151

Щирлиц

преди 2 години

До до Щирлиц 160...НИКЪДЕ не споменавам резервни части ЗА кутията!Ако ти е трудно осмислянето на даден текст,значи ти самият имаш нужда от резервни части.

150

Анонимен

преди 2 години

Радеев,КЪДЕ си минал трева не НИКНЕ!

149

Е бай

преди 2 години

Такива ги има даже в ебайhttps://ebay/itm/174180468937?hash=item288df708c9:g:dIkAAOSwqNxeOFRl 50 доларес Да вземат един да го разглобят и да го научат как бачка Преди 40 разглобиха APPLE II та да направят правец 8 Рязаха процесора микрон по микрон и му извадиха чертежа Който иска намира начин Или да звъннат на Укранмашь

148

Е бай

преди 2 години

Такива ги има даже в ебайhttps://ebay/itm/174180468937?hash=item288df708c9:g:dIkAAOSwqNxeOFRl50 доларесДа вземат един да го разглобят и да го научат как бачкаПреди 40 разглобиха APPLE II та да направят правец 8Рязаха процесора микрон по микрон и му извадиха чертежаКойто иска намира начинИли да звъннат на Укранмашь

147

Анонимен

преди 2 години

КОЙ?КОЙ?КОЙ БЕШЕ ШЕВ НА ВВС?КАЙ ЕКСПЕРТ ДАВАШЕ СТАНОВИЩЕ ЗА ПОДРЪЖКАТА НА САМОЛЕТИ? КОЙ НАЛИВАШЕ МИЛИОНИ НА РУСИЯ ЗА РЕМОНТ НА САМОЛЕТИ, ВМЕСТО ДА СЕ КУПУВА СЪВРЕМЕННА ТЕХНИКА? КОЙ?СЪЩИЯ КОЙТО ЩЕ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА НА ДЕРЕДЖЕТО НА ВРС!НЯМА ДА ВИ КАЖА КОЙ!ВСЕКИ МОЖЕ ДА НОСИ ШАПКА, НО НЕ ПОД ВСЯКА ШАПКА ИМА ОТГОВОРЕН И СЪВЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ! МОЖЕ ДА ИМА РЕШЕТНИКОВ АГЕНТ

146

до Сат Н

преди 2 години

Ако знаеш че капацитетът на едно записващо устройство е 5 минути и се губи последната минута може с доста добра прецизност да определиш времето на катастрофата, стига часовникът на записващият контролер да е бил верен естествено.

145

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Това,че се разминал с МиГ-а не го знаех..Не знам колко е верно...Но като ще се поправяме,да те поправя и аз:-Поклащането на крилете НЕ е "знак за поздрав",а ПОДКАНА нарушителя да се приземи!!!

144

Сат Н

преди 2 години

Аз не разбирам - как хем кабелът е скъсан к не може да се прочете информацията, хем пък разбрахме, че точно на 13 сек преди катастрофата не може да се прочете? А как знаем момента на катастрофата, откъде отчитаме тези минус 13 секунди?

143

Анонимен

преди 2 години

Руснаци не трябва да се допускат до самолетите и до каквито и да било ремонти. За допускане на вражески елементи до бойната техника, виновните трябва да се разстрелват. А лентов кабел е нещо, което може да се купи във всеки сервиз за компютри

142

Анонимен

преди 2 години

Така ли, мислят да я карат, до ходят при противника, да им разчита "черната кутия"? Натовска страна, да моли Русия, която е обявена, за заплаха за ЕС и НАТО, да рови в черните кутии на наши изтребители?! Всички руски изтребители трябва да бъдат заменени с натовски. САЩ предлагат сервизиране на място и разкриване на частично производство в България, свързано с поддръжката и ремонта на Ф16. Съответваща инфраструктура, също.

141

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха. Черни кутии и информация от инциденти се праща на вражеска държава за анализ. Сега разбрахте ли защо не трябва да имаме нищо общо с Русия, другаре? Да не говорим за "уникалната" безаналогова руска техника, която пак се оказа скрап.

140

Анонимен

преди 2 години

жалки михлюзи, сякаш като падне някой Раптор в Сащ някой ви прави демонстрации на кво ли не. Две изречения във Брейкинг нюз и толкоеа. Нещо взехте да преяждате и повръщате с демокрация.

139

Анонимен

преди 2 години

ако търсите вина косвена в командването на авиобазата то е че се хващат да планират и изпълняват задачи в сложни условия без необходимата подготовка на пилотите. А те са луди глави и винаги изпълняват

138

Анонимен

преди 2 години

ще дойдат рашките ще изкарат паметите и ще ги прочетат. Само да не се окаже американска ракетата, ама ако урките могат нека и те кажат.....кво ще кажат, учете си пилотите или не ги пускайтв в сложни условия

137

до Щирлиц

преди 2 години

това ти го написа..............Не е ясен производителят на оранжевата кутия!?Да разбираме ли,че не е ясно със какви резервни части се поддържат изтребителите ни?.......говориш конкретно за резервни части за кутията....не се изплъзвай мазно кат лаййнно от гъссз. .....и частите не ги купуват военните, каквото им спазарят политиците. Кой ни набута с поляци да ремонтират двигателите с втора ръка чаркове. Чак сега на края на мандата им дойде акъла че РСК Миг е" сервиза "за ремонт.

136

Анонимен

преди 2 години

Ако ги извлекат генералчето на фигуранта отива в затвора.

135

Анонимен

преди 2 години

Некадърни шапкари!

134

Щирлиц

преди 2 години

До до Щирлиц .....Другарю ааббдал,самолетите също искат поддръжка,а за това са необходими ....?Правилно,мамин сладък-резервни части,при това качествени.Анадъмо?

133

до Щирлиц

преди 2 години

поредния неук тъпаннарр си. Какви резервни части за черна кутия бе ***. Това се сменя цялото. Да не е Рубин 714 да му сменяш кондензатор на захранването. Кутиите са два типа, украински и руски, силно се надявам украинска да е, да ви затворят плюювалниците мръсни.

132

до 152

преди 2 години

напиши в уикипедия Матиас Руст и се ограмоти