66

ББ

преди 2 години

До Анониментака е...Парламентарна Република сме...Радев не е канил никого...Заев се самопокани...и погрешно посъветван..."мафиот" руски...целуваше ръце в централи...унижаваики Народа ни като прояви неуважение към Правителството и Институциите ни,към Народа ни...поредната гавра на тея руски франкенщайновци...следващите 30 г. ...Вето

65

Анонимен

преди 2 години

Радев и това правителство не са оторизирани, да вземат решения по спора с РСМ, защото няма парламент, който да го приеме.

64

Анонимен

преди 2 години

71 Не е, защото България бе твърде толерантна към РСМ, но това време вече свърши, поехме твърд курс, срещу крадците на българска история и език, към сепаратиттичните намерения на РСМ.

63

Loyko

преди 2 години

Не разбрах кога ще признаем Македонско малцинство в България и ОМО Илинден.Македониа не е осъждана за непризнаване на Българско малцинство в Македониа,но България е осъдена многократно за непризнаване и регистриране на Македонско малцинство и сдружения.

62

Анонимен

преди 2 години

голямо *** пада когато са положителни отзиви за Радев, затова и ако имам време чета коментари с едно наум като знам как трият. Цензурата на бай тошо ряпа да яде пред сегашните "демократилиберасти".

61

Анонимен

преди 2 години

голямо т-р-и-е-н-е пада когато са положителни отзиви за Радев, затова и ако имам време чета коментари с едно наум като знам как трият. Цензурата на бай тошо ряпа да яде пред сегашните "демократилиберасти".

60

Анонимен

преди 2 години

не знам какви са интересите на Русия и Сърбия, но знам че нашите интереси са да спрем РСМ с целия този геноцид над българите там, омразата която се лее от техните медии срещу нас. Няма да приема запада и сащ да искат да я намърдат в ЕС за наша сметка. Моментално щом това е цената на наш гръб искам референдум и излизане от ЕС. Щом ние като член на ЕС нямаме защита от ЕС тогава излизане и не ни трябва ЕС, а нек си прибират посерковците от рсм.Не сме в ЕС за да сме поредната колония на запада и сащ

59

Калеко Алеко

преди 2 години

Козирувчика къде е .

58

Жоро

преди 2 години

Е как да гледат европейците на зелен чорап, за който незаконно уволнения шеф на ра, узнава ето каза, че руски шпионин и който говори за отпадането на санкциите срещу Русия, ами мислят ни за руска колония.

57

Кафяв гербер

преди 2 години

Божеееее , Радев е на светлинни години пред Тиквата по всички европеиски теми .Това е политик , а не онзи дето ходеше там да козирува.

56

Мунчо

преди 2 години

Радев, остави я Македония. Днеска на отклонението от магистрала "Тракия", между Чирпан и Стара Загора беше ад под небето. Обещахте да построите по- качествена магистрала ама..... друг път. А лятото тепърва започва.......

55

Жоро

преди 2 години

Абе това е манипулация та, а медиите са инструмент за манипулация, акцента трябва да 3 на това че Смрадев е говорил за отпадане на санкциите срещу Русия и за промяна на политиката на ЕС, на съвет на който се приема продължаване на тези санкции и разширяване на санкциите срещу сателита на Русия - Беларус. Вместо това се акцентира в заглавието на РСМ като се подгрява националистическата линия, а се пренебрегва факта, че конфликт м/у нас и РСМ е точно в полза на Сърбия и Русия.

54

Абе каун,

преди 2 години

Каква евро перспектива може да имат фиромистанските джебчии на история?

53

Българин

преди 2 години

Диалогът бил "решаващ"? Пълни глупости! Диалогът е напълно излишен, ако едните искат просто да си говорим, и във вътрешната си политика да правят точно обратното! И Фигурантът Радев да говори за "клишета", си е перверзия! Че той говори само със клишета..."Мутри вън", Мафията вън", "ситуацията е сложна", "нужно е да се обединим"...!

52

Анонимен

преди 2 години

СмРадьо ке се задръжи барем още десетина годино, и сръбо-македонските зайовци нЕмат грижа! Сите ке бидем макета, любимата песньовка на мерцеДЕСА "Кукувица" ке ни биде химнот, а ние ке мааме голимаанета и плескавици! Така рече Йосиф В. Путин-Грипенов!

51

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 53: А на мен ми се струва, че ти се опитваш да баламосваш четящите тук по гербаджийската опорна точка "Всичко срещу Радев". Не се презорвай. Бат'ти Бойко няма да изплува вече.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53Спокойно, нема да оплеска нещата, военен е :))

49

Анонимен

преди 2 години

Радев, що ли ми се струва, че нещо почваш да ни баламосваш и накрая ще оплескаш нещата, както всичко, с което си се зехванал?

48

Анонимен

преди 2 години

"Гадеф" продължава политиката на Чекмеджето, тоест макетата отново са прецакани :)) Да се правиш на интересен на народ като нашия, си значи война :)) Само дето нашите съседи мълчат по въпроса, не ги подкрепят :)

47

аа1830

преди 2 години

Всеки който чувства близък с Македония, да отвори някой случаен вестник и ако види по малко от три статии и то всеки ден в чиито заглавия има Бугария, Софиja, бугарски, Каракачанов, Радев - ще го черпя една каса бира! Следя три вестника случайни и пумията е огромна и ежедневна. А ние тук братя, приятелски народ, най-близък и тем подобни лигавщини.