17

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да бъдат деполитизирани всички медии и журналисти. Така както училищата образоват децата, така медиите служат за безпристрастен източник на новини. Значи - всички журналисти, които си позволяват да изказват политически обвързани мнения - да отиват в Белене или Сибир, но задължително да бъдат УВОЛНЯВАНИ.

16

Анонимен

преди 2 години

komunisticheskiat iznasilvach eu deputat ivo hristov iskal da zadarja talanti...ostanal e bez gram zdrav mozak...opitvat s pes da napraviat eu diktatura...Allah velik...

15

Анонимен

преди 2 години

fake news. a ne iskate li i da sa kastrirani ili samo ot tretia pol kato vladikite, patriarha i da nosiat zadaljitelno dalgi zlatni ili kasichki rokli, gerdani, dimiasti opiati, svesti i plusove v racete?

14

Анонимен

преди 2 години

След падането на ГЕРБ и началниците на РУО се чудят пред коя партия да се наведат. МОН да провери топлата връзка с обучителни организации и как учителите от цели училища са включени в обучение, провеждани от точно определени обучители

13

Анонимен

преди 2 години

Ами най-добре да се забранят партиите, както преди 1989 година, за да не се злоупотребява и да не си мътят хората главите с тази сложна материя. Избираме Радев пожизнено за президент, който да назначава правителствата оттук нататък и гражданите няма какво повече да мислят за политика. Пфу.

12

Анонимен

преди 2 години

Абе махнете делегираните бюджети и направете мандатност на директорите!!.Такова крадене е, назначаване на свои хора и то некъдърни, неграмотни, с полувисше или без необходимата специалност, слухтене и клепане пред директора, че..не се трае..

11

Анонимен

преди 2 години

Номер 6 - за коя Кръгла маса става въпрос, за тази преди 30 години ли, или има някоя по-нова?

10

Анонимен

преди 2 години

Ами да им сложат по един пагон на всички учители и да козируват. Как така ще имат те политически убеждения - никакви такива баници. Това е голяма глупост, като се има предвид, че учителите напоследък са предимно млади хора и сега властта им казва, че не трябва да се интересуват какво се случва в държавата... Много, много, ама много плоско и абсурдно решение.

9

Учител

преди 2 години

Кога ще уволнят всички директорчета на училища, които всички знаем как са назначени ??? Директорчета, които се смятат за недосегаеми и тероризират денонощно учителите си!Директорчета, които редовно превишават правата си, защото знаят, че с пари или с политически чадър ще се спасят?!Примери- много!Нека г- н Министърът на образованието започне проверки по училищата и да пита учителите!

8

Анонимен

преди 2 години

tea fake prikazki za bezpartiini, ednopartiini i drugi podobni monarhicheski divotii si gi izchegartaite ot kartunite...zer besilki...

7

Анонимен

преди 2 години

fake news. vsichki hora imat politicheski prava i zadaljenia v rbg.

6

Анонимен

преди 2 години

Изглажда, че някои хора забравиха решенията на "Кръглата маса" от началото на прехода, а именно: ДЕПОЛИТИЗАЦИЯ на структурите на МВР, МО, МВнР и М-во на образованието! Или от тогава мина вече много време?

5

Анонимен

преди 2 години

Никаква партийна дейност за учителите! Разрешава им се само да са горещи фенове на Радев и на Путин (т.е., препоръчително с тенденция към задължително).

4

Анонимен

преди 2 години

Това са пълни глупости. Да им забраниш да правят пропаганда по време на обучението е правилно, но да им забраниш да имат политически убеждения и участие в партийни структури не е. Всеки активен гражданин трябва да може да участва в политическия живот и това е добре за държавата, тези хора да са с най-различни професии и опит, иначе какво - ще правим партии само от безработните ли?

3

Анонимен

преди 2 години

Следващите регионални инспекторе по образование деполитизирани но задължително русофили. Да са наясно че окупацията на 9-ти септеври се нарича освобождение и руското робство се нарича социалистически възход.

2

учител

преди 2 години

МАХАЙТЕ ВЕЧЕ КАСТРЕВА!Учителите ги пенсионирате веднага,а тази лигава,хитра и корумпирана тетка ще я държите и с памперси.

1

Анонимен

преди 2 години

Напълно подкрепям! Досега назначенията са само и единствено политически! По изключение свестен кандидат може да се класира на какъвто и да е конкурс, ако няма партийна подкрепа! Дори за директор на детска градина се намеси депутатКА, познайте от коя партия....