111

ПроСоТо

преди 2 години

Както и да е,"Бития си е бит,ефания-ефан,сваления-свален"...Все още е валиден девиза от Австро-Унгарската армия:-"Затваряй си устата и продължавай да маршируваш!"...Или си мислите че сте "европейци,замесени от НОВО тесто"?...САКЪН!

110

ПроСоТо

преди 2 години

И нещо друго сега се сетих:../може да са казали,а аз да съм пропуснал../..:-На каква височина е летял мига,когато е.."ИЗЧЕЗНАЛ" от радарите?..Радара прави ЕДИН обзор всяка секунда!..Та:-Ако е летял на 2-3 километра височина,е трябвало да забележат,че става нещо нередно!..Ако е летял на стотина метра над морската повърхност,тогава да,може да изчезне внезапно..Но от два-три километра?!..Изведнъж да ИЗЧЕЗНЕ?!...ОПРЕДЕЛЕНО Е СВАЛЕН тоя самолет!!..Повтарям:-Дали по грешка,или са изпитвали ново оръжие

109

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се , че кутията си е на мястото в самолета. Просто летеца е духнал с машината за 5 мил. $ на Изток.

108

ПроСоТо

преди 2 години

нема да обръщам внимание на пощръклялата натовско- българофобска русофобка,която дращи от моя ник...Само ще довърша мисълта си:..-Сещате ли се защо точно в Русия ще изпратят кутията?..Ами много просто:-Тя е така повредена,че и ТАМ няма да могат да установят истината..Тогава краварските рупори ще викнат:-"Видяхте ли,ако беше наша вината,рашъните веднага щеха да ни обвинят"...Елементарни циркове,но..за учудване минават пред.."скотонаселението",както се изразява Пламен..

107

Слънчарски

преди 2 години

Преди почти 2 години се случва абсолютно същата ситуация с Азербайджан в Каспийско море - елитен пилот се разбива в морето по време на нощно учение. Тогава някои от висшето командване на Азербайджан казват, че е възможно самолетът да е свален от руска радиоелектронна техника против самолети като "тренировка". Русия има кораби с такава техника и в Черно море. Черната кутия там я пращат в Русия, защото нямало кой да я разшифрова в страната. От Русия им казват, че причината била "стадо птици"...

106

ПроСоТо

преди 2 години

Айде русофилите разбирачи да отиват вкупом да се молят на колене на Румен Грипенов Решетников да ги товари на съветските самовари и да поемат към Масква, щото който остане, ще бъде съден за предателство към Родината, конфискация на имуществото, изпратен в лагер, и пратен да строи с кирка и лопата тунела под Шипка!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Намесят ли се руснаци забравете да разберете някога истината. Щом за 2 часа нашите заешки генерали с грахови зърна вместо топки си обърнаха мнението за разчитане на кутията от руснаци вместо украинци то на 100% е сигурно че руснаците са замесени в катастрофата. Ще получим това което получихме от архивите си и от костите на светеца Патриарх Евтимий.

104

ПроСоТо

преди 2 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ:..-"Вземете лента от.."....Знаеш ли,кукло,за такива като теб казват:..-"Луууд умора нема"..Защо си се влюбила в "просото",не му е ясно на "ПроСоТо"..Но ПОДПРАВЯШ "личната си карта" с него в тоя форум..Защо го правиш? Казах ти-не знам..Но вооо ниш!

103

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен,който каже:-"Производителят е ясен - заводът в Украйна, ама нашите мульовци напират към Русия - да заметат следите на катастрофата!!!".....?!?!?!..КОИ СЛЕДИ,бе доценте?..-ЧЕ НАТОВСКА РАКЕТА Е СВАЛИЛА самолета или по грешка,или просто изпробвайки ново оръжие?!.....Просто не е за вярване колко МИКРОУМНИ мажоретки са пръкват в тая Територия!.."Обръщането" към Русия за случая е "ПРО ФОРМА"!..Нашите знаят,че и ония няма да могат да извлекат данни,защото щетите са нанесени ПРОФЕСИОНАЛНО!

102

ПроСоТо

преди 2 години

Вземете лента от Миговете дето не летят. Просто е. Обаче не, трябва да докараме руски специали, които са ни врагове, щото червените фуражи още са на чело на армията ни!!! Явно заповедите идват от главнокомандващия - Румен Грипенов Решетников!!!

101

Анонимен

преди 2 години

за кво са им черни кутии,след като не гарантират информацията

100

Анонимен

преди 2 години

Производителят е ясен - заводът в Украйна, ама нашите мульовци напират към Русия - да заметат следите на катастрофата!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Попадне ли тая кутия в Русия ще стане същото каквото стана с черната кутия на Ту154 на Лех Качитски 15 секунди преди края лентата се е размагнетизипала сама и има само фонов шум.

98

Анонимен

преди 2 години

Радев ли издаде заповед кутията вместо в Украйна да се даде на Русия?

97

Анонимен

преди 2 години

До 115 ...Искали са да рекат, че чрез кабел се сваля информацията ама не са могли че е много сложно да се каже така.....Загубили са буксата от 70та година но се надяват в Съветския Съюз да имат в наличност! :)))))))))))

96

ПроСоТо

преди 2 години

До Off Би ли дефинирал за нас-прооостите,какво ще рече написаното от теб..:-"Пилота се е УВЛЯКЪЛ да следва падащата цел и..не е успял да направи вертикалната скорост ПОЛОЖИТЕЛНА преди водата"..?!...Пилота да га не бъркаш с ловджийска хрътка,която ГОНИ отстреляната яребица?!...Изобщо,що са пънете да пишете такива дивотии?!..Некви смотанитийнейджърчета ли сте,или.."Нарочни ***,целящи да заблудят обществото"?

95

Анонимен

преди 2 години

Не е ли невердно точто Графигнатиево да разчитат данните от кутията? Те са ръководителите на полета. За това е ясно, че ще се прикрият с инсинуации. Трябваше някой друг да разчита кутията. Не точно хората виновни за инцидента. От Графа са виновните. Те са пуснали и скъсаната мишена.

94

11

преди 2 години

"След всеки полет информацията от регистратора се сваля и се обработва със специален софтуер";"той не се отваря и експлоатира по никакъв начин в базата" ...Аве вие редовни ли сте?

93

Анонимен

преди 2 години

Защо диспечерите на земята си губят времето да говорят на пилотите на изтребители, след като знаят, че те се движат със свръхзвукова скорост?

92

Предатели

преди 2 години

Черната кутия е произведена в Украйна дружеска на България страна. Проруските ни генерали получиха заповед от Москва да я предадат на Русия, страна обявила НАТО в това число и България за основен враг. Освен всичко Русия е вероятен участник в злонамерени действия срещу бъргарската авиация може би и в този инцидент. След този генералски цирк най-добре е да унищожите тая черна кутия вместо да се доверите на руските лъжи за катастрофата