22

Чака

преди 2 години

До баничка Много сте верен - това е опростаченото младо поколение от чалгари и чалгарки /това е демокрация/

21

Анонимен

преди 2 години

Защото без баща децата стават част от ЛГБТ общността като порастнат...

20

Анонимен

преди 2 години

Мъжът не само че е важен, той е най-важният, стига с тия претенции за равенство и еднакви права, мъжът е финансовият стожер, семейството се крепи благодарение на стбилни финансови постъпления. По мои наблюдения - ако жена започне да печели по-добре от мъжа - семейството се разпада, свидетел съм на 2 такива семейства, просто жената започва да се взима насериозно и да се държи като животно.

19

Анонимен

преди 2 години

Наскоро скъсах с една която не може да готви, не обича да чисти, не иска деца, иска да обикаля по спа и морета, чужбина и ти да плащаш за всичко.А да, има котка добре че се отървах от такива пиявици които се мислят за нещо много специално а то куха душа

18

Анонимен

преди 2 години

В семейства с един родител винаги има проблеми, последствия и дори да не се виждат веднага се показват след години.Бащата е жизнено важен за нормалното развитие и отглеждане на децата в семейството. Сега западното общество се опитва да ви натрапи че може и с вдин родител или еднополови родители, не ги слушайте.Само мъж и жена могат да отгледат нормално деца и да ги направят достойни граждани.

17

Георги

преди 2 години

Подкрепям.. може да се каже че майката отглежда децата, но бащата ги възпитава и им определя границите и нормите. и двамата родители са важни. Аз много си обичам детето, но никога не мога да го гледам както майка и я гледа. Семейството е основна градивна единица на обществото. Но за добро семейство трябват разумни родители.. а сега всеки втори е разведен. А по моя личен опит - децата на разведени родители винаги нещо не им е в ред с връзките.

16

Чичо

преди 2 години

Никой не е достатъчно квалифициран да бъде родител и дори и тези които си мислят че могат изобщо не са наясно в какво се набутват, не случайно единственото изискване е да си биологично функционален по минимума и минимален импулс като видиш едно гладно чудовище с вертикална уста и две големи очи да го нахраниш настървено. Затова и татуирани бащи разхождат колички в парка с леко заплетени походки. Всичко е имитация, имитираме поведенчески модели с нереалистични очаквания.

15

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ви трябват деца, ако сте мъж! Те ckaпват абсолютно всичко. Ако сте жена е друга работа. Тогава природата ви тормози по всякакъв начин да раждате. После, разбира се, нещата се cкапват и за вас.

14

уважение

преди 2 години

В другите държави има ден на бащата. За разлика от тях, комунистите учат жените да са като богомолката.

13

Я па ти

преди 2 години

Кажете го тва за бащата на гейчетата, осиновяващи деца. Или на лесбитата. Щом бащата е важен, то къде е бащата и майката при тия ???

12

до 11

преди 2 години

"По-добре да си гей" - най-сетне изплю камъчето :) Сполай ти!

11

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Съвременна българка:1. Има сериозно наднормено тегло и често съмнителна хигиена2. Няма никакви умения за вършене на къщна работа като чистене и готвене3. Има огромни претенции, да има кола от определен вид, да има мотор, да има апартамент/къща на определено място и с определена квадратура и минимален месечен доход, с който разбира се тя разполага и да е бизнесмен или банкер или в краен случай програмист.Тя не се интресува от това какъв човек сте...По-добре да си гей отколкото с нея!!!

10

1234

преди 2 години

До Момчета,Съчувствам ти братле,да мре гладна и болна от рак тази гадина;да и преседне всичко откраднато.

9

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук Надценяваш прозорливостта си. Случаят е твърде различен. Anyway.

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До Момичета,Твоята вродена хипергамия те е довела до избора на баща за твоето дете, защото за една жена с партньора не може просто да се разбират, а той трябва да има еди какво си, за да може жената да живее по определен начин... Каквото повикало такова се обадило ти какво очакваш?

7

Момчета,

преди 2 години

Мислете като избирате майка! Аз много търпях, уж да не останат децата без майка. Бачках вместо нея, гледах аз децата, готвех, докато тя капризничи и ми вдига скандали за дреболии. В крайна сметка напразно, взе ми и долните гaщи, както и децата, които бях хранил и отгледал сам. На всичко отгоре, им беше наговорила куп простотии, след които децата ме третираха като чужд човек, по неведоми пътища свързан с тях. П.С. Разказаната история е историята на много бг мъже, но не моята. Надушвам феминистки!

6

Момичета,

преди 2 години

Мислете като избирате бащата. Аз лошо избрах, после търпях години, "все пак да има детето баща" и му направих изключително лоша услуга. Кофти ли е в началото човекът, каквито и усилия да полагате само се изкофтва още повече с времето, намразва ви и с пасивно-агресивни номера отмъщава и на вас, и на децата.

5

Анонимен

преди 2 години

Дааа, бащата наистина е важен. Само с уточнението - че бащата трябва да е зрял и читав. А такива са рядкост така че - иде поколението на жените въпитавани от малки като мъжемразки! Soo - Viva La Matriarchy, bitches!

4

Анонимен

преди 2 години

За детското какво? Допишете си заглавието

3

Анонимен

преди 2 години

Недорасляци коментират.