98

Анонимен

преди 2 години

miteto e pratil sms da go dumnat i da spasi shefa si rradev ot vajen svidetel na nakazatelnia process srestu rradev za ogromni zloupotrebi s slujebnata pozicia v bg armia i vevese ...savsem prosto...s voenni igri i postanovki halturi kriat istinata ot bg narod suveren, deto plasta miliardi levove na korumpirani generali na korumpirana bg armia za bolshoi voenen teater v mirno vreme...

97

Анонимен

преди 2 години

Да липсват последните 13 секунди от полета на военен самолет при бойна задача - все едно нямат нищо.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен104Братовчед ми е пилот и е на много различно мнение... Затова казах, че много специалисти и разбирачи. Не пиша и не чета по форуми. Случайно погледнах и ми направи впечатление, че българина разбира от всичко! Това политика, медицина, математика......Затова в нормалните държави всеки се занимава с това в което е добър и има резултат.

95

Мене

преди 2 години

Колко нещастен човек трябва да си и колко злощастен начин на живот трябва да водиш като постоянно си мислиш, че някой те лъже, *** иска да те "преметне" с нещо. Жал ми е за вас !!!!

94

:)

преди 2 години

Логично е, има нещо което не искат да знаем. Няма как едни данни да са записани в един чип той да е здрав, а в друг чип последните 13 секунди и точно той да е дефектирал разбираш ли ... Излезте бе хора кажете го в очите като мъже, нали уж военната дициплина ви учи на това или май не сте мъже, кажете си "ще скрием от вас истината... ".Не боли толкова ли е сложно.

93

Да

преди 2 години

Да сваля от жигулито да им услужа?

92

Мдаммм

преди 2 години

Естествено, нали там в истината, а не липсват 13 секунди докато излита?Сега печелят време каква версия да скалъпвт, с тоя кабел още 2-3 седмици, че ако се наложи и от Китай от алиекспреса, сега кораби няма, бавно става, после август, летни отпуски

91

Глупак

преди 2 години

За *** ли не вземате /може би/ Предполагам имате поне 100 кутии извадете от там лентовия кабел и вижте... или пък всеки завод за платки може да ви го направи за час време... --- ще чакаме Украйна, глупости.. Истината някога ще излезе, но жалко за момчето. Светла му памет...

90

Анонимен

преди 2 години

Еха нищо ново в България! Пак се замете случилото се, защота мирише на скандал мащабен! Сега ще гледаме мелодрами кое, как и къде се е случило...Слуховете пак се оказват верни.

89

Истината

преди 2 години

Странно...

88

Анонимен

преди 2 години

Как така става, че сме специалисти по всичко? От всичко разбираме и само бисери ръсим...

87

Анонимен

преди 2 години

До Търсете отговорност Не се доверявай на дефектиралата мишена,това е стъкмена версия с която да обвинят пилота. Преди това трябва да се отговори на въпроса Имало ли е експлозия? Ако е имало откъде накъде е посоката на експлозията? Защо пилота не е катапултирал? Къде е катапулта? Къде е тялото на пилота и в какво състояние е то?

86

Анонимен

преди 2 години

Те само по отломките са разбрали кога и как се е разбил самолета. Баламосват ни...

85

Анонимен

преди 2 години

Кремъл свали самолета и сега се опитва да го припише на друг.Русия е уббиец и враг на всички!

84

Търсете отговорност

преди 2 години

Не очакваме военните да признаят нещо. Ще лепнат вината на майора. А на всички ни е ясно, че щом нещата не са се случили по план и мишената е дефектирала, стрелбата е трябвало да бъде прекратена от командващия учението и животът на пилота щеше да бъде спасен. Сега обаче ще спасят поста на някой *** с пагони, седящ зад миризливото си бюро!

83

SS дo Анонимен[#91]

преди 2 години

SS дo Анонимен[#91]Tо ако е от Русия, досега щеше да се разтръби... ама май е от други...

82

Анонимен

преди 2 години

Свалиха го от Русия, не чакайте 10 години да го признаете!

81

Анонимен

преди 2 години

Това го знаех че е така още преди да намерите черната кутия. Дайте ми няколко отломки от самолета и със сигурност ще ви кажа откъде е станала експлозията отвътре или отвън без да съм експерт. Ама и това не смеете да кажете.

80

Анонимен

преди 2 години

Имах си аз да сте намерили или да разкриете всичко!

79

Щерю

преди 2 години

Понякога 13 секунди в живота са едно нищо, а друг път - всичко...