин е диктатура на един човек, по подобие на Йоско Висарионович, който не е руснак, а грузинец и е мразил руската cвoлoч, опитвайки се да я изтребе, като вкарва СССР във войната (ВСВ), а солдатите с голи гърди и разклатка от водка и самагон, достатъчна, за да бъдат храбри и с "голи гърди" да се хвърлят срещу немските картечници. А това е самоубийство по трезви съждения и практическа постановка.

44

Анонимен

преди 2 години

До Македонски език НЯМА Не е само езика. В ЕС има съд и може да ни съдят с години съдебни и арбитражни дела за Пиринска Македония която е също Северна Македония и кой е наследник на античка Македония и на Самуил и на Османската империя и за авторски права за музика, фолклор, книги и т.н. както прави ОМО Илинден.

43

аа1830

преди 2 години

Радев, дали ясно си обяснил ще си проличи. Не си давай сам оценки! Това което сърбите са надробили за 80 години, дори за още 80 няма да се промени. Всички български политици са длъжници и предатели по темата Македония. Едно публично извинение да бе поискал за обидите срещу външната ни министърка, за основанието за среден пръст от Заев в ефир, за горените нееднократно знамена.... Нема нужда да ни братосваш с тях, не ги чувствам близки, искам да не ни унижават. А вие и тва не можете дори.

42

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 28 --- Без путински *** из форумите днес е невъзможно! Те създават фееричен антагонизъм, а това е своеобразен начин за изпитване наслаждение от тяхната изконна злоба, сбъркана логика и незнаене на българската граматика. Е, те и руската толкова знаят, но да не сме махнаджии. ;)

41

Минувач

преди 2 години

Каква е ползата от диалози с РСМ, като те пред нас ще говорят едно, а в държавата се друго. Абсолютни двуличници. Дори и след подписания договор с Гърция, на Евро 2020 използваха акронима MKD, вместо NMR или NMD. ВЕТО!

40

Бойко Банкянски

преди 2 години

Абе тоя пак ли ви обеснява че небето е синьо и тревата е зелена, а морската вода е солена? Не ви ли омръзна да ви мънка празни приказки? Друго си е аз да се изцепя с некое пекапенце или мисирка.

39

Анонимен

преди 2 години

Заев ще се откаже скоро и СМ ще се разпадне на 3 области просръбска, пробг и проалбан.

38

Незнайко

преди 2 години

Учудвам се много, как така Гадеффф подкрепя разговорите с Русия?????Мисирке, ходи лъсни на *** валенките.

37

Т К О

преди 2 години

Преписва си заслуги, които не са негови!!!Обърнал е палачинката сега заради изборите!!! Иначе веднага щяха да им дадат зелена светлина.....

36

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кой е на власт, макетата прекалиха :) Само като им видиш президента, Пендера... си казваш - тоз еб ати сърбежа :)) Руснаците взеха да се правят на интересни, ама без нас са нищо, ние сме им дали много повече отколкото ние сме получили :)

35

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Висшист започнал да говори, за да уговори някаква игра , значи е в беда. Учен да те защити от " селските черти " и " градските мечти " значи, че греши, защото най-голямата беда е планетната мечта . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

34

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бързо Скопие направят антимакедониските реформи, толкова по-бързо ще ги приемат.

33

Анонимен

преди 2 години

За македоните ветото трябва да е вечно,даже записано като член от конституцията ни.

32

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

31

Анонимен

преди 2 години

Макетата като се осъзнаят, може да имат някаква перспектива, иначе вето до дупка :)) Само дето не ни изкараха най-големите злодеи у свето :) Ттари сме били, онакива сме били, само дето комшиите мълчат по въпроса :)

30

Анонимен

преди 2 години

Държат ни извън "Шенген" и ни бият визи за САЩ не поради пишещите тук, а заради онакива, като Чорапа, Баце и техните банди от сбирщайн криминални, неориентирани генерали и съветници от ДС с промити мозъци в резултат на обучение в съветските школи.

29

СТРОГ до РАДЕВ

преди 2 години

Господин Президент ,Няма ли да се намесите в Скандала с Правителствена Болница Лозенец ?Там са били трансплантирани криминално Деца на ГЕРБ ?Нашите , Българските ДЕЦА са гонени в Турция - да се оправат с Капачки и Дарителски Кампания от ХЕЛПКАРМА ???Мама ви ... ба и герберските изчадия .

28

Анонимен

преди 2 години

Меката на световния тероризъм винаги и всякога е била Русия. Айде без путински ***.

27

Анонимен

преди 2 години

До 24 Не аз съм казъл ,,А бе европейци сме ,ама не дотам"Същото важи за албанци,сърби и особенно за руснаците.