91

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че не могат, гарван гарвану око не вади.

90

Анонимен

преди 2 години

Погрешен удар от нашите "приятели" - американците?Както и в онзи цех.....

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96...Ако Бай Тошо навремето беше купил качествени американски самолети Ф16 сега нямаше да имаме такива проблеми........От правешки мозък килипир не търси! :)))))))

88

Анонимен

преди 2 години

Може и да са я намерили по- рано и да са я повредили, за да скрият някой на много висок пост. Робота е извадил кутията без да са използвали специалните инструменти. А кутията на този модел МИГ е разположена в задната част на най-сигурното място. Кутията е закрепена много здраво. Самолета е свръхзвуков. За това е закрепена много здраво и е невъзможно да се отдели без инструменти. А те кво измислиха? Уж робота изкарал кутията. Изкарал е чушки! Всичко е шменди капели. Някой си плаща да го укриват

87

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Скоро ще трябва да избирате - дали да се разплащате в Рубли или в Юани с лика на Мао Дзъдун!

86

Анонимен

преди 2 години

Може и да са я намерили по- рано и да са я повредили, за да сдкрият някой на много висок пост. Робота е извадил кутията без да са използвали специалните инструменти. А кутията на този модел МИГ е разположена в задната част на най-сигурното място. Кутията е закрепена много здраво. Самолета е свръпзвуков. За това е закрепена много здраво и е невъзможно да се отдели без инструменти. А те кво измислиха? Уж робота изкарал кутията. Изкарал е чушки! Всичко е шменди капели. Някой си плаща да го укриват

85

до off

преди 2 години

ee разгеле един нормален коментар а не на изкрезили русофоби.

84

аа1830

преди 2 години

Баси колко зле.... Та ако самолета беше паднал от руска ракета - щяхме да питаме руснаците за помощ ли?

83

Off

преди 2 години

Изглежда, че удара е бил много силен, всичко е станало на парчета, кутията някак се е запазила цяла, но силно повредена. Предполагам, че пилота се е "увлякъл" да следва бързо падащата цел и е недооценил, че вертикалната му скорост е станала голяма и не е успял да я направи положителна, преди водата.

82

Анонимен

преди 2 години

Ако Бай Тошо навремето беше купил качествени американски самолети Ф16 сега нямаше да имаме такива проблеми. Добре че Бойко сега купи хубави самолети Ф16 да сме спокойни.

81

Анонимен

преди 2 години

Как се скъса лентата точно при записа, от където може да стане ясно дали свален или се е раздбил заради бързо падащата мишена от скъсания парашут? Или крият, че друга ракета от учението е поразила МиГ-а ? Някой крият и това е онзи, който е виновен за погрешно изтреляна ракета. Да кажат всички имена на хората ръководили полетите! Тука няма секретна тайна. Това е учение. Не сме на война, че да ги крият.

80

Анонимен

преди 2 години

Началникът, който пуска самолетите да летят без работещ борден регистратор, трябва автоматично да влезе в затвора.

79

до въпроса

преди 2 години

А какво ще прави след като я завладее? Нали всеки завоювал територия трябва да въведе нови правила, закони, език.....как става а?

78

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са врагове на Българи и НАТО, те са виновни за тази трагедия

77

Анонимен

преди 2 години

а дали не са смотани... и после падат е вие една кутия не може да снемте и все тичкаме при русия.. Собогом да се разбере какво е станало

76

Анонимен

преди 2 години

До 85...."Русия и Китай скоро ще си Поделят САЩ и Европа - молете се, да се паднеме при Русия, че Руските ГУЛАГ са като 5-звездни хотели в сравнение с Китайските!".....Абе май няма да минеш само с половин хапче!:)))))))))

75

Анонимен

преди 2 години

doksan dokus laji. a koi sa imenata na vsichki uchastnici v nostnite igrichki s tova samoletche?

74

Анонимен

преди 2 години

Според мене проверката на изправността на бордния регистратор, трябва да е задължителна точка от регламента по подръжка на самолета и от предполетната проверка. Ако някой не е проверил дали този блок е в работно състояние, трябва да носи отговорност като за умишлен саботаж.

73

гадни ушанки

преди 2 години

Руснаците няма да съдействат нали те свалиха самолета с ракета земя-въздух от Крим

72

л0ш пр0р0к

преди 2 години

Русия и Китай скоро ще си Поделят САЩ и Европа - молете се, да се паднеме при Русия, че Руските ГУЛАГ са като 5-звездни хотели в сравнение с Китайските!